MEDA13DC4F43A5842AAB8556A63D194A8C6

Fantastiskt fin 2:a med inglasad balkong!

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Brunnehagen 15


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Välrenoverad tvåa i bra läge endast en trappa upp. Bostaden har precis fått utbyggd balkong som även glasats in. Stambytt badrum och fräscht kök! Ett boende att trivas i!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,789 inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
TypLägenhet
Antal rum2 rok
Boarea61.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer2
Byggår1971
Driftskostnad483 kr/månad

Alla bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
61.5 kvm
Beskrivning
Välkommen till brunnehagen 15!

Du kliver in i en ljus hall med goda möjligheter till förvaring, detta i form utav en garderob vid entrén samt en skjutdörrsgarderob längre in i hallen. Skulle detta inte vara nog finns det ytterligare plats för förvaringsmöblemang. Väggarna är ljusa och på golvet ligger stiligt grå laminat, samma golv som pryder lägenhetens alla rum.

Köket är ljust och rymmer en matplats för 4-6 personer invid fönstret. Det renoverades 2014 och har genomgående snygga materialval. Köket som är från Ikea erbjuder hel kyl och frys, integrerad ung/micro, spishäll ligger på den mörka bänkskivan över den sitter en vit fläkt som smälter in bra i den övriga vita skåpsinredningen.

Vardagsrummet är rymligt och har bra ljusinsläpp tack vare fönstret ut mot busshållplatsen. Här finns plats för en mysig tv-hörna, matbord och lite förvaring om så önskas. Väggarna är ljusa och på golvet ligger grå laminat samma som i de andra rummen.

Sovrummet är rymligt och erbjuder utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats för en större säng och förvaring i form av två garderober. Väggarna är ljusa och golvet pryds av grått laminat.

Balkongen är belägen åt öster och erbjuder härlig morgon och förmiddagssol, perfekt för att avnjuta morgonkaffet i solen. Den är nyligen inglasad vilket ger möjlighet att använda den långt in på hösten, för mysiga middagar med nära och kära. Balkongen rymmer ett mindre möblemang och erbjuder även eluttag perfekt för alla tillfällen.

Bostadens badrum är i toppskick och renoverades i samband med föreningens stambyte 2012-13. Här är helkaklat med grått klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ med kommod samt handdukstork. Förutom detta finns även lyx som egen tvättmaskin för att underlätta vardagsbestyren samt skön golvvärme vilket är ganska ovanligt i föreningen. Tvättstuga finns även det såklart inom föreningen och nås genom källargången om man hellre vill använda det.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 3,789 inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Driftskostnad
SEK 5,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
VA
SEK 1,700
Försäkring
SEK 1,600
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften.
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.215 %
Andel av årsavgiften
0.22 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1971
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 11/24/2008
Energiprestanda
168 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6
Om föreningen
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
425
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.
Parkering
P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.
Ekonomi
Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019 kommer man den 1 juli att höja avgiften med 3%. Denna höjning är inlagd i angiven avgift.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465
Kontaktperson
Lars-Göran Larsson

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Brunnehagen 15

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg