MED03B86A8DBD8D48689585A91B6694A51A

Älvsjö / Örby, ÄLVSJÖ

Stavsjövägen 60C

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,900 VA, källarförråd sophämtning, bostadsrättsförsäkring samt parkering.
TypParhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea105 kvm
Lägenhetsnummer4
Byggår2006-2007
Driftskostnad1,255 kr/månad

Utgångspris: SEK 5,800,000

Välkomna till detta välplanerade och påkostade radhus, beläget i Örbys charmiga villa kvarter. Radhuset har fina sociala ytor på entréplanet med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en stor matplats för familjen samt utgång till en härlig altan med sol hela dagen. Altanen om hela 21.5 kvm, inbjuder till mingel och sena middagar och här ryms både en lounge del samt en stor matplats. På entréplanet finner ni ett fint helkaklat badrum med dusch och separat tvättstuga.
Det övre planet har en flexibel planlösning och går lätt att disponera om fler sovrum önskas. Idag finns två sovrum samt ett stort allrum, stort helkaklat badrum med bastu och massagebadkar.
Grannar i föreningen har tidigare inrett vinden (ca 50 kvm golvyta) och fått till allrum och en mindre sovdel. Ett förråd om ca 5-6 kvm och parkering finns till bostaden.
Föreningen har en stor gemensam tomt (friköpt) med plats för spel och lek. Idag finns fotbollsmål samt studsmatta som kan nyttjas av föreningens medlemmar.
Missa inte detta fina radhus mitt i Örbys villaidyll med närhet till skolor och kommunikationer.

Om området

Det charmiga bostadsområdet växte upp då Örby Slott sålde sin mark i början av 1900-talet. Området har växt i omgångar och idag är bebyggelsen mer blandad och även flerfamiljshus har kommit till. Örby genomkorsas av ett smalt naturstråk och några kvartersparker som tillsammans med villabebyggelsen inbjuder till sköna promenader.

Kommunikation

Buss till Högdalen/Farsta samt Älvsjö, Sätra Industri samt Kärrtorp.
Med bil är man inne i stan på 15 min.
Från Älvsjö station är restiden ca 10 min till T-centralen. Med en promenad når man Bandhagens centrum med T-bana. samt Högdalens C med omfattande service och T-bana. Dessutom trafikeras Örby av ett antal busslinjer såsom buss 161, 163 och 165.

Närservice

I Örby finns ett antal pizzerior och restauranger, en matbutik och några andra butiker. De flesta ligger utmed Gamla Huddingevägen och resten är utspridda över området.

Övrigt

I området finns förskolor, samt låg, mellanstadieskola och högstadieskola. Det finns också en fritidsgård med organiserad fritidsverksamhet för ungdomar. Genom idrottsklubben Örby IS kan man spela fotboll, innebandy och ishockey.

Örby har trivsamma strövområden och härliga promenadstråk vid sjön Magelugnen. Området erbjuder motionsspår samt sport- och simhall. Högdalens Centrum erbjuder även bad- och idrottshall.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entréplan
Hall Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Här finns även en platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Klinkergolv.
Badrum Fräscht helkaklat badrum med klinkers och golvvärme. Utrustning: Kommod med tvättställ, spegelskåp med infälld belysning, dusch, WC samt vädringsfönster.
Tvättstuga Praktisk tvättstuga med gott om förvaringsutrymme. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, panna samt fönster.
Kök Snyggt kök vilket inbjuder till matlagning och mingel. Skåpinredning i vitt med gott om förvaringsutrymme. Utrusning: Kyl och frys spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin och spisfläkt. Öppen planlösning mot matplats och vardagsrummet. Praktisk bardisk med sittplats för 3-4 personer. Intill köket finns även plats för matbord för 8-10 personer. Stora fönster som ger rikt med ljusinsläpp. Parkettgolv.
Vardagsrum Med stora fönsterpartier vilket ger ett fint ljus och rymd. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv möbel. Tilltalande öppen planlösning mot kök och matplats. Parkettgolv. Utgång till altanen.

ÖVRE PLAN
Allrum/Sovrum Stort härligt rum som lätt kan disponeras om till ett sovrum. Parkettgolv. Här finns möjlighet att bygga en trappa upp till vinden. Grannar i föreningen har tidigare inrett vinden (ca 50 kvm golvyta) och fått till allrum och en mindre sovdel.
Badrum Stort lyxigt badrum med spakänsla. Helkaklat med klinkers och golvvärme. Utrustning: massagebadkar, kommod med tvättställ med bra förvaringsskåp, spegel, bastu, WC, spotlights i taket samt fönster.
Sovrum 1 Sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering som skrivbord, bokhyllor eller liknande. Fönster i två väderstreck ger rummet ett fint ljusinsläpp. Garderober med skjutdörrar. Parkettgolv
Sovrum 2 Rymligt rum med plats för dubbelsäng. Rummet har tre stora fönster som ger ett fint ljus och rymd. Bra förvaringsutrymme i inbyggd garderob med skjutdörrar. Parkettgolv.
Antal rum
4 rum
Boarea
105 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
Stor härlig uteplats med eftermiddags/kvällssol som inbjuder till mingel och sena middagar. Här ryms både både lounge del samt matsalsbord. Häck avgränsar mot grannarna, viket ger ett bra insynsskydd.
Parkering
Parkeringsplats ingår i avgiften.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 5,800,000
Avgift
SEK 3,900 VA, källarförråd sophämtning, bostadsrättsförsäkring samt parkering.
Driftskostnad
SEK 15,060 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 15,060
Beräknat antal personer
2
Kommentar
I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel. I avgiften ingår bostadsrättsförsäkring. Hemförsäkring är ej angiven i driftkostnaden. Tecknas separat.
Andel i föreningen
0.25 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans Br-parhus
Byggnadsår
2006-2007
Uppvärmning
Vattenburen
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 6/10/2020
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
103 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Grannar har byggt om vinden till ett tredje plan med allrum och mindre sovdel.
Övriga byggnader
Till lägenheten hör ett källarförråd på c:a 5-6 kvm i samma huskropp. Stor trivsam gemensam trädgårdstomt med lättskött gräsmatta. Här finns plats för både studsmatta och fotbollsmål. På föreningens friköpta tomt finns även ett äppelträd. På tomten finns även en parkeringsplats som tillhör lägenheten. Det finns dessutom god tillgång till avgiftsfri parkering på gatorna i området.
Förening
Namn
Brf Körkortet 8
Om föreningen
Välkomna till ett unikt boende i ett populärt och trivsamt villkvarter i Örby!
Brf körkotet 8 består av 4 st lägenheter där samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningens tomt är friköpt dvs ingen tomträtt. På föreningens tomt finns två huskroppar vilket utgör två stycken parhus i två plan med totalt fyra lägenheter. Medlemmarna i föreningen sköter tillsammans föreningens tomt.

Parkering:
Samtliga lägenheter har tillgång till en parkeringsplats vardera och på gatorna i området är det fri parkering.

Förråd:
Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.

Avgiften:
I månadsavgiften ingår vatten, parkeringsplats och källarförråd.

Gemensam gårdsstädning
Städning 2 ggr per år.
Här hjälps alla åt med gräsklippning samt snöskottning.
Antal lägenheter
4
Parkering
En parkering ingår till varje lägenhet.
Ekonomi
Överlåtelseavgift betalas av säljaren. 2,5% av gällande prisbasbelopp.
Pantsättningsavgift betalas av köparen. 1% av gällande prisbasbelopp.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Övrigt
Ett förråd ingår till varje lägenhet.

Karta

Älvsjö / Örby ÄLVSJÖ

Stavsjövägen 60C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg