190
MED6017430BD302499491E5565661BAB169

Modern gaveltvåa i expansiva Kviberg

Kommande®

Kviberg, Göteborg

Aspirantgatan 5

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,867
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea45 kvm

Nu planeras äntligen försäljningen av en modern och smart planerad två i gavelläge. Öppen och social planlösning med stor balkong och stor stilrent badrum. Gavelläget gör att du får ett av de bästa lägena med utsikt mot det lilla skogspartiet. I Kviberg bor du perfekt placerat boende med endast en minuts promenad till spårvagnen som tar dig till city på ca nio minuter men ändå nära natur och inte minst det populära multisportscentret Serneke Arena. Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här planeras det för ett handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler, nya bostäder, butiker och kontor växer fram samt det nybyggda resecentrum i Gamlestaden. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Viktiga dokument & länkar

Årsredovisning 2017
Stadgar
Stadgeändring
Årsredovisning 2018
Kommande

Bilder

FASTOUT AB_Rustmästaregatan

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
45 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 2,867
Byggnad
Förening
Namn
Brf Bellevueplan
Om föreningen
Brf Bellevueplan är placerad i expansiva Kviberg med adresserna Aspirantgatan 1, 3, 5 och Rustmästaregatan 9, 11.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
65
Tv och bredband
TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play.
Parkering
Föreningen innehar 53 parkeringsplatser i garage,
varav fyra stycken är avsedda för mc.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Övrigt
*Nätförråd på källarplan
*Barnvagnsrum
*Spolplats för cykel i garage

Karta

Kviberg Göteborg

Aspirantgatan 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg