510
MED3A3E7637550040DEA0DBC09239AD7BA2

Såld!

Funkiskök med bevarad original detaljer! Högt upp i huset, balkong, stambytt!

Örby, Älvsjö

Gamla Huddingevägen 436Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1.5 rok

BOAREA

45 kvm

VÅNING

2

MÅNADSAVGIFT

1 688 kr

BYGGÅR

1956

Funkiskök med bevarad original detaljer! Högt upp i huset, balkong, stambytt!

Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna pärla till lägenhet belägen på den attraktiva adressen Gamla Huddingevägen 436! Tack vare det centrala läget bostaden befinner sig på så har ni nära till allt och mycket, såsom: restauranger, gym, motionsspår, grönområden, skolor, förskolor, shopping m.m.

Bostaden erbjuder 45 väl genomtänkta kvm som är fördelade på ett helkaklat badrum som även är stambytt med alla tänkbara bekvämligheter i form utav golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. Rymligt U-format kök med goda arbetsytor, bra med förvaringsmöjligheter via flertals platsbyggda garderober. Stort, luftigt och lättmöblerat vardagsrum med direkt anslutning till den härliga balkongen i högt och fritt läge! Stora fönsterpartier som tillåter ljuset flöda fritt in i bostaden vilket skapar en känsla av rymd. Ett hem att trivas i helt enkelt!

- Brf äger marken!
- Stambytt.
- Låga avgifter.
- Låg belåningsgrad.
- Stabil Brf med extremt god ekonomi!
- Dold tillgång i form utav 1 hyresrätt.

På trivsamma Gamla Huddingevägen bor ni lugnt och skönt, med citypulsen på ett bekvämt avstånd. I närområdet återfinns bland annat lekpark, butiker, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. För dig som är fysiskt aktiv finns det många valmöjligheter: motionsspår, fotbollsplaner, utegym och diverse gymanläggningar.

Mycket stabil Brf med låga avgifter och belåningsgrad som även innehar en del dolda tillgångar i form av en hyresrätt. Detta betyder att vid ombildning och försäljning så kommer föreningens ekonomi stärkas ytterligen. Bra kommunikationer i form av bussar (precis utanför) som tar dig vidare till bland annat Älvsjö, Fruängen, Huddinge, Farsta, Kungens kurva och Liljeholmen.

Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare

Bilder

MED3A3E7637550040DEA0DBC09239AD7BA2
MED8FB85B17FDBC4F39A9D04E1E06A38B5F
MED6EAD4B53DAD548C4BCB35867A5E11916
MED1B385C1DDBC34747B3E012C9A12F69E4
MEDF340A2DD2A8445BA8B2F0D13185E2274

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1.5 rok

BOAREA

45 kvm

VÅNING

2 av 3

MÅNADSAVGIFT

1 688 kr

BYGGÅR

1956

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1.5 rum

BALKONG

Ja

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL:
Välkomnande hall med goda avhängning/förvarings-möjligheter via flertals inbyggda garderober. Hallen är L-formad och tar dig vidare in till samtliga rum bostaden har att erbjuda. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM:
Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna som även är stambytt, årtal- 2020! Badrummet är utrustad med dusch, glasväggar, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin, handfat med kommod och spegelskåp!

KÖK:
Charmigt funkiskök med bevarade original detaljer och goda arbetsytor! Ljusgråa köksluckor ovanför bänkskiva av ek i kombination med rostfritt aluminium och härligt rött kakel på väggen. Stora fönster i fritt läge för maximalt ljusinsläpp. Köket är utrustad med, fläkt, ugn och spis. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM:
Luftigt och ljust vardagsrum tack vare de stora fönsterpartierna i direkt söderläge som även erbjuder en härlig grönskande utsikt! Lättmöblerat rum där ni får plats med soffgrupp, tv-bänk, bord, större säng och annat möblemang. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den härliga balkongen med mängder av soltimmar i ett högt och fritt läge.

Om området

Omgivningen består mestadels av idylliska villor och radhus.
På promenadavstånd ligger Älvsjö centrum, ca 15 minuter, med bl.a. bank, bibliotek, Stockholmsmässan och ett antal butiker.
Närmaste grundskola i området är Örbyskolan. Dessutom finns flertalet förskolor på nära avstånd.

För fritidssysselsättningar finns i närområdet bl.a. bollplan, idrottsplats, isbana, idrottshall och simhall i Högdalen samt friluftsbad i Älvsjö.
Närmaste busshållplats finns precis utanför lägenheten där buss 165 tar dig till tunnelbanan vid Liljeholmen/Högdalen, bussen går även vidare till Farsta C. Sen har du även buss 142 som tar dig till Älvsjö Station där pendeltåget ansluter, eller så har du buss 144 som till Gullmarsplan/Fruängen via Älvsjö station. Du reser till Stockholm centrum med kollektivtrafiken på ca 30 minuter och med bil tar resan ca 10 minuter.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

8 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1956

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

Självdrag

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Vindrutan 7

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

10

VARAV HYRESLÄGENHETER

1

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

Om föreningen

Brf Vindrutan 7 består av 10 lägenheter varav 9 är bostadsrätter och en hyresrätt. Föreningen bildades 1988 består av en stor fastighet som genomgick en ombyggnation till flera lägenheter.

Parkering

I föreningen finns det parkeringsplatser för 350kr/månad. I dagsläget står det ingen i kö.

Renoveringar

Genomförda renoveringar:

2020 - Stambyte i fastighet
2020 - Renovering av källarutrymmen (ny tvättstuga, lokal att låna + extra lokal som ev ska hyras ut)
2019 - Energideklaration
2019 - Radon
2019 - OVK
2018 - Ny bergvärmepump
2012 - Renovering av fönster
2012 - Fasadrenovering

Kommande renoveringar:

- Altan, staket och en till parkeringsplats
- Ombyggnation av garage

Övrigt

I föreningen finns det tvättstuga, cykelrum/barnvagnsrum.

Karta

Stockholm Örby

Gamla Huddingevägen 436

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg