MED57B2CEF18D6248ACA9A92B11C07C794D

Åre By, Åre

Åre Strand 19:1 v 12 & 37

Fakta

TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea118 kvm
Lägenhetsnummer19:1 v 12 & 37
Byggår2005

Utgångspris: SEK 385,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningsmöjligheter.

Den här strandvillan, del av parhus, ligger vackert beläget vid Åresjön, ca 150 m från Åre station med en kort promenad in till Åre by där kabinbanan tar er upp på fjället. Nyttja både v.12 och v.37. Lägenheten är fullt möblerad och är utrustad med allt ni behöver för en bekväm semester. Bostaden har två våningsplan där den stora lägenheten rymmer två sovrum. Ett på nedre plan med 2 bäddar och ett på övre plan med 6 bäddar. Från kök och allrum, som även har kamin, kommer ni ut på en härlig altan i sydvästläge med vy mot Åresjön. Stort duschrum med bastu, toalett och tvättmaskin plus en separat gästtoalett. Den lilla lägenheten, en så kallad studio med egen ingång från hallen, rymmer ett sovrum i markplan är utrustat med eget pentry (full köksutrustning), kyl och TV samt duschrum med toalett. Till detta sovrum finns även en egen altan. Denna studio kan hyras ut separat. Huset är rök- och husdjursfritt. Parkeringsplatser med anslutningsmöjlighet till elstolpe för 2 bilar finns strax intill huset. Dessutom finns i huset ett separat förråd för skidor och cyklar. I avgiften, som betalas årsvis, ingår service som städning, byte av sänglinne och handdukar, underhåll av huset, utrustning samt inventarier. Trådlöst internet med 3 separata TV. Incheckning sker på lördagen via Holiday Club och allt är bäddat och klart för en härlig vecka. När ni lämnar sköter Holiday Club städningen.

Om området

Åre kommun har cirka 10 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

Kommunikation

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

Närservice

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som t.ex. Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, järnhandel och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

Övrigt

Övrig information om Åre med omgivningar kan fås via Åre kommuns hemsida, www.are.se. Andra informativa webbsidor är www.are.cc, www.visitare.se, www.are360.com, www.arelive.se.

Bilder

Åre strand

Exempelbild Åre strand

Exempelbild Kök

Exempelbild Matbord i köket

Exempelbild Kök med matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välplanerad lägenhet i två plan med tre separata sovrum varav det ena med egen ingång, en så kallad studio.

Hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt torkskåp. Entré till lägenheten samt till studion från hallen.

Allrum och kök i öppen planlösning. Kök med mikrovågsugn, diskmaskin, spis och fläkt. Kyl/frys. Allrummet har braskamin. Där är det möblerat med soffa, fåtölj och soffbord samt matbord och stolar. Utgång till egen altan. Köksluckorna i denna lägenhet är orangeröda.

Duschrum varav det ena med bastu och tvättmaskin. Gästtoalett.

Två sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra en trappa upp med två våningssängar.

Allrum även på ovanvåningen med bäddsoffa.

Studion utgörs av ett tredje sovrum i markplan, med egen ingång, och har ett litet pentry och duschrum. Även den separata studion har egen altan.

Notera att bilderna är tagna i en annan, likadan lägenhet. Avvikelser kan förekomma gällande färgställningar i inredningen.
Antal rum
3 rum
Boarea
118 kvm
Areakälla
säljarens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 385,000
Information avgift
I avgiften ingår slutstädning, hushållsel, handdukar & linne, parkering med elstolpe, internet samt värme och VA.
Kommentar till andelstal
Uppgifter om andelstal kan erhållas från Ownership Services Sweden AB
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
El-/fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Utförd 4/9/2010
Energiprestanda
158 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas + isolerglas
Övriga byggnader
Skidförråd utanför entrén.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under var sin vecka under året. Andelen, alltså den egna veckan, kan antingen nyttjas av er själva, hyras ut via Holiday Club eller, om den ansluts till RCI, nyttjas för boende i länder med hjälp av poängsystem. Läs mer på RCI:s hemsida https://www.rci.com/
Bytesdag lördag.
Förening
Namn
Åre Sjö 1
Om föreningen
Föreningens byggnader färdigställdes under 2004-2009.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Fiber är indraget i lägenheterna och internet/TV ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen disponerar över parkering med elstolpar. Varje lägenhet har nyttjanderätt till en parkeringsplats.
Renoveringar
Föreningen utför löpande underhåll av fastigheten. Fastighetsförvaltningen sköts av Ownership Service AB.
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Äger föreningen marken
Föreningen äger själv marken.
Övrigt
Under oktober 2018 gjordes en sammanslagning av flertalet föreningar i området vid Åre strand.

Karta

Åre By Åre

Åre Strand 19:1 v 12 & 37

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg