510
MEDA26172ED0BC84A0FAB53C003F42DF5E4

Såld!

Idyllisk tomt med närhet till så väl kommunikation, skolor och närservice!

Fjärås - Förlanda, Fjärås

Förlandavägen 212A

Fakta

TypTomt
Tomtarea1,986 kvm

Såld!
Slutpris: SEK 1,125,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till vackra, lantliga Förlanda. Här erbjuds en chans att bygga drömvillan, precis som du vill ha den.

Denna tomt på 1950 kvm bjuder på en svårslagen utsikt över gröna åkrar och ängar och skapar en fridfull vardag. Tomten består utav öppen, soldränkt mark som står redo för bebyggelse. El, vatten, avlopp och fiber finns framdraget till tomtgränsen vilket förenklar påkopplingen. Vatten och avlopp är kommunalt, men tillhandahålls genom en vatten-och avloppsförening. Föreningens ledning löper utmed tomtgränsen i nordväst och för den finns ett ledningsservitut.
I och med att tomten inte är bunden till husleverantör möjliggör detta för bygget av ditt personliga drömhus, men för att detta ska kunna ske, behövs det anläggas en infartsväg från anslutande grusväg. Denna infartsväg kommer i framtiden delas med granntomten genom servitut. Förhandsbesked om bygglov från kommunen finns sedan 2020-04-08 och är giltigt i två år.

Här finner ni en idyllisk tomt i natursköna, lugna Förlanda. Låter detta som en tomt med möjlighet till ett framtida drömhus för dig? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning!

Om området

Denna tomt är ideal för de som vill ta en paus från storstadens buller och stress och istället finna en stillsamhet i sin vardag. Den bjuder på fantastiska, ostörda vyer, samtidigt som du enkelt kan ta dig in till Kungsbacka med buss eller bil.

Kommunikation

Buss 743 stannar utanför Skårs Gård. Dit promenerar man på ett par minuter. Restid därifrån till Kungsbacka station är 23 minuter.
Närmsta pendeltågstation är Åsa eller Kungsbacka, cirka 20 minuter med bil. Pendeltåg till Göteborg tar 25 minuter.

Närservice

Endast några minuters promenad bort ligger närmsta busshållplats Skårs Gård. Skårs Gård bjuder även på servering på helgerna året om och på sommaren har de öppet varje dag. Dessutom har de sommartid ett glasscafé med underbart god, egentillverkad glass. I närområdet finns ett litet hembageri kallat Gårdsbageriet i Idala. Här serveras frukost varje dag och någon gång ibland erbjuds även pizzakvällar. Ett stenkast från bageriet ligger Högens gård med ekologisk nötdjursuppfödning. Här har de en gång i månaden försäljning av köttlådor. I närområdet finner du även en lanthandel från 1878, som har allt du behöver och lite till.

För barnfamiljer finns grundskola 1-5 samt förskola finns vid ”Gällingekrysset”, korsningen Gällingevägen/Förlandavägen. Från och med årskurs 6 går barnen i Smedingeskolan i Fjärås. Vid Idala finns en aktiv fotbollsförening för de kommande fotbollstjärnorna i familjen och i Fjärås hittar ni en simhall och ett gym. För baddarna finns även Långaredssjön och Skärsjön nära, alternativt kan du ta dig till havet i Frillesås på 20 minuter med bil.

Bilder

Avstyckningskarta

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Dugatorp 2:20
Allmänt om fastigheten
Summa pantbrev
SEK 1,900,000
Tomt
Areal
1986 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp via föreningen Dugatorp, Skår, Bykärrs vatten och avlopp.
Mejl till föreningen: dsbvaf@gmail.com
Samfällighet, servitut etc.
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-2020/103.1
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-2020/103.5
Last: Ledningsrätt Elektronisk Kommunikation, 1384-2018/225.1
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1384-2018/225.2
Last: Officialservitut Väg, 1384-2020/103.2

Karta

Kungsbacka Fjärås - Förlanda

Förlandavägen 212A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg