MED74382CD9743D448B94477A7988AF5E8C

Avskilt läge, el, sommarvatten och båtplats på Salmensuu/Seskarö

Seskarö - Haparanda, Seskarö

Salmensuu 1


Utgångspris: SEK 895,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Avskilt läge 60 meter från stranden på Seskarö med havsutsikt. Lättskött naturtomt. El, sommarvatten, väg och båtplats. Fritidshus med rymligt allrum med plats för umgänge, 3 sovrum (varav ett i fristående byggnad), vedeldad bastu.

Huvudstugan består av allrum med braskamin, kök, tvättrum och 2 sovrum. Vid entrén finns även altan under tak med utsikt mot viken. Bastubyggnaden har ett extra sovrum och vedeldad bastu med förrum samt veranda under tak. Mulltoa med förrådsdel. Samtliga byggnader i bra skick. Internetfiber är grävd fram till huvudstugan och det är möjligt att ansluta mot en kostnad (ca 17.000 kr).

Enskilt läge i skyddad havsvik intill Haparanda skärgårds Nationalpark, klassat som Världsarv av Unesco. Det går snabbt att ta sig ut med den lilla soldrivna motorbåten som går att köpa till. 600 meter skogsbilväg till busshållplatsen, ingen bil krävs för att ta sig ut till stugan. Promenadavstånd till Seskarö Wärdshus, med rekommendationer i White Restaurangguide, som serverar gourmetmat och regionala delikatesser. Går att köpa med inventarier. För visning annan tid, kontakta mäklaren Anne-May Kara 070-45 45 790.

Om området

Seskarö är en ö i Haparanda skärgård som ansluter till fastlandet via broar som även mellanliggande öar anknyter sig till. Det finns fina badstränder kring hela ön men sandstranden vid viken Räpilahti som ligger i nordöstra hörnet finns det även en naturhamn där båtar kan landa. I Tromsöviken finns det en campinganläggning med havsbad och uthyrning av stugor och husvagnsplatser. Ön har verksamma företag och lanthandel samt restaurangen Seskarö Wärdshus.

Fakta

TypFritidshus
Antal rum3 rok
Boarea56 kvm
Biarea6 kvm
Tomtarea1,882 kvm
Byggår1970

Alla bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
56 kvm
Entré och tvättrum
Rymlig veranda under tak med utsikt mot viken. Entré och praktiskt tvättrum med handfat med kommod. Spegelskåp med hyllor. Trägolv och trätak.
Kök
Kök med diskho och arbetsbänkar. AmWay UV-sterilisering för vattenrening. Köksinredning med lådor och skåp. Spis, AEG. Kyl och frys, Gorenje. Micro. Köksfläkten fungerar ej och bör bytas ut. Trägolv och vitmålat tak.
Allrum
Rymnligt med plats för umgänge. Med trägolv, panel på vägg och vitmålat paneltak. Sju höga fönster med utsikt mot Hökviken. Braskamin.
Sovrum 1 och 2
Dubbelgarderob i sovrum 1. Två mindre platsbyggda garderober i sovrum 2.
Sovstuga och bastu
Fristående timring med altan. Sovrum. Vedeldad bastu med förrum.
Torr wc & förråd
På gården finns fristående mulltoa med förrådsdel.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1970
Uppvärmning
El (direktverkande) och braskamin
Byggnadssätt
Grundläggning
Plintar
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Fastighetsbeteckning
Seskarö 1:97
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad, varav
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
SEK 443,000
Byggnadsvärde
SEK 194,000
Summa pantbrev
SEK 720,000
Tomt
Areal
1882 kvm
Vatten/avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas
Samfällighet, servitut etc.
Förmån: Officialservitut Väg Båtplats, 25-F1988-125.1

Karta

Seskarö - Haparanda Seskarö

Salmensuu 1

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg