190
MED758EE24B839C4F988F3E859A3CF50742

Såld!

Kålgården, Jönköping

Aspholmsgatan 21

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,856 Inkl. värme, vatten och kabel-tv, bredband och ip-telefoni. Det finns förråd som följer med lägenheten och som boende har du tillgång till gemensamma tvättstugan i föreningen.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea85 kvm
Lägenhetsnummer8-2072-1-1-1
Byggår2019

Såld!
Slutpris: SEK 3,400,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till Aspholmsgatan 21!
Ta ett kliv in i hallen och stäng säkerthetsdörren så slås du av tystnaden och lugnet som infinner sig, trots att man befinner sig i den nya, pulserande stadsdelen. På golvet ligger praktisk klinker i stilrent grått och väggarna är genomgående vita och släta. Resten av bostaden har snygg ekparkett och präglas av moderna och stilrena lösningar.

Gott om förvaring och välplanerade ytor samt den otroligt vackra utsikten över vattnet är ledorden i denna bostad. Här kan man vara säker på att det aldrig kommer att byggas något hus framför och utsikten kommer vara precis lika fri framöver.
Här har man öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att man har utgången till den ljuvliga balkongen i härligt sydöst-läge! Ta ett kliv ut genom den helglasade balkongdörren med en rykande färsk kaffekopp på morgonen och starta dagen på bästa vis, uppkurad i en soffa på din alldeles egna balkong och blicka ut över vågorna. Eller varför inte flytta ut middagssällskapet hit ut och tänd några ljus en ljummen sommarkväll, dina gäster kommer uppskatta det!

Här bor man i en stabil förening med god ekonomi. Standarden är hög och i en nybyggd förening krävs det knappast något underhåll.

Härifrån når ni allt som Jönköping city har att erbjuda. På bara några minuter når ni utbud av butiker, affärer, restauranger, sommaröppna uteserveringar samt caféer. Runt hörnet finner även kulturhuset spira, och träningsmöjligheter. Likväl som ni kan ta en promenad runt Munksjön. Gillar ni vackra parker finner ni både Kålgårdsparken och knektaparken.

Om området

Jönköping Kålgården är belägen i östra delen av Jönköping i nära anslutning till Atollen och Jönköpings innerstad. Området kännetecknas av dess variation mellan moderna bebyggelser och äldre sekelskifteshus.
Här bor du vackert med närhet till både Munksjön, Vättern och Rocksjön. Unikt läge mitt i Jönköping!

Utbud på området
På Kålgården finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Ett rikligt utbud av flertalet matvarubutiker, butiker, systembolag, frisörsalonger och restaurang- och caféliv.

Restaurang- och caféutbud
Mitt i Jönköpings City och med närhet från Kålgården finner du ett rikligt restaurang- och caféutbud. Här finns allt du kan önska dig och tänkas behöva. Trevliga butiker såsom klädbutiken Story och Fabriken samt systembolaget Atollen och Coop Atollen bara rund knuten. Restaurang Kajen 23 ligger nära Kålgården. Här äter du middag med utsikt över Munksjön och likaså El Gordo om du önskar byta ut den italienska middagen mot en middag med tapaskaraktär. Här bor du så nära city det bara går att komma. Bekvämt och trevligt läge!

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av samtliga linjebussar som går med täta mellanrum.

Skola och barnomsorg
I området och i angränsade områden erbjuds flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor med olika inriktningar för den som önskar specialisera sig inom visst ämne. Här kan du välja allt från natur och teknik till sång och dans. Här finns något för alla när gymnasium ska väljas.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset Spira och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden bjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Bilder

Har du träffat en riktigt bra mäklare Jeff

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
85 kvm
Areakälla
föreningens information
Jeff Axelsson informerar
- Till varje lägenhet hör tillgång till ett förråd som är beläget på vinden.
- I källaren finns två cykelrum, därutöver gemensam tvättstuga på vinden, styrelserum och övernattningsrum. Övernattningsrum: ca 200:-/natt.
Uteplats
Uteplats i härligt österläge!
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning av våningsplan
Bottenplan
Avgift
SEK 4,856 Inkl. värme, vatten och kabel-tv, bredband och ip-telefoni. Det finns förråd som följer med lägenheten och som boende har du tillgång till gemensamma tvättstugan i föreningen.
Andel i föreningen
2.24551 %
Andel av årsavgiften
2.13268 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme och vattenradiatorer
Ventilation
FTX
Energideklaration
Ej utförd
Övrigt
Grundläggning: Pålad bottenplatta
Mellanbjälklag: Betong
Våningsytterväggar: Puts och glasfasad
Lägenhetsskiljande väggar: Betong
Trapphus/Trappor: Inv trappor av betong belagda med klinker
Taktäckning: Plåt
Övriga byggnader
Gemensamma anordningar:
Hiss i trapphus. El-central, lägenhetsförråd, undercentral för fjärrvärme, el och ventilation. Gemensam tvättstuga, styrelserum och övernattningsrum.
Förening
Namn
HSB brf Glasblåsaren
Om föreningen
HSB BRF Glasblåsaren i Jönköping är en äkta bostadsrättsförening med 39 lägenheter i 4 våningar upplåtna med bostadsrätt.
Föreningen äger en fastighet med beteckningen Entitan 1 och där teknisk och ekonomisk förvaltning förvaltas av HSB.

Ägandeformer:
Juridisk person: Tillåts ej.
Andelsägande: Andelsägande tillåts exempelvis pappa önskar samäga.

Parkering:
Föreningens bilplatser utgörs av 37 garageplatser (700 kr/mån). Garaget är beläget under huset. Ansökan om garage görs till föreningen.
P-platser: 3 utvändiga p-platser (ca 200-300 kr/mån). Separat kösystem.

Gemensamma utrymmen:
Till varje lägenhet hör tillgång till ett förråd som är beläget på vinden. I källaren finns två cykelrum, därutöver gemensam tvättstuga (på markplan), styrelserum och övernattningsrum att hyra för ca 200 kr/natten.

TV/bredband och telefoni:
TV/bredband och telefoni är anslutet till Comhem och ingår i månadsavgiften upp till visst antal kanaler och bredbandshastighet.

Ekonomi:
Inga avgiftsförändringar beslutade i dagsläget.

Övrigt:
Huset uppförs av PEAB med tillträde under juni 2019.

Informationen avstämd med styrelsen 2020-11-13.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
39

Karta

Kålgården Jönköping

Aspholmsgatan 21

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg