MEDE50B60EB09034610B23FD558587453B9

Underbar höstvecka till salu i andelsvilla vid Åre Strand.

Åre By, Åre

Åre Strand 16:1

Fakta

MånadsavgiftSEK 358 I avgiften, som betalas en gång per år med 4300kr, ingår el, internet, parkering med elstolpe, ved till kaminen, städning, sänglinne och handdukar.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea95 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer16:1 v39
Byggår2008

Utgångspris: SEK 95,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Kom och bo i andelslägenhet belägen vid Åre strand v 39 när lugnet lagt sig runt fjällen. Den här lägenheten har två sovrum, ett sovrum med dubbelsäng på nedre plan och ett sovrum med två våningssängar på övre plan. I allrum på ovanvåningen finns även en bäddsoffa, så det finns totalt 8 bäddar. I det rymliga allrummet finns en härlig braskamin. Öppen planlösning mot köket. Stor matplats för hela familjen. Från allrummet kommer man ut till en uteplats som vetter mot sjön. Det finns ett duschrum med bastu och tvättmaskin samt en gästtoalett. Bostaden är fullt utrustad och servas med rena lakan, handdukar och slutstädning efter din vistelse. Det är några minuters promenad till hotellet Holiday Club. Där finns restaurang, spa, bad och gym samt shopping. Från hotellet når du enkelt, via en gångbro, Åre station. Från stationen promenerar du vidare för att nå centrum av Åre by med skidlift, bergbana och kabinbana.

Om området

Åre kommun har cirka 10 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

Kommunikation

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

Närservice

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som t.ex. Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, järnhandel och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

Övrigt

Övrig information om Åre med omgivningar kan fås via Åre kommuns hemsida, www.are.se. Andra informativa webbsidor är www.are.cc, www.visitare.se, www.are360.com

Bilder

Åre strandområde

Braskamin i allrum

Kök med matplats

Hall

Hall

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välplanerad lägenhet i två plan med två separata sovrum.
Hall med avhängningsmöjlighet för ytterkläder samt torkskåp.
Allrum och kök i öppen planlösning. Kök med mikrovågsugn, diskmaskin, spis och fläkt. Kyl/frys. Allrummet har braskamin. Där är det möblerat med soffa, fåtölj och soffbord, mediabänk och TV samt matbord och stolar. Utgång till egen altan.
Duschrum med bastu och tvättmaskin. Gästtoalett.
Två sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra en trappa upp med två våningssängar.
Allrum även på ovanvåningen med bäddsoffa.

Notera att bilderna kan vara tagna i en liknande lägenhet. Avvikelser i färgsättningar på inredning kan förekomma.
Antal rum
3 rum
Boarea
95 kvm
Areakälla
säljarens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 1
Beskrivning av våningsplan
Lägenheten är disponerad på två våningar, med entré i markplan.
Pris
SEK 95,000
Avgift
SEK 358 I avgiften, som betalas en gång per år med 4300kr, ingår el, internet, parkering med elstolpe, ved till kaminen, städning, sänglinne och handdukar.
Kommentar till andelstal
Uppgifter om andelstal kan erhållas från Holiday Club Åre (Ownership Services Sweden AB)
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Elvärme/fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Byggnadssätt
Fönster
2-glas + isolerglas

Karta

Åre By Åre

Åre Strand 16:1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg