190
MEDE7EF01CF005E4EE282CC4C500EE8DF2F

NyproduktionSåld!

Solhöjden, Tumba

Planetbacken etapp 3, hus 4


Såld!

Ansvarig mäklare

Nu bygger PEAB dom sista 4 husen i etapp 3. Vid natursköna Solhöjden i Tumba bygger Peab friköpta kedjehus i två våningar om 130 kvm fördelade på 5 rok. Tomterna är ca 254-327 kvm stora och vetter mot sydväst. Samtliga hus kommer med indragen fiber, egen p-plats och carport samt förråd. Hög grundstandard och många kostnadsfria tillval. Inflyttning ca sommaren 2020.

Om området

Övrigt

Området ligger väldigt naturskönt i ett högt och soligt läge med naturen och Tullingesjön i närheten. Här njuter man av lugnet men når både E4:an och Tumba Centrum på ett par minuter.

Fakta

TypKedjehus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea130 kvm
Tomtarea295 kvm
Byggår2019/2020

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Referensbild

Referensbild

Referensbild

Referensbild

Referensbild

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL - Ljus och välkomnande hall med slitstarkt klinkergolv 30x30 cm vid entrén enl planritning samt trestavig och 15 mm ekparkett i hallens förlängning samt vita väggar.

KÖK - Ljust och luftigt kök med 15 mm trestavig ekparkett och vita väggar, kakel ovan diskbänk 10x30 cm och skåpinredning från Vedum enl beskrivning. Vita vitvaror från Siemens. Spishäll, inbyggnadsugn varmluft, inbyggnadsmicro, diskmaskin, kylskåp, frys och fläkt. Tillval kan ske enl broschyr.

SOVRUM - Trestavig och 15 mm ekparkett och vita väggar. Garderober enligt ritning.

VARDAGSRUM - Trestavig 15 mm ekparkett och vita väggar. Fint ljusinsläpp vilket ger rymd i rummet.

BADRUM/WC/DUSCH - Kaklade väggar 20x40 cm och klinkergolv 15x15 cm med komfortvärme samt övrig inredning enligt ritning. Badrums inredning kommer från Vedum och duschväggar av klarglas.

KLÄDKAMMARE - Ekparkett och målade vita väggar. Hylla och klädstång enl ritning.

KLÄDVÅRD/TVÄTTSTUGA - Klinkergolv 15x15 cm samt vitmålade på väggar. Tvättmaskin och torktumlare samt tvättbänk med översittande överskåp.

PARKERINGSMÖJLIGHETER - Asfalterad yta för biluppställning alt carport enl beskrivning.

UTVÄNDIGT FÖRRÅD - Inrett som råförråd. Betonggolv och oisolerade omålade väggar. Samtliga hus har ett utvändigt förråd.

Vita släta innerdörrar samt fönsterbänkar sten. Golvsocklar och taklister är släta vita av mdf. Takhöjd om inget annat anges 2,5 m.

Samtliga hus och priser finns på följande länk :
https://peabbostad.se/projekt/stockholm/solhojden-etapp-3/
Antal rum
5 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
130 kvm
Areakälla
säljarens information
Byggnad
Byggnadstyp
2 plans kedjehus
Byggnadsår
2019/2020
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med återvinning (NIBE 750)
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
Isolerglas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Målad plåt
Fastighetsbeteckning
Tellus
Övrigt
Huset värms upp med frånluftsvärmepump från NIBE 750. Vattenburen golvvärme plan 1 och vattenburna radiatorer plan 2. Tilluft via spaltventil i fönster. Huset levereras med två färgstrykningar och slutkulör målas av kund. Mediacentral/fiber levereras via Telia. Varje hus kommer få ett trädäck (Fryken får 2 st), carport/p-plats samt stenlagd gång till huset samt gräsmatta. Samtliga fastigheter kommer att ingå i gemensamhetsanläggningen, där förvaltningen av de allmänna ytorna sker genom en samfällighetsförening.
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Tomt
Areal
295 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Solhöjden - En nybyggd idyll

Vill du bo naturskönt samtidigt som barnen växer upp i ett spirande kvarter? Då är Solhöjden något för dig. Solhöjden förenar genuin bykänsla - trygghet, samvaro och lek - med den moderna byggkonstens bekvämligheter. Här har du skog och sjö runt hörnet medan vackra och genomtänkta hus - anpassade efter din familjs behov - sörjer för en harmonisk vardag. Stadslivet i Stockholm och Södertälje når du smidigt med både tåg och bil. Välkommen till Solhöjden.

Nybyggd bykänsla
I Solhöjden växer ett trivsamt kvarter med utpräglad bykänsla fram. Här bygger vi vackra och genomtänkta hem för dig och din familj. Husen kommer i tre olika modeller och tomterna är i varierande storlekar. I Solhöjden kan du påta i trädgården medan barnen leker, strosa längs kvarteret och hälsa på grannarna eller ta en löparrunda i den vackra omgivningen.

Trivsamt för stora som små
Livet i Solhöjden präglas inte bara av närheten till den sköna naturen och de många badsjöarna. Det inbjuder även till en gemytlig och otvungen samvaro med stora och små. Detta nybyggda område är familjärt och trivsamt. Kvarterets vackra hus och trädgårdar skapar en charm som lockar till lek och umgänge samtidigt som rekreationsmöjligheterna väntar runt hörnet. I Solhöjden får du den härliga småstadskänslan som utpräglas av trygghet och gemenskap samtidigt som du moderna bekvämligheter och praktiska lösningar. I Solhöjden är det härligt att växa upp.

Natursköna omgivningar
Här finns massor att göra på fritiden och det finns sköna tillfällen för vardagsäventyr oavsett hur gammal du är. I närområdet finns fritidsbåthamnar, golfbana samt ett flertal idrottsanläggningar. Knappt 2 km bort ligger även den vackra sjön Aspen- en av många sjöar i området som sommartid lockar till sol och bad och som vintertid lämpar sig utmärkt för utflykter och skidturer. I anslutning till sjön ligger Ekholmens naturreservat och den vackra Hågelbyparken, som är ett underbart utflyktsmål för familjen. Strosa genom parken, låt barnen bekanta sig med djuren på 4H-anläggningen och runda av besöket med en fika på parkens kafé.

Goda kommunikationer
Man vill ju gärna att ens perfekta boende ska ha lite av allt. Närheten till naturen måste därför kombineras med bra kommunikationer. Och det är precis vad du får här. Pendeltåget tar dig till Stockholms Central på 25 minuter och till Södertälje på 20 minuter. Bussar går regelbundet till Tullinge, Fruängen, Huddinge, Salem och Rönninge och med bil når du E4:an på fem minuter. Tumba Centrum ligger bara 10 minuter bort och där finns bank, apotek, livsmedels-, kläd-, och skobutiker samt ett flertal restauranger. Välkommen till Solhöjden, här är det lätt att trivas!
Vatten/avlopp
Kommunalt Vatten och avlopp. Fastigheten kommer att anslutas till en samfällighet.

Karta

Solhöjden Tumba

Planetbacken etapp 3, hus 4

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg