510
MEDBF995A0696BB4FA0871B48313E6CB1EE

Såld!

Sällsynt hörnlägenhet där detaljerna talar sitt eget språk!

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Hammarby Allé 55B, 1tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,965 inkl värme, VA, kabel tv samt bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea85 kvm
Våning1 (hiss finns)
LägenhetsnummerC1103
Byggår2014

Såld!
Slutpris: SEK 6,300,000

Ansvarig mäklare

Spröjsade industrifönster, design och genomgående hög kvalitét på materialval i Oscar Properties omtalade projekt HG7.
Här har vi hörnlägenheten med fönster längs hela yttersidan av lägenheten. Generös takhöjd, sällskaplig planlösning med skjutdörrar mellan rummen för ett öppet intryck. Exklusivt kök och badrum med inredning från Kvänum. I föreningen finns gym, spa, biograf, aktivitetsrum.

Om området

Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi stadsdelen Hammarby Sjöstad. Hammarby Sjöstad kommer när den är fullt utbyggd att vara hem och arbetsplats för ca 35.000 personer. Stockholm Stad har haft i uppdrag att göra Hammarby Sjöstad till en spjutspets rörande miljöfrågor. Alla boende i stadsdelen är en del av ett kretslopp. Detta kretslopp hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och dess verksamheter i stadsdelen. Den huvudsakliga målsättningen är att på sikt skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Målet är att minimera energianvändningen och avfallet samtidigt som hushållning och återvinning skall maximeras.

Kommunikation

TVÄRBANAN
Tvärbanan har 4 hållplatser i Hammarby Sjöstad. Nuvarande ändhållplats är Sickla Udde, dock kommer sträckningen under hösten 2017 fortsätta till Sickla Köpkvarter. De andra hållplatserna är Sickla Kaj, Luma samt Mårtensdal. Med tvärbanan tar du dig smidigt till b.l.a Gullmarsplan, Liljeholmen samt Alvik och ändhållplatsen Solna Station.

BUSSAR
Linje 71 trafikerar mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde. Linje 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby- och Lugnets Allé. I Norra Hammarbyhamnen med utgångspunkt Färjelägret kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

BÅTTRAFIK
Mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm trafikerar m/s Lotten och m/s Lisen. Dessa turer är kostnadsfria och cykel är tillåtet att medtagas. Trafiken utgår från Lumabryggan, Henriksdalshamnen samt Färjelägret i Norra Hammarbyhamnen. Under rusningstrafik på morgonen samt eftermiddag så går s.k triangeltrafik vilket gör att tätturheten ökar.
M/s Emelie trafikerar från Hammarby Sjöstad till Nybroviken. Stopp på vägen görs i Masthamnen och Djurgården. Båttrafik är 1 gång per timme, undantag för lunchtid. M/s Emelie går numera året runt såväl vardagar som helger.
Priset är 55 kr enkelväg för vuxen samt 40 kr för ungdom/pensionär. Månadskort kostar 790 kr. Barn under 13 år åker gratis.

Närservice

I Hammarby Sjöstad finns det mesta som behövs. Vi har 3 st stora matbutiker med Coop, och Lidl i hjärtat av Sjöstan samt nybyggt ICA vid Mårtensdal. Mycket trevlig och modernt Systembolag som flera år i rad har utsetts till Sveriges bästa. Hammarby Sjöstad har ett mycket rikt restaurangutbud med alltifrån Nybyggda Carneigebryggeriet, Stockholm Tapas, Hemma Hos Kaj, Göteborg samt mängder av andra restauranger och cafeér. Mödravårdscentraler, apotek samt läkarmottagningar är andra viktiga funktioner som Hammarby Sjöstad kan stoltsera med.

Bilder

Föreningens biograf

Föreningens ångbastu

Föreningens gemensamhetslokal

Föreningens gym

Föreningens gym

Planritningar

Planritning

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Vattenburen golvvärme i samtliga rum, vilket är underbart i sig, gör interiören fri från synliga radiatorer.
Lägenheten har genomgående väl tilltagna fönsterpartier med solfilm på samtliga fönsterrutor för att maximera ett behagligt inomhusklimat.

HALL
Välkomnande och mycket rymlig hall med praktisk och vacker hallmöbel från Kvänum. Trägolv från Boen och målade vita väggar.

KÖK
Stilrent och exklusivt kök från Kvänum med bänkskivor samt stänkskydd av exklusiv grå Carrara Marmor. Köket inrymmer mycket goda förvaringslösningar och har genomgående rostfria vitvaror från Siemens. Maskinparken består av; induktionshäll, fläkt, diskmaskin, komb kyl/frys, blandare samt extra frys. Naturligt avgränsad matsalsdel mot vardagsrummet med plats för större sällskap.

VARDAGSRUM
Mycket rymligt vardagsrum med hörnläge. Fantastiska ljusinsläpp ger ett luftigt intryck. Gott om plats för soffa, bord, förvaring och Tv-möbel. Trägolv från Boen samt målade väggar.

MASTER BEDROOM
Underbart sovrum som är väl tilltaget. Plats för stor dubbelsäng, byrå samt sängbord. Exklusiv platsbygd garderobsvägg från Kvänum, trägolv från Boen samt målade väggar.

SOVRUM 2
Mysigt och rymligt sovrum med gott om plats för stor säng samt förvaring via garderober. Trägolv från Boen och målade vita väggar.

BADRUM
Exklusivt och mycket stilrent badrum med badrumsinredning från Kvänum och Terrazzo plattor på golv. Grått smakfullt kakel på väggar. Badrummet inrymmer; vägghängd wc, handdukstork, stor integrerad spegel, kommod, blandare, tvättmaskin, torktumlare, duschvägg och blandare.
Antal rum
3 rum
Boarea
85 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,965 inkl värme, VA, kabel tv samt bredband.
Andel i föreningen
1.2785 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2014
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Linjefarten 1
Om föreningen
Brf Linjefarten 1 är en nybildad förening inom HG7. Husen består av Allén och Orangeriet och ligger vid Mårtensdal i Hammarby Sjöstad.
Arkitekten för Allén Johannes Norlander har inspirerats av äldre fabriksbyggnader, något som inte minst märks på de stora spröjsade industrifönstren och husets urbana uttryck. I Orangeriet har Arkitekterna Henrik Frick och Johan Arrhov i kontrast mot Allén klätt fasaden i ljuspigmenterad betong med enorma fönster som går ända ner till golvet.

I HG7 vill Oscar Properties skapa ett modernt storstadsboende med mycket variation som överraskar och erbjuder mer. En del i den ambitionen återspeglas i det breda serviceutbudet, fritt att nyttja för de boende.
I HG7 finns bland annat ett välutrustat gym med torr- eller ångbastun och i kvarterets spa kan du, mot en kostnad, få diverse behandlingar. Det finns också lekrum för barnen, samt ett aktivitetsrum för tonåringar. Som boende i HG7 är det enkelt att bjuda in vännerna på filmkväll - kvarteret har nämligen egen biograf.

Råfakta om Brf Linjefarten 1
- 78 lägenheter.
- 4 lokaler.
- Barnvagnsrum finns på entréplan.
- Förråd och cykelrum.
- Garage
- Bilpool (Sunfleet) med parkering i huset.
- Bio med tillhörande gemensamhetslokal utrustat med wc och kök.
- Gym öppet mellan 06-22.
- Spa med torrbastu, ångbastu samt behandlingsrum.
Organisationsform
Bostadsförening
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
78
Antal lokaler i föreningen
4
Parkering
Föreningen hyr ett antal parkeringsplatser i HG7, kontakta föreningen för information om tillgänglighet/kötid
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person

Karta

Hammarby Sjöstad Stockholm

Hammarby Allé 55B, 1tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg