190
MED63FF2E22CDE34937B6DEB2B1346B1E40

Renoverad markplanslägenhet i populära Årsta! Årsta, Uppsala

Kommande®

Årsta, UppsalaFakta om bostaden

ANTAL RUM

3.5 rok

BOAREA

79,7 kvm

MÅNADSAVGIFT

3 677 kr

Renoverad markplanslägenhet i populära Årsta!

- Markplan - Nytt kök & nya ytskikt - Populärt område -

Snart har du möjlighet att förvärva denna välplanerade markplanslägenhet!

Här finner du både balkong och den "egna" gräsplätten. Här kan du njuta av härliga sommardagar och rulla tårna i gräset. Lägenheten har ett fint läge i utkanten av området med lekplats och Årstaparken i närheten. Här bor du i en välskött förening med låg belåningsgrad. Föreningen har även nyligen renoverat alla balkonger med nya ljusa, fräscha fronter och betongplattor.

Det senaste året har lägenheten tagit del av välbehövliga renoveringar som ger ett modernt intryck. Nya fräscha ytskikt samt nytt kök med plats för matgrupp är några av de renoveringar du möts av i denna bostad. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong och gräsmattan på baksidan samt två sovrum. Ett av sovrummen har delats av för att skapa ett extrarum, perfekt för förvaring, kontor eller varför inte ett gym? Till lägenheten hör ett förråd.

Denna bostad är som gjord för dig som vill bo nära city men utan att störas av stadens brus.

Brf Körveln är en stor förening med flera gårdar och lekplatser samt lokaler till medlemmarnas förfogande (bl.a. samlingslokal, solarium, övernattningsrum samt flera stora och fräscha tvättstugor med torkrum).

Årsta är en lugn och barnvänlig stadsdel med ett stort grönområde i mitten. Det finns flertalet förskolor i området med Fasanens förskola som närmast bostaden samt grundskolorna Årstaskolan och Ångelstaskolan, båda årskurs F-5. Vid Årsta centrum finns bl.a. matbutik, apotek, vårdcentral och det är även nära till Gränby Köpcentrum med all tänkbar service. Bekväma bussförbindelser till stan från antingen Årsta centrum (linje 1 och 7) eller Fålhagsleden (linje 6). Pendlar du till Stockholm är det enkelt att komma upp på E4:an via den södra avfarten.

Detta är en Kommande® försäljning. För mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg