190

Mensättra/Saltsjö-Boo, Saltsjö-Boo


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Enplansvilla med 5 rok på lugn återvändsgata i populärt område med stenkast till skola, idrottsanläggning och kommunikationer.
Huset kommer säljas när ägaren hittar en ny bostad. Välkommen med din intresseanmälan redan idag, så blir du inbjuden när det är dags för visning.

Om området

Mensättra är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natursköna områden och vatten. Myrsjön är en populär badsjö om sommaren och erbjuder skridskoåkning på vintern.

För sportintresserade är det nära till flera sporthallar. Myrsjö sporthall och idrottsplats samt rackethall ligger på gångavstånd. Även gym finns inom promenadavstånd.

Det finns flera populära förskolor och skolor i närområdet. Exempel på förskolor är; Kulingens och Vittra Förskola. Bland grundskolorna kan nämnas; Myrsjöskolan, Sågtorps skola och Vittra skola. Bland gymnasieskolor är Nacka Gymnasium den mest populära, dit det tar ca 10-15 min med buss.

Kommunikation

De kommunala förbindelserna med Stockholm (Slussen) är goda både dag- som nattetid. Det tar ca 20 min med buss från Orminge Centrum (där det också finns stor pendelparkering) till Slussen och bussarna går tätt morgon och kväll. För dig som vill cykla finns cykelbana hela vägen till Stockholm City.

Närservice

Det är nära till flera köpcentra. För storhandling av mat finns många olika alternativ i närområdet. I Orminge Centrum finns bla a bibliotek, apotek och systembolag. Nacka Forum är en stor, ljus, välsorterad galleria med 3 timmar fri parkering. Även Sickla Köpkvarter en bit närmare Slussen har många intressanta butiker. Där finns även en stor biograf och Dieselverkstaden som har många kulturella aktiviteter för barn och ungdomar.

Parkering

En stor pendelparkering finns vid Orminge Centrum.

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea121 kvm
Tomtarea622 kvm

Bilder

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg