190
MEDEBA51EF37D20460285C5A1A216F643D2

Fantastisk fyra med två inglasade balkonger och områdets bästa utsikt!

Såld!

Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Penselgatan 20


Såld!
Slutpris: SEK 4,685,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till Penselgatan 20! Bostaden erbjuder två inglasade balkonger, tre rymliga sovrum, gästtoalett med dusch och ett kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Allt förpackat i en stabil förening med bra avgift. En perfekt bostad för familjen som vill bo nytt, högt och praktiskt! I Kvillebäcken bor du med allt du behöver i nära inpå. Backaplan erbjuder att av Sveriges största handelsområden. Kville saluhall längs gatan för nya spännande matupplevelser. Flera stora gymkedjor nära inpå. Förskola finner i området. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter.

Varmt välkommen att boka in er till visning. För frågor kontakta ansvarig mäklare.

Om området

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,253 inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea96 kvm
Våning7 (hiss finns)
LägenhetsnummerC 1601
Byggår2013
Driftskostnad666 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2018
Social Video
Social Video
Kville saluhall

Bilder

Bo högt med områdets bästa utsikt - Välkommen till Penselgatan 20!

Stort och ljust vardagsrum

Köket ligger i anslutning till vardagsrummet

Modernt kök i tidslösa färger

Vy in mot Göteborgs skyline från matbordet

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
96 kvm
Hall
Hall med bra förvaring i anslutande klädkammare. På golvet ligger ekparkett som löper genom hela bostaden.
Vardagsrum och kök
Kök och vardagsrum har öppen och social planlösning. Köksinredning är stilrent vit och svart med rostfria vitvaror.Här finns plats för en stor matplats framför fönstret. Vardagsrummet har ett stort ljusinsläpp via det stora fönsterpartiet ut mot den inglasade balkongen, som erbjuder utsikt in mot stadens silhuett! Här kan hela familjen njuta av solen och utsikten. Tack vare balkongens storlek ryms här utan problem ett större möblemang.
Sovrum 1
Bostadens största sovrum här ryms en dubbelsäng och förvaring finns i tre garderober längs väggen. Mjuk skön heltäckningsmatta ligger på golvet, ekparkett finns under för den som hellre har det.
Sovrum 2 och 3
Dessa sovrum ligger i motsatt sida av bostaden. Här är ryms säng med tillhörande möblemang, idag nyttjas de som barnrum och kontor. Båda rummen har också dessa heltäckningsmatta. Från sovrum 3 nås den andra inglasade balkongen med utsikt in mot gården.
Gästtoalett med dusch
Mitt emellan de båda mindre sovrummen finner ni gästtoaletten. Här är det självklart helkaklat och här erbjuds även dusch, perfekt om man är många i familjen.
Walk in closet
Praktiskt walk in closet finner ni direkt till höger från entrén. Här ryms stora delar av familjens kläder enkelt!
Badrum
Det stora badrummet finner ni i anslutning till hallen. Här är det helkaklat med dusch, WC, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp och tvättavdelning med förvaring i skåp ovan.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av 10, hiss finns
Avgift
SEK 4,253 inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
Driftskostnad
SEK 7,992 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,368
Försäkring
SEK 3,624
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Angivna driftskostnader är uppskattade och individuella. Din egen kostnad och förbrukning är beroende av dina levnadsvanor samt avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
1.4787 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd. 1/24/2017
Energiklass
C
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Silverlöken
Om föreningen
Brf Silverlöken består av 81 st bostadsrätter i Kvillebäcken byggda av NCC. Föreningen ligger på adresserna Penselgatan 20 samt
Färgfabriksgatan 6-8. Inflyttning skedde mellan sept 2013 och januari 2014.
Antal lägenheter: I föreningen finns 81 st lägenheter.

Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
81
Tv och bredband
Telia bredband 10/10 Mbit/s och kabel-TV ingår i månadsavgiften
Parkering
Garageplats = 42 st. Går att hyra för 1 000 kr/mån. Till garageplatser är det separat kö.
Renoveringar
Nybyggt kvarter - inga renoveringar planerade
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455
Övrigt
I närområdet finns bl.a. frisörer, restauranger, caféer, Coop Forum, Kville Saluhall, träningsanläggningar, vårdcentral samt flertalet klädaffärer. Läs mer på http://backaplan.se/

Alldeles i anslutning till husen finns en mycket fin lekplats och en kortare promenad bort Lek- och Buslandet.

Karta

Centrala Hisingen Kvillebäcken Göteborg

Penselgatan 20

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg