MED2E7D97B1AE1D44DEA032D4207A92F7F4

Industrifastighet på attraktivt läge

Vaggeryd

Hokvägen 12


Utgångspris: SEK 2,995,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu saluförs en central industrifastighet i Vaggeryd om ca 5600 kvm, med 330 kvm lokal/produktionsyta. Med knappa 25 min till Jönköping och Värnamo samt ca 10 min till Torsvik får man här ett högattraktivt läge mellan två städer. Högt i tak, personalrum med wc och separat uppvärmt förråd med loft ovanför för optimal förvaring. Lokalen mäter över 7 meter i takhöjd, vilket ger möjlighet till större maskiner eller utrustning. På ena kortsidan finns även stora portar anpassade efter detta. God plats för parkering samt möjlighet att köra runt byggnaden för eventuell lastning. På byggnadens baksida finns ytterligare förvaringsmöjlighet eller lastplats då tak byggts ut från byggnaden. Denna fastighet har tidigare bestått av två separata fastigheter som slagits samman och avser nu även skogsområdet som ligger i anslutning. Strategiskt läge endast 25 min från Jönköping, beläget i Vaggeryds norra del med smidig in och utfart för större fordon. Varmt välkommen att ta kontakt för visning och mer information.

Om området

Industriområde i Vaggeryds norra ände precis i anslutning till Hokvägen med enkel in och utfart.

Närservice

Vaggeryds centrum

Fakta

Tomtarea5,608 kvm
Driftskostnad889 kr/månad

Viktiga dokument

Alla bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Area
330 kvm
Byggnad
Fastighetsbeteckning
Dressinen 2
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 10,665 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,662
VA
SEK 3,003
Taxeringskod
432
Taxeringsvärde
SEK 740,000
Summa pantbrev
SEK 150,000
Tomt
Areal
5608 kvm
Tomtbeskrivning
Tidigare två fastigheter som slagits samman till en. Skogsområdet som ligger i anslutning till lagerlokalen hör således samman med lagret.

Karta

Vaggeryd

Hokvägen 12

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg