190
MED5F8CC5BFC78D430480EE42E8F3AB3651

Främre Luthagen, UPPSALA

Sysslomansgatan 17B


Ansvarig mäklare

Mitt emot ICA Luthagens livs i bästa skyltläge finner du denna företagsmöjlighet!

Nu finns äntligen chans att ta del av en lokal i ett av Uppsalas mest attraktiva områden! Beläget i bra blickfång, har du här många förbipasserande potentiella kunder varje dag. Utöver den generösa ytan i lokalen som idag erbjuder en välkomnande entré, flera rum samt kontorsdel har du även ett praktiskt kök samt källardel. Med lokalens placering mot välbesökt livs samt apotek mitt emot har du här ett blandat klientel av alla åldrar samt flera förbipasserande som håller din verksamhet top of mind. Luthagen är idag också en knytpunkt för förbipasserande till och från stadskärnan och hemmet.

Lokalen har två entréer. En från Sysslomansgatan och en ifrån bakgården.

Lokalyta: Lokalen är sammanlagt 150 m2. Gatuplanet är 114 m2 och källardelen är 36 m2.
Hyra: 2800 kr kvm/år inkl. värme

-INTERIÖR-
Genomgående parkettgolv i samtliga rum med några trappsteg upp till bakre delen. Här finner du även ett väl utrustat kök med stengolv.

-WC-
Utrustat med WC, dusch, spegel, samt handfat. Kakel på vägg.

Välkommen att ta kontakt med fastighetsmäklaren för mer information.

Om området

Främre Luthagen är den del av Luthagen som ligger närmast centrum. Luthagen ligger i Uppsalas nordvästra del och området präglas av bostadsrätter, villor och radhus. Läget är centralt med närhet till Ekonomikum, universitetet, nationslivet och stadskärnan. Luthagen erbjuder även flera olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken som är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, för ett besök i lekparken eller Biologiska Museet, Biotopia.

Kommunikation

Gångavstånd till centrum, vill man ta bussen så går 9:ans stadsbuss genom området och flera andra linjer passerar förbi.

Närservice

Längs med Sysslomansgatan finner du ett urval av affärer bland annat livsmedelsbutiken Luthagens Livs, blomsteraffär, frisörsalonger och restauranger. I korsningen med Skolgatan finns även apotek och ytterligare restauranger.

Parkering

Boendeparkering finns längs med gatorna i området. För mer information om boendeparkering besök https://www.uppsala.se/boendeparkering

Övrigt

I området finns flera förskolor, Plantans-, Öfre Slotts- och Lilla Academia 3. Sverker- (F-4) och Tiundaskolan (5-9) som är grundskolor och är belägna i bortre Luthagen. Gymnasieskolor i området är Fyris-, Katedral- och Linnéskolan.

Fakta

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Entré

Konferensrum

Entré

Köksdel

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Allmänt om fastigheterna
Sammanställning areor
Namn
Butiker
Antal
1
Area
150 kvm

Karta

Främre Luthagen UPPSALA

Sysslomansgatan 17B

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg