190

Hässelby Gård, Hässelby

Astrakangatan 105, 1 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,685 inkl värme, VA, Kabel-tv & Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer0502
Byggår1955
Driftskostnad425 kr/månad

Accepterat pris: SEK 1,850,000

Ljus och välplanerad 2:a i mycket bra skick! Helkaklat badrum, rymligt kök med matplats samt ett vardagsrum med generösa ytor med utgång till den möblerbara balkongen.

- Stabil förening
- Generösa ytor
- Stambytt badrum
- Närhet till allt man kan önska

Lägeheten befinner sig mitt i Hässelby där du har nära till kommunikatoner, 5 minuters promenad till T-banan som tar dig till T-centralen på 35 minuter, bussar till Vällingby eller Barkaby handelsplats. Nära till Hässelby IP, grönområden samt matbutik.

Varmt välkomna!

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Här finns både Hässelby Strandbad, Lövstabadet och Maltesholmsbadet med en fin sandstrand som är mycket populär under sommarhalvåret. Längs med vattnet finns även fina promenadstråk. Det är inte långt till Hässelby Golf med en 9-håls bana.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och ca 30 min in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 250 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Ca 500 meters promenad bort ligger Hässelby Gårds Centrum, där finns tunnelbana, butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby Centrum finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Föreningen förfogar över 30 garage och 21 P-platser. Platserna administreras av Storholmen och kostar 800kr/mån. Önskar du ställa dig i kö kontaktar du dem på:
Tele: 0771-786 746
www.storholmendirekt.se
7-dygns-parkering finns på gatorna runt omkring bostaden

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Energideklaration Astrakangatan 105
Årsredovisning
Kommande

Bilder

Kök med matplats

Vardagsrum

Hall

Badrum

Balkong

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande och rymlig hall med vitmålade väggar och parkettgolv. Bra förvaringsmöjligheter i form av en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Från hallen har du ingång till samtliga rum i lägenheten.

WC/BADRUM
Stambytt badrum med vitt kakel och ett ljusgrått klinkergolv. Utrustat med WC, handfat, badkar samt handuksstork.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum som ger en perfekt sällskapsyta, plats för både matbord, soffgrupp och mediamöbler. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här har du utgång till den möblerbara balkongen i ett härligt läge med utsikt ut över föreningens mysiga innergård.

KÖK
Välplanerat kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, vitmålade väggar + en fondvägg i mönstrad tapet, vitt kakel samt arbetsbänk i rostfritt. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, kyl oc frys. Plats för en matgrupp för ca 4 personer. I rummet finns ett fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Gott om förvaring!

SOVRUM
Rogivande rum med vitmålade väggar + en fondvägg i en mönstrad tapet och parkett på golvet. Här finns det även två inbyggda garderober för klädförvaring. Plats för en större dubbelsäng, nattduksbord samt byrå för ytterligare klädförvaring.
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 1,850,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,685 inkl värme, VA, Kabel-tv & Bredband
Driftskostnad
SEK 5,100 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 2,100
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.76737 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1955
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 4/15/2019
Energiprestanda
114 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten tillhör ett förråd.

I avgiften ingår bredband via Bredbandsbolaget och ett grundutbud av kanaler på TV via Comhem.
Förening
Namn
Tempelekot
Om föreningen
HSB Brf Tempelekot i Stockholm bildades i oktober 2007 och är belägen på Astrakangatan 83 - 117 i Hässelby. Föreningens fastighet förvärvades 2009 och består av flerbostadshus om 3 våningar med 142 lägenheter och 1 lokal. Fastighetens byggnader är uppförda 1955.

Ny grillplats och lekpark har upprättats i området.

Föreningen har även en lokal på Astrakangatan 111 som är tillgänglig att hyra för föreningens medlemmar. Kostar mellan 100 - 300 kr beroende på dag och tid.

Gemensam tvättstuga i trapphus nr 93.

Föreningen förfogar över 30 garage och 21 P-platser.
7-dygns-parkering finns i området.
Organisationsform
Andelsrätt

Karta

Hässelby Gård Hässelby

Astrakangatan 105, 1 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg