190
MED2156196E2FD142DF9E7A0B34B592A4E6

Enplansvilla med stor tomt!

Kommande®

Vänge, Vänge


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Cirka 5 minuter norr om Vänge finner ni ett mysigt litet bostadsområde med flera vackra hus och underbara trädgårdar. Nu finns möjligheten att tillhandla sig just ett sådant familjärt hus med naturen som närmaste granne, välkommen till Kil Hörnbo 67!

Denna vita enplansvilla erbjuder till att börja med en välkomnande hall med skjutdörrsgarderober där familjens alla ytterkläder och skor får plats och ett stilrent kök med köksö och plats för stor matgrupp invid fönster! Mellan kök och vardagsrum råder en härligt öppen planlösning vilket är utmärkt för större sociala sammankomster och från vardagsrummet når du boendets stora trälagda altan och trädgård. Altanen är en plats där enbart fantasin sätter gränserna, här kan du inreda med både stor matgrupp och härliga loungemöbler. På altanen har du sol från eftermiddag och hela kvällen tills solen gått ner, men med stilrena spotlights kan du njuta även efter mörkret sänkt sig.

Vidare inne i huset finner du två fina barnrum, ett gästrum, samt boendets master bedroom med en klädkammare och en egen utgång till altanen vilket gör detta rum lite extra lyxigt. Det finns en gäst wc och ett smakfullt badrum med plats för ett fullstort badkar och vid groventrén hittar du en utrustningsrik tvättstuga. Till huset tillhör även bekvämligheter så som fiber och ett rymligt dubbelgarage med två portar och indragen el.

Vänge har mycket att erbjuda, för barnfamiljen finns Vänge skola och förskola (F-6) och inte långt därifrån hittar ni även "High Chaparall" som är minst sagt en välutrustad lekplats med allt man kan tänka sig! Här finns också bibliotek, sporthall, tennisbanor, Fibyurskog, Fibysjön, skid-och motionsspår, postombud samt pizzeria och restaurang.

Från Kil Hörnbo är det drygt 12km till det stora handelsområdet i Stenhagen med bland annat ICA Maxi, Willys, Systembolaget, Rusta, NetOnNet, Lindex, Arken Zoo och mycket mer. In till Uppsala city tar det cirka 20 minuter med bil men bussförbindelserna från Vänge är också mycket goda då linje 848 (Uppsala-Sala) har frekventa avgångar.

Välkommen hit, välkommen hem!

Om området

Vänge är en tätort i Uppsala kommun, på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala (7 km från Stenhagen)
Orten består mestadels av villabebyggelse och radhus där merparten uppfördes i slutet av 1960-talet. Uppsalahem uppförde några flerfamiljshus i början av 1990-talet. Vänge har anor från järnåldern men är idag ett levande och utbyggt samhälle med matserveringar, närbutik, postombud, kyrka, hembygdsförening, förskola, grundskola, bibliotek och distriktssköterskemottagning. I Vänge finns även motionsspår och tennisbanor. Ungefär tre km väster om Vänge ligger en ridskola och det finns golfbanor på sju km avstånd. Hagunda idrottsförening har en bred ungdomsverksamhet och motions- och utelivsmöjligheterna är stora på orten. Närområdet bjuder även på en hagmark, lantlig miljö och närhet till naturreservat Fiby urskog, vilket är känt för sin trevliga promenadstig och sitt mycket rika djurliv, speciellet fåglar.

Kommunikation

Pendlingsmöjligheterna till Vänge är mycket goda, det finns cykelväg från centrala Uppsala och med bil tar det cirka 10 minuter. Även bussförbindelserna till Vänge är mycket goda, Vänge står också på tur att få tågstopp.

Närservice

I Vänge finns en pizzeria, en närlivs, ett bibliotek, en kyrka, en förskola samt en skola för årskurs 1-6.

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea121 kvm
Tomtarea2,101 kvm

Bilder

Välkommen till Kil Hörnbo 67!

Vardagsrum

Altan

Kök

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg