MED4C58F45FB30242C69DA6290215DF9D56

Nyskick, högst upp i huset med stor balkong i söderläge!

Såld!

Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Rundbäcksgatan 6


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Välkommen högst upp till våning fem och till denna fantastiska tvåa med stor balkong om ca 13 kvm i soldränkt söderläge. På balkongen kommer många sommarkvällar avnjutas i goda vänners lag och långbord är inget problem att få dit. Rundbäcksgatan ligger i en expansiv stadsdel där gammalt möter nytt och där huset stod klart i slutet av 2015 så lägenheten är i nyskick. Gården är gemytlig och mysig och erbjuder både ett orangeri och en lyxig spaavdelning för föreningens medlemmar. Dessutom finns här ett övernattningsrum att hyra för era långväga gäster. Här är det bara att flytta in och ha det gott!

Om området

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,221 inkl värme, kabel-TV, bredband & telefoni
TypLägenhet
Antal rum2 rok
Boarea52 kvm
Våning5 (hiss finns)
LägenhetsnummerE1402
Byggår2015
Driftskostnad146 kr/månad

Alla bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
52 kvm
Hall
Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med plats för avhängning och möblemang. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och väggarna är målade i en ljus nyans som ger er en bra bas att spinna vidare på och inreda i vilken stil som passar er.
Vardagsrum & Kök
Vidare till höger från hallen möts ni av vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Den öppna planlösningen ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt genom de höga och många fönstren. Här ryms såväl soffgrupp som matsalsmöbel och gott om plats för att socialisera sig. Köket som är levererat från Marbodal har vita luckor och de gedigna vitvarorna är från Bosch. Härifrån når ni den härliga balkongen i söderläge med utsikt över den lugna gården.
Sovrum
Lägenheten erbjuder ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och en stor skjutdörrsgarderob stuvar undan det mesta.
Badrum
Badrummet har allt du kan önska dig, kommod och spegelskåp, wc samt duschhörna med glasdörrar. Här finns också en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Golvet är prytt med klinker och på väggarna sitter ett kakel.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,221 inkl värme, kabel-TV, bredband & telefoni
Driftskostnad
SEK 1,752 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 1,752
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Föreningen har abonnemang för vatten med undermätare i varje lägenhet. Kostnaden för egen förbrukning av kall- resp. varmvatten beräknas kvartalsvis utifrån verklig förbrukning. Nya vattenpriserna from 1/1-18 (gamla priser inom parantes)
KV-16kr (14,60:-) VV-68kr (66:-).
Andel i föreningen
1.004 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme och radiatorer
Ventilation
FTX, från- och tilluft med återvinning
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Trädriket 1
Om föreningen
Fastigheten:
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Kvillebäcken 76:1, 76:3 och 76:4. Flerbostadshuset är byggt under 2015 av Derome. Adresserna i föreningen är Jöns Rundbäcks plats 1, 2, 3, Solventilsgatan 7 och Rundbäcksgatan 6. Det finns 90 st lägenheter om totalt 5102 kvm samt en bostadsrättslokal om 39 kvm.

Gemensamma ytor:
I källaren finner man garage, förråd, cykelrum, barnvagnsrum och på gården finns ett orangeri samt ute-spa.
Tv, internet & telefoni:
Fastigheten är ansluten till fibernätet genom Bredbandsbolaget innehållande bredband, tv och telefoni. Detta innehåller TV-paket T-1 Bas, bredbandshastighet 10/1 samt telefon Mini.

Parkering:
Föreningen förfogar över 41 garageplatser, separat kö till samtliga platser. Föreningen förfogar även över 4 platser för MC/moped. Separata cykelboxar finns att hyra.

Övrigt:
Föreningen har separat enhetsmätning på varmvatten och kallvatten, detta faktureras kvartalsvis efter verklig förbrukning.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
90
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Bredband 250/250 (ingår i lägenhetens månadsavgift)
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 456

Karta

Centrala Hisingen Kvillebäcken Göteborg

Rundbäcksgatan 6

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg