Hisingen - Tuve, Göteborg

Arvesgärde 13


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till denna välplanerade trea högst upp i huset med fantastisk fri vy över området. Husets läge i Arvesgärde ger närhet till butiker, parkering, kollektivtrafik och parkområden. Här bor ni i Brf Måsängen, Arvesgärdes kanske bästa förening. Slå en signal om detta är något för dig!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,427 inkl värme, VA, digital-TV(ComHem) och bredband(200mbit)
TypLägenhet
Antal rum3 rok
Boarea81.5 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer00016
Byggår1964-1965
Driftskostnad367 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
81.5 kvm
Allmänt
Välkommen till denna välplanerade trea högst upp i huset med fantastisk fri vy över området. Husets läge i området ger närhet till butiker, parkering, kollektivtrafik och parkområden. Här bor ni i Brf Måsängen, Arvesgärdes kanske bästa förening. Slå en signal om detta är något för er!
Hall
Stig in genom dörren. Ni möts av en rymlig hall med plats för avhängning rakt fram. I anslutning till hallen ligger bostadens kök och badrum. Väggarna är vita och på golvet ligger laminat.
Kök
Bostadens kök är ljust och luftigt och erbjuder en naturlig plats för matbordet vid fönstret. Köket har vita luckor med rostfria handtag, bänkskiva i trä och ovan denna sitter sten. All utrustningen är av märket Bosch och är genomgående rostfri. Den består av spishäll med fläkt, diskmaskin, integrerad mikro/ugn, kombinerad kyl/frys. Från köket når ni ut till den inglasade balkongen med fri utsikt över området. Väggarna är vita och på golvet ligger laminat.
Balkong
Den inglasade balkongen ligger i anslutning till köket och master bedroom. Här kan ni njuta av morgonkaffet med områdes bästa utsikt. Här ryms bord med stolar för upp till 4-6 personer.
Badrum
Bostadens badrum är helkaklat sen stamrenoveringen. Mörkt klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av WC, Handdukstork, handfat med kommod, förvaringsskåp, vägghängd spegel med belysning, dusch med vikbara glasdörrar.
Master bedroom
Bostadens största sovrum finner ni i anslutning till hallen med utgång till den inglasade balkongen. Här ryms dubbelsäng med tillhörande möblemang och det finns plats för ytterligare garderober om så önskas. Fönster med fri vy ut mot området. Väggarna pryds av en snygg tapet och på golvet ligger laminat.
Vardagsrum
Vardagsrummet är stort och ljust via stora fönster mot gröna omgivningar. Här ryms större soffgrupp och matsalsmöbel för trevliga middagar. Väggarna är ljusa och på golvet ligger laminat.
Sovrum 2
Bostadens andra sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet. Här ryms en större säng med tillhörande förvaring. Två stora fönster med fri utsikt. Väggarna är vita med en mönstrad tapet och på golvet ligger laminat.
Kläddkammare
Centralt placerad i bostaden finner ni bostadens rymliga kläddkammare med plats för alla era kläder. Väggarna här är vita och på golvet ligger laminat.
Tvättstuga
I anslutning till hallen finns en praktiskt tvättstuga. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare, handfat och förvaringsmöjligheter. Här är det grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 5,427 inkl värme, VA, digital-TV(ComHem) och bredband(200mbit)
Driftskostnad
SEK 4,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.394 %
Andel av årsavgiften
0.394 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1964-1965
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
2- och 3-glas
Förening
Namn
Brf Måsängen Tuve
Om föreningen
Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen äger fastigheterna Tuve 119-122. Fastigheterna bebyggdes 1964-1965 och består av 8 fristående flerbostadshus i fyra våningar samt en panncentral. I panncentralen finns fastighetsexpedition, styrelsekontor, föreningslokal samt en mattvätt. Föreningen upplåter 304 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheternas adress är Arvesgärde 9-24 i Göteborg.

Lägenhetsfördelning:
64 st 1 rok
112 st 2 rok
88 st 3 rok
40 4 rok

Gemensamhetslokaler:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen har man också tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd, mattvätt och tvättstuga med torkrum. Det finns även en festlokal att hyra för föreningens medlemmar. Festlokalen är placerad i mitten av området, Arvesgärde.

Förvaltning:
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum sköter:
* Ekonomisk förvaltning
* Lägenhetsförvaltning

Föreningen sköter i egen regi:
* Teknisk förvaltning

Besök gärna föreningens hemsida: www.masangen.se
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
304
Tv och bredband
Bredbandskapaciteten som ingår i avgiften är 200/200Mbit från NetAtOnce.
TV-utbud består av 17 analoga kanaler, 11 fasta digitala kanaler och 8 valfria digitala kanaler.
Parkering
Parkering:
P-plats går att hyra för 120kr utan elstolpe och för 210 kr med elstolpe. I dagsläget finns det lediga p-platser. Det finns även garageplatser i föreningen, men till dessa är det lång kö.
Renoveringar
Se föreningens hemsida.
Ekonomi
Från och med 1 oktober 2019 kommer hyran sänkas med 50 kr per månad. Sänkningen motsvarar omförhandling av bredbandsavtal.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Arvesgärde 13

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg