190

Huddinge

Fågelvägen 24B

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea171 kvm
Biarea12 kvm
Tomtarea767 kvm
Byggår1984
Driftskostnad3,395 kr/månad

Utgångspris: SEK 10,500,000

Välkomna till denna ljusa och smakfullt renoverade familjevilla om totalt 183 kvm, med ett mycket attraktivt och ostört läge i Segersminne! Stora påkostade renoveringar är utförda under senare år såsom, två badrum, kök, vattenburen golvvärme på entréplan, ytskikt och panna. Villan är i ett mycket gott byggnadstekniskt skick! Här flödar ljuset in! Stora fönster i alla väderstreck, ger villan ett fint ljus och rymlig känsla. Villan är mycket välplanerad och har underbara sällskapsutrymmen. Planlösningen är flexibel och det finns möjlighet att inreda ytterligare två sovrum.
Uppvuxen trädgård med planteringar och bärbuskar. Underbara altaner som inbjuder till umgänge och sena grillkvällar. Vattenburet system, frånluftsvärmepump. Fiber finns installerat. Isolerat garage om 30 kvm, med väl tilltagen takhöjd, förråd med fjärrstyrd port. Uppfart med plats för flera bilar. Villan är belägen på en skafttomt, vilket ger ett helt trafikfritt läge.

Entréplan: Sällskapsutrymmena har fina påkostade parkettgolv med vattenburen golvvärme (vilka ger en skön komfort samtidigt som det är en fuktsäker konstruktion).
KÖK Snyggt och smakfullt kök, vilket inbjuder till umgänge och matlagning. Stor köksö/frukostbar med vinkyl och gott om förvaringsutrymme. Snygga stenskivor förhöjer den exklusiva känslan. GROVENTRÉ Praktisk och anpassad såväl för den stora familjen som våra fyrbenta vänner. Utrustad med torkskåp. TVÄTTSTUGA Väl genomtänkt planering med gott om förvaring och arbetsbänkar. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Frånluftsvärmepump NIBE F370. BADRUM Påkostat helkaklat badrum med klinkers och golvvärme. Utrustat med badkar, dusch, handduksvärmare, dubbla handfat, WC samt spotlights. SOVRUM 1/ALLRUM Väl tilltaget rum som idag används som kontor/gästrum. VARDAGSRUM Stort, ljust rum med fönster i tre väderstreck. Här ryms både en stor soffgrupp samt matsalsbord. Rummet har ursprungligen varit två, lätt att återställa. Utgång till trädgården och den fina trädäckade altanen. Charmig braskamin förhöjer trivselkänslan samtidigt som den ger en skön tillskottsvärme under årets kalla månader.

Övre plan:
HALL Med en rymlig klädkammare och gott om förvaringsutrymme. BADRUM med SPA känsla. Helkaklat med klinkers och golvvärme (både vattenburen samt el). Stora fönster vilket ger ett fint ljus. Lyxig ångdusch, dubbla handfat, WC och handduksvärmare. Inbyggda högtalare och sportligts. SOVRUM 2 Underbart rum om ca 25 kvm, med stora fönster och öppet till nock. Den väl tilltagna takhöjden tillsammans med de stora fönsterna ger rummet ett underbart ljus och rymlig känsla. Rummet har ursprungligen varit två rum, vilket är lätt att återställa. SOVRUM 3 OCH 4 är väl tilltagna om ca 12 kvm.

Området är mycket populärt lugnt och familjevänligt med närhet till både city och härliga naturområden samt Långsjön. Bra skolor och förskolor inom gångavstånd. Det är nära till allt man behöver. På 10 min promenerar ni till Stuvsta Centrum med apotek, restauranger, butiker, bageri, vårdcentral, bank, bussar och pendeltåg (som tar 13 minuter till Stockholm City).
På 15 min promenerar ni till Hagsätra Centrum där tunnelbanans gröna linje går in mot stan. Nattbussen stannar på Huddingevägen (5 minuters gångväg).
I närområdet finns även järnhandel, färgaffär, brädgård, bensinstationer, Coop Extra, Stuvsta handelsträdgård, elaffär, gardinaffär och ett flertal olika typer av bra matställen.

Om området

Stuvsta Segersminne är ett naturskönt område med närhet till skog samt Långsjön, som utgör en gräns mellan Stockholm och Huddinge kommun. Det finns en anlagd promenadväg runt sjön med asfalt, grus och gångbroar, vilket ger perfekta promenadstråk för hundägare samt barnfamiljer. Långsjön erbjuder bad på sommartid och skridskoåkning vintertid, när isen bär. El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. I Skeppsmyreparken, som är en av Huddinges mest anrika parker, finns aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Lekplatser, fotbollsmål, boulebanor, utegym och basketplan är bara några av dem. Stuvsta är ett särskilt attraktivt område för pendlare med sin närhet till stationen. 1917 byggdes Stuvstas stationshus, som fortfarande finns kvar. Något år senare var det en av landets största stationer avseende passagerarantal. Området erbjuder flertal skolor, från lågstadienivå upp till gymnasienivå. I Stuvsta centrum finns vårdcentral, apoteket Kronans Droghandel, Pressboden, First Class fitness, frisörsalong, konditori, inredningsbutik, Daisy's, pizzerior, sushirestaurang, blomsterhandel, Ica, och ett antal andra butiker. Missa inte den trevliga kvarterskrogen Julius. Stuvsta centrum, som det ser ut idag, byggdes 1985-87.

Kommunikation

Pendeltåget som går mellan Märsta och Södertälje. Buss 703, 705, 710 till Solgård, Sörskogen, Fruängen och Skärholmen. Nattbussarna 792 mellan Skärholmen och Balingsnäs samt buss 971 till Källbrink och Huddinge C stannar också i Stuvsta.

Viktiga dokument & länkar

Tomtkarta.
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
171 kvm
Areakälla
Enligt uppmätning SS21054:2009
Areakälla kommentar
Biarean på 12 kvm är golvyta på övre planet.
Biarea
12 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1,5-plansvilla
Byggnadsår
1984
Uppvärmning
Vattenburen. Frånluftsvärmepump Nibe F370 -15
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 10/10/2018
Energiklass
E
Energiprestanda
83 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
Isolerglas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Lärkan 10
Övrigt
2021 Isolering garage
2021Elektrisk garagedörr
2020 Slipning, olja och måla staketet
2020 Byggnad av Altan tak
2019 Nytt elskåp
2018 Ny diskmaskin Bosch
2018 Målning nedre våning
2018 Installation av vattenburen golvvärme i entréplanet
2018 Persienner i alla fönster
2018 Badrum på entréplan, totalrenoverat. Våtrumsintyg finns.
2017 Automatsäkringar el ute/inne samt garage. Uppgradering till 20 Ampere
2016 Öppen fiber
2015 Utbyggnad/nytt badrum övre plan. Våtrumsintyg finns.
2015 Frånluftsvärmepump Nibe F370 -15
2015 Renovering tvättstuga
2015 Utbyggnad av entré/hall
2013 Ommålning av fasad
2011 Installation braskamin

Vitvaror: Kaffemaskin, ugn, mikro, vinkyl, induktionshäll, kyl och frys.
Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 40,734 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 3,246
Uppvärmning
SEK 29,737
Renhållning
SEK 1,751
Försäkring
SEK 6,000
Beräknat antal personer
3
Kommentar
I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,524 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 5,171,000
Byggnadsvärde
SEK 2,782,000
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Summa pantbrev
SEK 6,375,000
Tomt
Areal
767 kvm
Tomttyp
Fin uppvuxen tomt med planteringar och bärbuskar.
Tomtbeskrivning
Fin uppvuxen tomt med planteringar och bärbuskar. Fastigheten är belägen på en mindre höjd vilket ger villan och tomten ett fint ljus.
Uteplats
Stor härlig trädäckad altan i vinkel, med sol under hela dagen. Altanen har ett fint solläge och inbjuder till umgänge och sena middagar.
Parkering
Isolerat fristående garage om 30 kvm med väl tilltagen takhöjd I garaget finn stora förvaringsutrymmen och ett separat förråd. Uppfart för flertalet bilar. Fjärrstyrd garageport.
Planbestämmelser
Ändring Av Dp Stadsplan Tomtindelning Ändring Av Dp
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Huddinge

Fågelvägen 24B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg