190
MED9CAFE56D21234D0EA7464A4F50BEBCEA

Fin trea (69m²) på första våning med stor inglasad balkong åt väst

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Västra Gunnesgärde 29


Såld!
Slutpris: SEK 2,200,000

Ansvarig mäklare

Fin gaveltrea (ombyggd tvåa, 69m²) på första våning med stor inglasad balkong åt väst. Bostaden har nytt läckert badrum från 2015 och ett helt nytt kök. Balkongen är i bästa läge med sol från sen lunch till kväll och nyttjas som ett extrarum stora delar av året, här är det fri utsikt utan hus framför. Bostaden är hos föreningen registrerad som en tvåa.

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,255 inkl värme, VA, kabel-TV, avsättning inre fond
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea69 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer98
Byggår1968
Driftskostnad375 kr/månad

Bilder

Västra Gunnesgärde 29

Välkommen in!

Rymlig hall

Sprillans nytt kök från Kvik

Stilrent

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Totalrenoverad smart 3:a (ombyggd 2:a) i toppskick med kanonläge i föreningen. Hela bostaden har det senaste renoverats och det mesta är sprillans nytt. Läget är perfekt med en halvtrappa upp och fri utsikt åt båda håll utan insyn.

Bostadens hall är rymlig och erbjuder plats för avhängning och möblemang. Finns här behov kan man sätta upp ett garderobssystem för att utöka den redan goda förvaring som erbjuds. Förvaring som erbjuds nu är via de två klädkamrarna som nås från hallen. Båda renoverade och inredda och har liksom övriga lägenheten vita väggar och ekparkett på golvet.

Det rymliga, ljusa köket nås från hallen och här är det stilrent som gäller. Köksinredningen är levererad från Kvik med en maskinpark från Bosch. Vita luckor med rostfria handtag matchas snyggt mot den mörka bänkskivan. Mellan över och underskåp sitter vitt kakel som följer med upp till tak runt fläkten. Självklart sitter här även dimbar LED-belysning samt en diskho. Maskinerna är även de välvalda och består av en glaskeramikhäll, rostfri fläkt, helintegrerad diskmaskin, varmluftsugn samt rostfri kyl/frys. Här ryms en matplats om 4-6 personer invid de stora fönstren mot den inglasade balkongen. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Den fantastiska inglasade balkongen är nästintill ett rum i sig med sina 8 m². Balkongen är belägen i bästa västerläge med fri utsikt. Läget innebär mycket sol från efter lunch fram tills den går ned. Så här kommer många timmar att spenderas med stor njutning. Blir det lite väl varmt när solen gassar på går fönstren självklart att vika bort.

Centralt placerat i bostaden har vi ett helkaklat badrum i modern stil. På golvet ligger grå klinker med matchande grå kakelrand i duschen. Resterande väggar består av stora vita kakelplattor. Här inne har vi en härlig takdusch som skärmas av med vikbara glasväggar. Vägghängd toalett, handfat med kommod, belyst spegel och handdukstork är övrig utrustning här inne. I taket sitter inbyggda downlights som går att dimra till önskad styrka. Självklart finns här även en tvättmaskin som hör till för att underlätta i vardagen. När det är större tvättar på gång finns även tvättstugor inom föreningen.

Vardagsrummet är generöst tilltaget och har bra ljusinsläpp via det stora fönsterpartiet med utsikt över gräsplanen bakom. Här ryms en stor soffa och tillhörande möblemang för de många myskvällarna.

Sovrum 1 nås från vardagsrummet och även här är det vita väggar med ekparkett på golvet. Här kan man vakna av solens strålar från öst.

Sovrum 2 nås från hallen och har även det fönster åt öst. Här lämpar sig perfekt som ett barnrum eller kontor.

Detta är en bostad för dig som vill ha något i toppskick där det bara är att flytta in och njuta på en gång.

Missa inte denna bostad utan boka dig för visning redan idag!
Antal rum
3 rum
Boarea
69 kvm
Areakälla
föreningens information
Generellt om bostaden
Ekparkett, vitmålade väggar.
Kök
Helt nytt oanvänt kök från Kvik, vit inredning. Maskinpark från Bosch.
Badrum
Renoverat i slutet av 2015 av föreningen angiven firma. Helkaklat med grå klinker och vitt kakel. Tvättmaskin från Siemens.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 4,255 inkl värme, VA, kabel-TV, avsättning inre fond
Driftskostnad
SEK 4,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.48055 %
Andel av årsavgiften
0.48 %
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1968
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 2/4/2009
Energiprestanda
198 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2- och 3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Stor inglasad balkong (8m²) med utsikt över gården i västligt läge (kvällssol).

-Förråd
Finns i källaren. Det finns även ett mindre förråd tillhörande bostaden (matkällare).

-Tvättstuga
Finns i huset bredvid. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkrum, mangel.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 75 kr/månad. Separat kö. Föreningen har även garage för 300 kr/mån. Separat kö.

-Bra att veta:

Avgiften är uppdelad i olika poster, avgift, drift och kabel-TV men även:

-I månadsavgiften ingår avbetalning för den inglasade balkongen på 287 kr. Den är slutbetald 31/12 2029.

-I månadsavgiften ingår även en avsättning till den inre reparationsfonden på 114 kr/mån. Pengar som sparas och kan användas för renoveringar i bostaden.

Rabatten utanför huset sköts av de boende i föreningen. Så vill man odla växter går det bra.

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.

På gården finns grillplats att nyttja av föreningens medlemmar.

I källaren vid uppgång 51 finns bastu och hobbyrum för föreningens medlemmar.

OBS! Lägenheten är hos föreningen registrerad som en 2:a. OBS!
Förening
Namn
Brf Gunnesgärde
Om föreningen
Brf Gunnesgärde Göteborg består av 211 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 lokaler. Fastigheten innehas med äganderätt och bebyggdes 1968.

I avgiften ingår värme, vatten, avbetalning på inglasning av balkong, kabel-TVs grundutbud samt avsättning till bostadsrättens inre fond. Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
211
Antal lokaler i föreningen
5
Tv och bredband
Kabel-TV levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften och fler kanaler finns att beställa om så önskas. Bredband levereras via ComHem med olika hastigheter och priser. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas. Relacom har utfört installation av fiberlan.
Parkering
Det finns 97st parkeringsplatser, kan hyras för 100 kr/mån. Det finns 102 st garageplatser, kan hyras för 350 kr/mån. För närvarande kö, dock kortare väntetid för p-plats. Det finns även 19 gästparkeringsplatser -3 kr /timme.
Renoveringar
Stambyte genom relining gjordes under 2005. OVK samt radonmätning utfördes under 2008 och godkändes.
Intrimning av fjärrvärmesystemet har skett de senaste åren.
Se årsredovisning för mer information om kommande renoveringar.
Ekonomi
1 juli 2018 höjdes avgiften senast med 1,5%. Föreningen har sin avgift uppdelad i olika poster. Inga ytterligare avgiftshöjningar är kända.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Västra Gunnesgärde 29

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg