230
MED64989ABD4A7340E38950D3FB3AF29E4A

Friköpta och flexibla lokaler!

Sollerövägen enhet 12

Fakta

TypTomt

Fast pris: SEK 935,000

Ansvarig mäklare

Mora, nu är det er tur! Konceptet som blivit omåttligt populärt runt om i Sverige blir snart verklighet här. Behöver du en lokal till din företagsverksamhet? Eller har garaget hemma blivit för litet? Då kan dessa fastigheter vara lösningen.

34 stycken friköpta industrifastigheter planeras att byggas i radhusform på en tomt om 13460 kvm vid Örjanstäppans industriområde som ligger ca 2 km söder om Mora. Läget är lättillgängligt och mycket attraktivt . Det här är ett unikt tillfälle att investera i ditt och ditt företags framtid.

Varje enskild enhet är en friköpt fastighet som du äger själv. Av den anledningen är det bara du som sätter gränserna för användningsområde och möjligheterna är oändliga. Här kan ditt företag med fördel ha produktion, kontors- eller lagerverksamhet. Som privatperson kan man med fördel köpa en enhet och använda den till förvaring för bilar, båtar och motorcyklar eller använda den som hobbylokal. Du inreder lokalen efter dina behov! Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden jämfört med att hyra en liknande lokal!

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Samfällighetsavgiften är ca 500 kr per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Hallen kommer kommer stängslas in med låsbar grind.

Pris: 935.000 kr inkl moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter)
995.000 kr inkl moms för hörnfastighet. (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter)

FAKTA

Lokalen:
-72 m2
-6x12 m med möjlighet att utöka i bredd och längd genom att köpa intilliggande enheter
-Höjd: 4,77 m (invändigt)
-Möjlighet att bygga entresolplan vilket ökar den disponibla ytan
-Vikport med fri höjd 4x4,5 m med integrerad dörr
-Plåtbeklädda isolerade innerväggar
-Värmeförsörjning med luft/luftvärmepump
-Individuellt el-abonnemang med separat elmätare
-Indraget V/A, förberett för Wc och pentry
-16A-central samt belysning
-Förberett för fiber
-Väldimensionerat för flexibel användning

Mark & grund
-Asfalterad och väl tilltagen parkeringsareal, 8-10 m runt om
-Golvbrunn i varje lokalkopplad till oljeavskiljare

Llentab designar, tillverkar och säljer multifunktionella stålhallar för flera olika branscher och användningsområden. LLENTAB är också ett av få företag i branschen som styr hela processen.
Från den första skissen av kundens idé till tillverkningen och slutförandet av hallen, detta garanterar kvalitet i projektets alla steg.
Llentab har 50 års erfarenhet och har mer än 10.000 färdiga projekt.

Kontakta oss för mer information!

Bilder

Fakta

Karta

Sollerövägen enhet 12

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg