230
MED7A8BFADC1B194DD4A4F132D1ACB5F05D

Nyproduktion

Nacka Strand, Nacka strand

Lokomobilvägen/Augustendalsvägen

Fakta

MånadsavgiftSEK 0
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt

Ansvarig mäklare

Visningar

9
May | Sunday
Kl 11:00 - 12:00
Vi ses i showroomet vid Nacka Strandsmässan, Automobilgatan/Augustendalstorget.

Nu bygger Besqab lägenheter tre distansminuter från Stockholms hjärta för dig som hellre börjar dagen med en take away-kaffe i handen, havsluft i lungorna och drömmer om fredag hela veckan. Här bor du sjönära stan med perfekt blandning av sött och salt.

Läs mer om projektet på: https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand/
Besök gärna vårt showroom vid Nacka Strandsmässan, Automobilgatan/Augustendalstorget. Showroomet är bemannat under utannonserade visningstider.

Om området

Nacka Strand är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd i Forum Nacka. I Nacka Strand finns även några butiker, konditori, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården. Fin promenadväg längs med Svindersviken och nära till Nyckelviken som är ett stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar, skog och sol- och badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. Även SL:s pendelbåt trafikerar bryggan Nacka strand och vidare till Nybroplan. Tunnelbana planeras till Nacka och beräknas vara klar 2027. Läs gärna mer på www.nackastrand.se.

Kommunikation

Bo granne med skärgården - och stan.
Uppe på höjden i Nacka Strand planerar vi att bygga ca 200 nya bostadsrätter. Här bor du med utsikt över havet och Djurgården, 15 min från Fjäderholmarna och 3 distansminuter till Östermalm.

Närservice

Med närhet till lokala småbutiker och uteliv.
Här bor du nära det lilla torget där du hittar allt ifrån det lilla lokala bageriet till blomsteraffären, kemtvätten, frisören, banken, kiosken och gymmet. Om du någon gång skulle tröttna på att laga mat hemma, kan du ta en kortare promenad ner till någon av de lokala restaurangerna. Eller varför inte en middag ute på Fjäderholmarna? Dit kommer du med båt på bara 15 min.

Parkering

Garage

Övrigt

Projektbeskrivning
Bostadstyp - Lägenheter
Boendeform - Bostadsrätt
Bostäder - 200 lägenheter om 1 - 5 rok
Arkitekt - Kjellander Sjöberg
Status - Planerat

Viktiga dokument & länkar

SL och kommande tunnelbana
Besqabs projekt Nacka Strand
Nacka Kommun

Bilder

Besqab Nacka Strand exempelbild

Besqab Nacka Strand exempelbild

Besqab Nacka Strand exempelbild

Besqab Nacka Strand exempelbild

Besqab Nacka Strand exempelbild

Fakta

Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Tillträde
Preliminärt från Q3 2022
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Förening
Namn
Brf Verkstaden i Nacka
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Nacka Strand Nacka strand

Lokomobilvägen/Augustendalsvägen

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg