190
MED6CD7E27132EC4137BEB26268547F9E8E

Såld!

Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Solventilsgatan 14


Såld!
Slutpris: SEK 4,670,000

Ansvarig mäklare

Generös 4:a högst upp med stor balkong i söderläge, öppna, sociala ytor och dubbla toaletter! Lägenheten är utrustad med kvalitativa material så som kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Låg månadsavgift som även inkluderar Telia Triple Play - en tjänst med både TV-kanaler, bredband samt IP-telefoni! Här bor ni i ett fritt läge med närhet till allt och har tillgång till föreningens stora, gemensamma takterrass med fin utsikt över staden samt föreningens lummiga innergård i sydvästligt läge.

Brf Greenroof är byggt av Veidekke och består av 100 lägenheter i olika storlekar där både byggnad och inredning håller hög standard och miljörätt kvalitet, helt i riktning med stadsdelens gröna profil.

Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av Göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,511 inkl värme, kallvatten, Telia Triple Play samt bostadsrättstillägg
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea97 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1-1401
Byggår2017
Driftskostnad979 kr/månad

Bilder

Ljuset flödar genom lägenheten!

Stor balkong där både matplats och loungehörna ryms!

Här ryms allt och lite till

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
97 kvm
Areakälla
föreningens information
Entré
Lättskött entré med mörkt klinkergolv som övergår i ekparkett vidare in i bostaden och väggarna är vita. Här finns plats för avhängning och förvaring i en högblank garderob som till hälften har spegelklädda dörrar och till hälften dörrar som skiftar i en grå/blå färg. Garderoben kommer att lämnas kvar.
Toalett / Tvätt
Stilren toalett. Över dessa finns en praktisk arbetsbänk och där ovan två st förvaringsskåp. Här ligger ljusgrått klinkergolv och väggarna är klädda i vitt kakel.
Kök
Snyggt kök med mycket ljusinsläpp från fönstren mot den stora balkongen om hela 11 kvm. Här är vita skåpsluckor, vitt kakel samt svart bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med induktionshäll med extra effekt samt touch reglage, varmluftsugn med praktisk självrengörande pyrolys-funktion, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt kyl och frys från Siemens. Här ryms ett stort matbord där hela familjen kan slå sig ned - och vill ni avnjuta middagarna från balkongen, stiger ni bara ut via balkongdörren som löper direkt ifrån köket. I köket ligger ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.
Balkong
En av föreningens största balkonger med plats för både loungemöblemang samt matplats! Tack vare lägenhetens höga och fria läge ges här sol hela dagen och långt in på kvällen. Samtal pågår i föreningen gällande eventuell inglasning (frivilligt).
Vardagsrum
Luftigt vardagsrum belyst av dagsljuset som flödar genom hela lägenheten. Här ryms den stora soffmöbeln med tillhörande soffbord samt tv-bänk, bokhylla och ytterligare möblemang utifrån tycke och smak. Även här ligger ekparkettgolv och väggarna är målade i vitt.
Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Ekparkett och vita, målade väggar och stort fönster i norrläge. Från sovrummet nås bostadens generösa klädkammare.
Sovrum 2
Bra sovrum med ekparkett och vitmålade väggar. Även här ifrån nås bostadens stora balkong.
Sovrum 3
Sovrum med ekparkett och målade vita väggar. Här finns generöst med förvaring i form av vita, inbyggda garderober längs ena väggen.
Badrum
Mellan två av sovrummen ligger bostadens helkaklade badrum. Väggar och golv är klädda med samma vita kakel samt grå klinker som ni finner på toaletten och utrustningen här består av handfat med kommod, belyst spegelskåp samt badkar med dusch.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 5,511 inkl värme, kallvatten, Telia Triple Play samt bostadsrättstillägg
Driftskostnad
SEK 11,748 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,400
VA
SEK 1,704
Försäkring
SEK 4,644
Andel i föreningen
1.6214 %
Andel av årsavgiften
1.62 %
Tillträde
April 2020
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft, FTX
Energideklaration
Utförd 4/4/2019
Energiklass
C
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Greenroof
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Kvillebäcken 75:1. Föreningen består av 100 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 5478,5 m2. Till fastigheten hör en innergård med planteringar, miljöstation och cykelförråd.

Det finns gemensamma takterrasser med trädäck, underliggande garage, övernattningsrum, barnvagnsrum och till lägenheten hör även ett förråd.

Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Varmvattenförbrukningen är enligt separat enhetsmätning och läggs på nuvarande månadsavgift.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
100
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Telia triple play finns som leverantör av bredband, TV och telefoni.
Parkering
Föreningen har via Greenroof Parkering AB tillgång till 39 garageplatser för uthyrning till medlemmarna. Dessa kostar 1250 kr/mån.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
I Brf Greenroof läggs fokus på att skapa riktigt smarta hem där varje kvadratcentimeter fyller sin funktion. Diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombimaskin eller tvättmaskin & torktumlare samt Telia Triple Play (tv, bredband & telefoni) ingår i alla lägenheter. Byggnad och inredning håller hög standard och självklart miljörätt kvalitet, helt i riktning med stadsdelens gröna profil.

Brf Greenroof toppas med härliga takterrasser med fin utsikt över city - den perfekta platsen att koppla av på och umgås med grannar och kompisar. Terrasserna når du med hiss från alla trapphus och är till för alla i föreningen, liksom den lummiga innergården i sydvästläge.

Brf Greenroof ligger centralt beläget i Kvillebäcken med gröna alléer, butiker, gym och restaurang precis utanför dörren. Dessutom finns Backaplans alla butiker på andra sidan bäcken samt shoppingstråken i city två hållplatser bort. In till Brunnsparken tar det endast 6 minuter med spårvagn, cykel eller buss.

Kvillebäcken är ett nytänkande område med ett grönt perspektiv. Grönt som i bra för miljön men också som i små insprängda grönområden som gör stadsdelen skön att vistas i. Veidekke bygger hus utefter de höga krav som ställs för att få certifikatet Miljöbyggnad Silver. Med extra tjocka väggar och isolerade glas i fönsterpartierna hålls energiförbrukningen nere och ger på köpet en bra ljudisolering och en sund inomhusmiljö.

Karta

Centrala Hisingen Kvillebäcken Göteborg

Solventilsgatan 14

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg