190

Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla

Mäldgatan 6


Acceptpris/Bud: SEK 3,495,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Unikt med 3 rok om i centrala Jakosbergs nya stadsdel Söderdalen. Lägenheten har dessutom 2 balkonger varav en större balkong högst upp i huset! Bostaden är belägen nära goda kommunikationer och med 2 dusch/badrum, 3 sovrum och med mycket god standard överlag i lgh. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder goda sällskapsytor tillsammans med den stora balkongen. Här bor du högst upp i huset utan insyns.

Jakobsberg centrum når du lika nära och ännu närmare, bara 100 meter bort, finner du simhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Känner du för att bada når du enkelt Görvälnsbadet inom ett perfekt cykelavstånd. Jakobsberg och Söderdalen är ett populärt område i Järfälla just eftersom det är så nära till allt, Barkarby Handelsplats med massvis av butiker, restauranger, caféer och gym nås på ett avstånd om 1,5 kilometer.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholm central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Närservice

Förutom ett hundratal butiker och restauranger i Jakobsbergs centrum finns också bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. I Viksjö centrum finns en mycket omtyckt Ica Kvantum. Vid Barkarby Handelsplats finns IKEA och över 80 butiker och varuhus samt Stockholm Quality Outlet.

I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Parkering

Ett parkeringshus byggs som bullerskärm mot järnvägen och för besökare kommer det att finnas parkering längs gatorna.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,904 inkl vatten o bredband & kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea89 kvm
Lägenhetsnummer3152

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden har genomgående ekparkett, grängat vitmålat tak och vitmålade väggar samt presenterar följande planlösning.

Hall:
Bra planerad hall med goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla samt garderober med skjutdörrar för klädförvaring. It-skåpet/elskåpet är placerat här och erbjuder Telia triple play. Säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum:
Bostadens hjärta finns i den öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum. Sällskapsytorna är väl tilltagna och erbjuder flertalet fönster där ljuset flödar in. Självklart har du utgång till en balkong där du möter solen till morgonkaffet. Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt med handtag i mattborstad krom. Gott om förvaring och arbetsytor med bänkskiva i laminat samt kakel i vit med ljusgrå fog. Maskinell utrustning från Siemens, energisnåla : Induktionshäll, diskmaskin integrerad, inbyggnadsugn i rostfritt, micro i rostfritt, kyl och frys i rostfritt och köksfläkt (Franke). Led-belysning under överskåp. Matplats för i princip hur många som helst pga. de öppna ytorna men med ett matbord vid fönstret ryms ca 6 personer. Vardagsrumsdelen rymmer soffa, tv-bänk och fåtölj. Stor möblerbar vägg för t.ex. vitrinskåp eller sideboard.

Balkong:
Med förmiddags/morgonsol i österläge mot gatan och utgång från vardagsrummet.

Dusch:
Bostaden erbjuder 2 duschrum! Helkaklat badrum med klinker i grått och kakel i vitt sidenmatt. Dusch med väggar i klarglas, wc-stol, handfat med kommod i vitlack och eluttag i lådan, badrumsskåp med integrerad belysning. Tvättavdelning med TM och TT från Siemens, arbetsbänk i laminat med förvaringsskåp ovan.

Gäst-wc
Praktiskt gäst-wc som nås från hallen med wc-stol, kommod med spegelskåp och belysning ovanför. Mörka klinkers samt vit och fond kakel på väggarna.

Sovrum 1:
Masterbedroom med plats för dubbelsäng och garderobslösningar.

Sovrum 2:
Sovrum som nås från vardagsrummet, passar perfekt som gäst-rum/kontor. Idag disponeras det som tv-rum.

Sovrum 3:
Trivsamt sovrum med egen inglasad balkong. Lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng eller enkelsäng tillsammans med garderober.

ÖVRIGT:
Innerdörrar: Easy GW vit, slagdörr.
Golv: Ek 3-stav mattlackad, 14mm.
Antal rum
4 rum
Boarea
89 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 3,495,000 Acceptpris/Bud
Avgift
SEK 4,904 inkl vatten o bredband & kabel-tv
Byggnad
Förening
Namn
Vindmöllan
Om föreningen
2012 var det här ett uttjänt industriområde. Ingen kunde kanske riktigt tro på visionen om ett femtontal bostadskvarter med cirka 1 250 nya lägenheter. Men nu växer Söderdalen och är beläget endast 19 minuter från Stockholms city, ytterligare en pendeltågsnedgång har även öppnat som vetter mot bostadsområdet. I kvarteret Vindmöllan har JM byggt 126 välplanerade lägenheter om 1-5rok, 32-112 kvm. Adresserna är: Väderkvarnsgatan 6, Mäldgatan 4-6 samt Hättkvarnsgatan 5-7. 4-6 våningshus med hiss och källare.

Husen är lågenergihus med energikrav som är 30% lägre än Boverkets normkrav och som placeras i en parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. Innergården har eftermiddagssol, gott om sittplatser och plats för umgänge.

Till Vindmöllans arkitektur står det urbana rummet som stilförebild. En trevlig detalj är husets utformning. Vindmöllan har en hästskoliknande form som ger kvarterets upphöjda innergård en privat inramning. Här finns gott om sociala ytor och bekväma sittplatser, och öppningen mot väst ser till att den gröna gården får rikliga mängder eftermiddagssol.

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer. Stadsdelen Söderdalen planerar även för en ny park, Lillängsparken.

Bredband, tv och telefoni: TeliaSonera. TriplePlay 220kr/mån. (Ingår i angivna avgiften)
individuell mätning av varmvatten installeras i varje bostad. Debitering efter faktisk förbrukning kommer tillämpas. För exakt pris hänvisar föreningen till www.minol.se
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
126
Tv och bredband
TriplePlay-avtal med Telia ingår i hyran. (www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom)
Digitalbox tillhör lägenheten.
Parkering
Bostadsrättsföreningen har ca 62 garageplatser. Anmälan till kölista via: styrelsen@vindmollan.se.

Längst järnvägen finns det ett stort parkeringshus som man kan hyra p-plats i, detta tillhör ej föreningen. Utvändig kantstensparkering
omkring kvarteret.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,160
Pantsättningsavgift
SEK 460

Karta

Jakobsberg - Söderdalen Järfälla

Mäldgatan 6

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg