MED72A450823CC04E84B053DA4E8D97AC4C

Genomgående fräscht, stambytt badrum, fint kök, balkong!

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Arvesgärde 41


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Genomgående fräsch tvåa i populära Brf Tuvehus nummer 7. Bostaden erbjuder ett sprillans nytt badrum, stilrent ljust kök och övriga bostaden är även denna i fint skick. Här finns även en härlig balkong med fri utsikt över området. I avgiften ingår det mesta, även varmvatten, bredband och digital-TV.
Snabbt tillträde kan erbjudas vid behov!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,256 inkl. värme, VA, bredband, digital-TV
TypLägenhet
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer234407001-0080
Byggår1971
Driftskostnad325 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
62 kvm
Allmänt
Här kan vi nu erbjuda en tvåa i fint skick! Nytt badrum, välutrustat, ljust kök, balkong med utsikt och utan insyn samt i övrigt ljust och fräscht! Här kan även snabbt tillträde erbjudas om du behöver det.
Hall
Hallen erbjuder direkt bra med plats för ytterplaggen och förvaringen är enkel via hela 5 garderober. Räcker inte det till så finns även ett förråd på vinden strax ovan. Hallen är ljus med vita väggar och laminat på golvet.
Kök
Bostadens kök badar i ljus från de flera fönstren. Här erbjuds utrymme för matplats (4-5 personer) och hela köket inger en trevlig känsla. Du har dessutom bra utsikt och ljusinsläpp från arbetsbänken/grytorna via fönstret som vetter mot öst. Köksinredningen går i vitt med rostfria handtag och mellan över-/underskåp har vi en matchande bänkskiva med diskho som bryts av snyggt med ett kakel bestående av breda plattor. Utrustningen innehåller av rostfri kyl/frys, ugn, induktionshäll, samt en rostfri fläkt. Dessutom finns bostadens tvättmaskin här i köket, vill du hellre sätta in den i badrummet och ha en diskmaskin här är både el samt vatten framdraget. Väggarna är ljusa med en tegelfondvägg och på golvet ligger laminat.
Balkong
Den totalt insynsskyddade balkongen åt öst nås från både kök och sovrum. Här är det bara ett par korta steg från sängen innan du möter den härliga morgonsolen och blickar ut över området. Här ute ligger trall för en hemtrevligare känsla.
Sovrum
Sovrummet är lagom tilltaget och rymmer en stor säng samt förvaringsmöbler utöver garderoberna som står här idag. Här är det ljust och fräscht med ljusinsläpp från balkongdörr och fönster. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ljus parkett.
Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för både tv-hörna för stora sällskap men även matplats eller skrivbord om så önskas. Från fönsterpartiet ges ett härligt ljusinsläpp utan att skapa insyn. På golvet har vi ek-parkett och väggarna är vita.
Badrum
Bostadens badrum är nyligen renoverat av föreningen vid det gemensamma stambytet. Här är det tidlösa materialval med hög kvalitet. På golvet ligger grå klinker och väggarna är kaklade i vitt en dekorrad som bryter av. Här finns toalett, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med vikbara väggar i glas. Dessutom finns här dimbara spottar i taket samt yta för att sätta in en tvättmaskin.

Varmt välkomna att boka in er för en visning av en bostad där det bara är att flytta in och njuta från dag ett!
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 4,256 inkl. värme, VA, bredband, digital-TV
Driftskostnad
SEK 3,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.272 %
Andel av årsavgiften
0.272 %
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1971
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 12/8/2008
Energiprestanda
158 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2- och 3-glas
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Tuvehus nr 7
Om föreningen
Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen har tomträtter för fastigheterna Tuve 10:81 och 55:3-6 och delar av tomterna Tuve 10:3-4 och 11:23-33 i Göteborgs kommun. I byggnaderna, som är uppförda 1971-72, finns sammanlagt 342 lägenheter och 1 lokal. Fastighetens adress är Arvesgärde 25-42 i Göteborg.

Lägenhetsfördelning:
62 st 1 rok
128 st 2 rok
152 st 3 rok

Gemensamhetslokaler:
Bra gemensam tvättstuga. Till lägenheten hör ett separat förråd.

Förvaltning:
Teknisk och ekonomisk förvaltning sköts av Riksbyggen.

Övrigt:
Bostadsrättsföreningen har tecknat en gruppförsäkring på bostadsrättstillägg. Hemförsäkring skall tecknas av bostadsrättsinnehavarna.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
342
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Föreningen har 1 april 2018 ingått ett kollektivt avtal med ComHem om bredband och Digital-TV. Detta till en kostnad om 234 kr.
Följ länken för mer information.
https://www.tuvehus7.se/?rID=1084
Parkering
P-plats finns att hyra för 200 kr/månad utan el och för 300 kr/månad med el. Separat kö.
Renoveringar
Föreningen har under 2015-2017 utfört stambyte av fastigheterna med nya badrum som följd.
För mer information om ekonomi och utförd samt framtida underhåll se årsredovisning samt hemsida.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Arvesgärde 41

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg