190
MED15DEFEA31E1A467EBD44E8DE69CC506A

NyproduktionSåld!

Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Långängen 7


Såld!
Slutpris: SEK 2,420,000

Ansvarig mäklare

En praktisk 1,5:a om 36 kvm på våning 3 med balkong i soligt söderläge ut mot torget.

Om området

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,757 inkl värme, kallvatten, Triple Play
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea36 kvm
Biarea2 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2-1205
Byggår2017

Viktiga dokument & länkar

Bilder

3494608_a

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
En praktisk 1,5:a om 36 kvm på våning 3 med balkong i soligt söderläge ut mot torget. Separat sovrum och fönster mot den lugna gården. Genomgående hög standard med stilrena och smakfulla färg- och materialval. Marbodalkök med alla bekvämligheter. Helkaklat badrum med porslin från Svedbergs. Förråd i källaren.

Se tillvalslistan för mer information.
Antal rum
1.5 rum
Boarea
36 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 2,757 inkl värme, kallvatten, Triple Play
Andel i föreningen
0.5343 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Piazza
Om föreningen
Brf Piazza i Kvillebäcken består av fyra flerbostadshus med 113 st. bostadsrätter samt 4 lokaler.
Byggår:2017
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC
Ekonomi samt månadsavgiften: Värme, vatten och TriplePlay (Comhem:s basutbud Digital-TV, Internet & bredbandstelefoni) ingår i månadsavgiften.
Föreningen har Individuell enhetsmätning för el och varje medlem betalar för sin egen förbrukning.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
113
Antal lokaler i föreningen
4
Tv och bredband
Kabel-TV/Bredband: Fastigheten är ansluten till fibernät. Leverantör är ComHem.
Parkering
Parkering: Föreningen har 46st parkeringsplatser samt 4st motorcykelplatser i garaget som ligger under gården och delvis under ett av husen. Utvalda platser är utrustade med uttag för elbil. 1000kr/mån för p-plats och 500kr/mån för MC-plats. Inga lediga p-platser i dagsläget, separat kö. MC-platser finns.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Centrala Hisingen Kvillebäcken Göteborg

Långängen 7

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg