190
MED0C74C9AD6160404BA420F6FF9398560C

Såld!

Hörnett, Domsjö

Södra Aspgatan 5


Såld!
Slutpris: SEK 2,610,000

Ansvarig mäklare

Snyggt renoverat enplanshus med perfekt läge på lugn liten gata - ett tillfälle för dig som söker en modern villa som man bara kan flytta in! Bostaden har en öppen planlösning, nyrenoverat kök, gott om sällskapsytor, värmande braskamin och tre fina sovrum med möjligheten att göra ett fjärde. Två topprenoverade badrum samt bra tvättstuga som även fungerar som groventré - Vad mer kan önskas? Sitt och mys på den inglasade altanen eller njut av tomten med ogenerat läge och sol hela dagen lång. På gångavstånd finns förskola, skola, busshållplats och mataffär. Välkommen på visning!

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea147 kvm
Tomtarea1,407 kvm
Byggår1987
Driftskostnad4,673 kr/månad

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Det första man slås av i hallen är ljuset och det topprenoverade köket till vänster! I hallen har man lagt in ett grått vinyl-klickgolv som löper vidare in i sällskapsrummet och såväl väggar som tak är nymålade.

Köket totalrenoverades 2016, den vita inredningen från Sentens med ljusa bänkskivor och den mörkgrå tapeten med glasskiva ger ett modernt och stilrent intryck! På köksön finner man induktionshäll och en frihängande fläkt. Som en förlängning av köksön har man skapat en sittplats viken gör köket sällskapligt och trivsamt. När det kommer till den övriga maskinella utrustningen så är köket fullutrustat; det finns diskmaskin, kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggd micro och som pricken över i:et en vinkyl. Från köket når man även ett skafferi som man kan gå in i! Det är lagt elburen golvvärme i köksdelen.

Innanför köket ligger tvättstugan som renoverades 2017, ett stort plus är att man även kan nyttja den som grovingång. Det finns både tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Vitmålade väggar och grå våtrumsmatta på golvet.

I anslutning till hallen ligger ett sällskapsrum med braskamin. Här ryms soffor och fåtölj. Innanför rummet ligger det som idag används som matrum. Matrummet har tidigare varit ett sovrum så för den som behöver fler rum är det enkelt att göra om detta till ett sovrum igen. Laminatgolv och ljusa tapeter med en mönstrad fondvägg.

Det första sovrummet är nyrenoverat och mysigt inrett med en heltäckningsmatta på golvet och ljusa tapeter med en ljust, mönstrad fondtapet som ramar in sängen. Rummet rymmer dubbelsäng och nattduksbord. Efter ena väggen finns en garderob med skjutdörrar.

Intill sovrummet ligger det ena badrummet. Det är snyggt renoverat med kakel och klinker, en smart detalj är att man lagt värmeslingor bakom plattorna vid handdukskrokarna vilket gör att man alltid har varma och torra handdukar, självklart är det även golvvärme! Det finns dusch med vikbara dörrar i glas, kommod med handfat, spegel med integrerad belysning samt wc.

Det andra sovrummet används idag som gym men det kan lika gärna inredas som ett barnrum eller kontor. Vinyl-klickgolv och tapetserade väggar, fixat 2019!

Det andra badrummet är också läckert renoverat med svart våtrumsmatta på golvet, vit matta på väggarna och svart akustiktak! Det finns även en duschhörna, svart kommod med handfat och wc. Elburen golvvärme ger skön komfort.

Vardagsrummet är stort och rymmer en rejäl soffgrupp. Laminatgolv och tapetserade väggar med en fondtapet. Härifrån finns en utgång till altanen.

Innanför vardagsrummet finns det tredje sovrummet, detta är ett stort rum med två avdelningar. Idag inrett för en tonåring med en sovrumsdel och en sällskapsdel med soffa och tv. I det inre rummet finns det garderober efter ena väggen och i sällskapsdelen finns det öppen förvaring efter ena kortsidan. Laminatgolv och randiga tapeter.
Antal rum
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
147 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1987
Uppvärmning
Luftburen värme, luftvärmepump och braskamin
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning
Torpargrund
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Tegel
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Hörnett 1:185
Övrigt
2019 grävde man ur infarten och lade ny markduk. Samtidigt lade man även marksten vid entrén.

Luftvärmepumpen i hallen är inköpt 2019. Det finns en separat luftvärmepump i rummet innanför vardagsrummet, den är installerad 2015.

Det finns en inglasad altan vilken nås utifrån, här ryms ett stort bord med stolar.
Övriga byggnader
På tomten finns en friggebod som byggdes 2016.

Man har tagit en del av garaget för att få till det stora rummet innanför vardagsrummet. I garaget som finns idag får man in t.e.x. en mopedbil. Ovanpå garaget finns ett vindsförråd vilket nås utifrån.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 56,072 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 37,710
VA
SEK 9,112
Renhållning
SEK 1,620
Sotning
SEK 1,000
Försäkring
SEK 6,630
Beräknat antal personer
4
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,118,000
Byggnadsvärde
SEK 931,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,725,000
Tomt
Areal
1407 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan Ändring Av Dp
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Hörnett Domsjö

Södra Aspgatan 5

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg