190
MED864F509A32EC412E9784F9FB2DE39A88

Fräsch 4:a i perfekt gavelläge med inglasad balkong i västerläge.

Kommande®

Hisingen - Tuve, Göteborg


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Kanonfyra med inglasad västerbalkong i en stabil förening! Lägenheten är belägen högt upp i huset med gavelläge. Lägenhetens skick håller genomgående hög standard. Köket är nytt från -14 och är av märket Haga, här är det hög standard på materialval och en maskinpark av märket Husqvarna. Stambytt helkaklat badrum med allt som kan tänkas behövas. Den lilla toaletten erbjuder tvättmaskin och torktumlare, perfekt för er som inte vill gå ner till tvättstugan. I avgiften ingår bredband 200/200 mbit, varmvatten och digital-TV. Tvättstuga finns i samma hus. Bra läge med närhet till både torget och bussen! Intresserad? Kontakta då mäklaren för mer information.

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,013 inkl värme, VA, Digital-TV och bredband
Antal rum4 rok
Boarea91 kvm

Bilder

Vardagsrum

Härlig västerbalkong

Sovrum

Stilrent kök

Mysigt

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg