Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda Parkväg 14 B, 3 tr


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

VÄLKOMMEN till en fräsch och mycket välplanerad tvåa med balkong i populära Finnboda. Belägen på bekvämt avstånd till både innerstadens puls liksom Nackas natur och havsnära läge. Öppen planlösning och flera stora fönster gör lägenheten härligt ljus. Stilrent inredd med genomgående parkett- och klinkergolv, fullutrustat kök och badrum med tvättdel. Välskött förening. Nära till bland annat buss, båt och mataffär.

Varmt välkommen till visning!

Om området

Finnboda Hamn är ett lugnt område med staden inpå knuten. En liten oas mellan hav och innerstad. Här har man nära till allt man behöver, Sickla köpkvarter och Forum Nackas breda affärs- och serviceutbud nås med några minuters bil- eller bussfärd. Gångavstånd ner till kajen där du kan besöka flera restauranger och uteserveringar under sommarhalvåret.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan eller färjan till Nybroplan. Allt via SL-kort.

Närservice

I området finns en matbutik. Grund- och förskola finns även i närområdet. Närhet till natur och rekreationsområden i form av Nackareservatet, där motionsspår, utegym och badplats finns.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,554 inkl värme, vatten, kabel-tv (analoga utbudet), bredband & bostadsrättstillägget i hemförsäkringen
TypLägenhet
Antal rum2 rok
Boarea52.5 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer99-2427-1-78-1
Byggår2008
Driftskostnad367 kr/månad

Alla bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
52.5 kvm
Beskrivning
HALL
Välkomnande hall med ljus tapet och klinkergolv samt plats för avhängning av ytterkläder. En garderob.

VARDAGSRUM
Ljust luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köket och med utgång till rymlig balkong med trätrall. Ljusa tapetserade väggar och ekparkett.

KÖK
Vitt kök och vitt kakel ovan arbetsbänk i rostfritt och ek. Den maskinella utrustningen består av: Spis med keramikhäll, fläkt, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Städskåp. Ekparkett på golvet.

SOVRUM
Sovrum med gråmålade väggar och ekparkett. En dubbelgarderob och tre enkla.

DUSCH/WC
Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustning: wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. Två väggskåp samt praktisk arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 3,554 inkl värme, vatten, kabel-tv (analoga utbudet), bredband & bostadsrättstillägget i hemförsäkringen
Driftskostnad
SEK 4,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Elförbrukningen mäts för varje enskild lägenhet och debiteras på månadsavierna som kvartalsvis skickas ut för 3 månader i taget.
Andel i föreningen
0.807 %
Andel av årsavgiften
0.897 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd. 10/20/2016
Energiklass
D
Energiprestanda
108 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
HSB Brf Finnboda Hage
Om föreningen
Brf Finnboda Hage är en HSB-förening med 86 lägenheter fördelat på två hus. Husen stod klara för inflyttning under 2008 och var den andra etappen i området. Såväl den ekonomiska som den tekniska förvaltningen sköts av HSB. Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra. Denna lokal används även som styrelserum.
Även cykelrum, barnvagnsrum och soprum finns.

Mycket och bra information om föreningen hittar du på hemsidan: https://www.hsb.se/stockholm/brf/finnboda-hage/ samt i föreningens årsredovisning och stadgar.
Antal lägenheter
86
Tv och bredband
Kabel-TV via ComHem (de analoga kanalerna ingår i avgiften, se info föreningens hemsida). Bredband och IP-telefoni via Telenor (100 Mbit, ingår i avgiften). Det finns uttag för telefon och bredband i alla rum.
Parkering
Garageplatser i samma hus för 900 kr/mån. P-platser utanför husen för 500 kr/mån. Kö kan förekomma. Finns även gästparkering i området.
Renoveringar
Föreningen har inga stora underhållsarbeten inplanerade närmaste åren. Se årsredovisningen för mer info om utfört och kommande underhåll. Upprustning av utomhusytan, den sk Trädgårdskilen (utrymmet mellan FP 14 A/B och Kvarnholmsvägen), planeras.
Ekonomi
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar (avstämt med styrelsen 2019-04-04).
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Finnboda Hamn Nacka

Finnboda Parkväg 14 B, 3 tr

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg