230
MEDCBAF3646156344839D07C5AFA30B7DA6

Radhus i populära och barnvänliga Duvnäs Utskog!Knut Stangenbergs väg 29 Duvnäs Utskog, Nacka

Klarlagt

Duvnäs Utskog, Nacka

Knut Stangenbergs väg 29


PRIS4 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Tomträtt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

100 kvm

BIAREA

18 kvm

TOMTAREA

251 kvm

BYGGÅR

1968

DRIFTSKOSTNAD

5 461 kr/månad

PRIS

4 995 000 kr utgångspris

Radhus i populära och barnvänliga Duvnäs Utskog!

Radhus i två plan på populära Knut Stangenbergs väg i Duvnäs Utskog, Skuru. Välplanerat hus med eget garage, förråd och carport på tomten. Huset har två fina, insynsskyddade uteplatser, en på vardera sida av huset, och området är mycket barnvänligt med underbara gemensamma lekytor i härlig natur på baksidan av längan. Nära till förskola, skola, busshållplats, Skurusundet och naturreservatet Nyckelviken.

Huset disponeras enligt följande:
Entréplan med hall, kök i öppen planlösning med matplats vid fönster, två ljusa fina sovrum och badrum. På nedre plan finns ytterligare ett sovrum, ljust och rymligt vardagsrum med utgång till trädgården på baksidan, toalett samt stor tvättstuga med dusch, bastu och gott om förrådsutrymme. Utrymmet under trappan ger ytterligare förvaringsyta.

Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften).

Duvnäs Utskog är ett lugnt och barnvänligt område med centralt läge i Nacka. Här bor du nära naturen och havet (Nyckelvikens naturreservat, Skurusundet och Saltsjön ligger nästgårds!) och har samtidigt behändigt pendlingsavstånd till city, med busshållplats på nära avstånd (buss 409 och motorvägsbuss 449). Förskola i området och lågstadieskola på kort gångavstånd via bilfria gång- och cykelvägar. Bara några minuters promenad bort kan du hänföras av den enastående utsikten över Stockholms inlopp med bl a Nyckelviken, Fjäderholmarna och Lidingö i närmsta blickfånget.

Varmt välkommen till visning!

Ansvarig mäklare

Bilder

MEDCBAF3646156344839D07C5AFA30B7DA6
MED507BE61EA2B6485BB66378207207BF9F
MEDB1B6A2FC650143A49BB57F149A959D90
MED21EF70DFFCBE45B98C2CD03193209DF1
MED1966B0BDB6F34C73868E12D576109C1F

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Tomträtt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

100 kvm

BIAREA

18 kvm

TOMTAREA

251 kvm

BYGGÅR

1968

DRIFTSKOSTNAD

5 461 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

ENTRÉPLAN:
HALL
Välkomnande hall med målade väggar och laminatgolv. Gott om plats för avhängning av ytterkläder samt praktisk garderob med spegelskjutdörrar.

KÖK
Kök med vita köksluckor och vitmålat kakel ovan arbetsbänk i rostfritt. Utgång till uteplats med markis på framsidan av huset. Den maskinella utrustningen består av: Spis med häll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Rymlig matplats vid fönster för 6-8 personer, men det finns utrymme att duka upp för ännu fler. Tre fönster och altandörr ger fint ljusinsläpp. Målade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1
Ljust och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i hel garderobsvägg. Fyra fönster mot baksidan av huset. Tapetserade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Sovrum med fint ljusinsläpp från tre fönster mot baksidan av huset. Målade väggar och parkettgolv.

BADRUM
Badrum med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Badrummet är utrustat med badkar, wc, två handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork.


NEDRE PLAN:
SOVRUM 3
Sovrum med stort fönster mot baksidan av huset, målade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med bra ljusinsläpp från tre fönster och glasad altandörr ut till det stora, härliga trädäcket och trädgården på baksidan. Vardagsrummet har plats för både soff-/TV-avdelning och matrumsmöblemang eller annan möblering. Målade väggar och parkettgolv.

WC
Toalett med målade väggar och laminatgolv. Utrustning: Wc, handfat med kommod och spegelskåp.

TVÄTTSTUGA/FÖRRÅD/DUSCH/BASTU
Generöst utrymme för klädvård och bra förvaring. Förutom bastu, dusch och gott om förvaring i garderober, skåp och lådor finns här tvättmaskin, torkskåp (modell äldre), värmeväxlare och städskåp samt en arbetsplats. Målade väggar och målat betonggolv. Ingång till separat förråd inrett med hyllor.

UNDER TRAPPAN
Utrymmet under trappan används idag som extra förvaringsutrymme. Här finns också möjlighet att inreda en liten kontorsplats med skrivbord och hyllor alternativt myshörna för barnen genom att öppna upp och ta bort dörren. Målade väggar och parkettgolv.

Om området

Duvnäs Utskog är ett barnvänligt och lugnt område i Skuru, med närhet till det mesta. Här har du naturen inpå knuten. Naturreservatet Nyckelviken lockar med underbar natur, fina promenad- och joggingvägar, stall där barnen får träffa djuren och café i den gamla fina mangårdsbyggnaden. Närheten till Skurusundet och Saltsjön ger härlig havsmiljö och möjlighet till båtliv. Skurus egen lilla sjö, Bastusjön, erbjuder bad sommartid och skridskoåkning vintertid. I området finns fina lekplatser, fotbollsplan, tennisbana och även pulkabackar vintertid.

Förskola och skola på nära gångavstånd; nybyggda Utskogens förskola i östra änden av Rudsjövägen och Borgvallaskolan (F-3) ett stenkast bort via bilfria gång- och cykelstigar. Därifrån går barnen ofta vidare till närbelägna Ektorps skola (F-6), Skuru skola (F-9) eller Internationella Engelska Skolan (4-9) i Nacka Strand (bra busskommunikationer).

Kommunikation

Goda pendlingsmöjligheter med bra busskommunikationer och cykelvägar. Motorvägsbuss 449 som tar dig till/från Medborgarplatsen på ca 20-30 minuter i rusningstrafik. Buss 409 tar ca 15 minuter till Nacka Forum och drygt 30 minuter till Slussen. Fina cykelvägar till och från stan. Från Nacka strand, som nås med buss eller cykel, går båt till bland annat Nybroviken.

Närservice

I närbelägna Ektorp finns bland annat restauranger, bageri (Gateau), apotek och närbutiker, gym och träningscentra samt skolor och sjukhus. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Ekonomi

EL

14 028 kr

RENHÅLLNING

3 533 kr

VÄG, SAMF

39 480 kr

FÖRSÄKRING

8 496 kr

TILLKOMMANDE KOSTNAD, TOMTRÄTTSAVGÄLD

24 400 kr / år

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

65 537 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

Tillkommande kostnad, kommunal fastighetsavgift

8 874 kr / år

Kommentar

Driftskostnaden bygger på säljarens faktiska siffror. I samfällighetsavgiften ingår kostnad för värme, vatten, avlopp, kabel-TV via Telenor (TV Flex ingår, kan utökas mot avgift), bredband via fiber från Ownit (100 Mbit/s ingår, kan utökas mot avgift), snöröjning samt underhåll av gemensamhetsanl (panncentral, kulvertsystem, spolplatta, belysning mm). Samfällighetsavgiften uppgår f n till 39 480 kr/år. Tomträttsavgäld (fn 24 400 kr/år) är avdragsgill med 30%.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Enplansradhus med sluttningsvåning

BYGGNADSÅR

1968

UPPVÄRMNING

Centralvärme via samfällighet, egen värmeväxlare

VENTILATION

Självdragsventilation

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2013-06-06

ENERGIPRESTANDA

84 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

5 248 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Stomme av lättbetong och utfackningsväggar av trä

FASAD

Träfasad/putsade prefab lättbetongelement

FÖNSTER

Kopplade 2-glasfönster

BJÄLKLAG

Mellanbjälklag av lättbetongkassetter

TAK

Plåt

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Sicklaön 17:15

Övriga byggnader

Eget garage och carport på tomten. Praktiskt förråd i garagets förlängning.

Samfälligheten har en spolplatta vid panncentralen som kan nyttjas av boende i området för biltvätt.

Övrigt

RENOVERINGSBESKRIVNING:
2022 Nya snörasskydd, Nytt golv i köket
2021 Ommålning av fönster samt nya fönsterbleck
2019 Relining
2017 Takmålning utvändigt
2016 Förrådsbyggnad på baksidan
2015 Terrass på fram och baksida
2013 Carport

FIBER OCH KABEL-TV:
Samfällighetsföreningen har avtal med Ownit för bredband och Kabel-tv levereras av Telenor. Kostnaden för TV Flex ingår i samfällighetsavgiften. Det går också att uppgradera till TV Stor om man vill det. Streamingtjänster ingår också vilket gör att man kan titta på tv via stream inom Sverige och EU. En TV-box och ett programkort ingår i avtalet och kostar inget extra. Bredband 100 Mbit via Fiber från Ownit, ingår i samfällighetsavgiften (kan utökas mot avgift).

VÄRME OCH VATTEN:
I samfällighetsavgiften ingår bland annat kostnad för uppvärmning och vatten. Alla fastigheter inom samfälligheten har egen mätare för uppvärmningen, vilken avläses vid årsskiftet. Överstiger förbrukningen snittförbrukningen i samfälligheten får man erlägga överskjutande del och om man förbrukar mindre så får man pengar tillbaka.

TOMTRÄTTSAVGÄLD:
Fastigheten innehas med tomträtt. Tomträttsavgälden fastställs av Nacka kommun i 10-årsperioder. Respektive fastighetsägare erlägger avgälden till Nacka kommun. Senast fastställdes avgälden 2018-07-01 och i dagsläget är avgälden 24 400 kr/år innan skattereduktion och 17 080 kr/år efter skattereduktion. Tomträttsavgälden är avdragsgill med 30%. För frågor om friköp av tomten hänvisas till Nacka kommun.

NACKA KOMMUN:
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Vänligen kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

ÖVRIGT:
Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad mot fastighetsregistret. Säljaren garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 741 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 684 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

3 074 000 kr

Tomt

AREAL

251 kvm

TOMTTYP

Radhustomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan S 69

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tomtbeskrivning

Framsida: Insynsskyddad framsida med uteplats samt liten grästäppa. Här är det sol från morgon och fram över dagen. Över uteplatsen finns en bred markis. Garage med vidbyggt förråd på tomten samt carport.
Baksida: Stort trädäck och naturtomt mot angränsande allmänning med härlig natur. Solen når trädäcket från eftermiddag till ca 19-20-tiden sommartid.

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Nacka Sicklaön GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Övrigt

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration KSV 29
Besiktningsprotokoll KSV 29
Nyckelvikens naturreservat
Utskogens förskola i Skuru
Tunnelbana till Nacka
Nacka kommun
Borgvallaskolan i Skuru
Rudsjöparken i Skuru
Naturkartan
Utskogens samfällighetsförening
SL
Stadsutveckling Nacka kommun
Radonmätning
Klarlagt

Karta

Nacka Duvnäs Utskog

Knut Stangenbergs väg 29

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg