MEDED7E05ED97824466A52F76E09FD7F2EF

Härlig trea med en bestående panoramavy över älven!

Såld!

Eriksberg Frontview, Göteborg

Monsungatan 61


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Snart kan vi erbjuda mycket välplanerad 3:a längst ut på Monsungatan, Eriksberg byggd 2010. Öppenplanlösning, bra sovrum, inglasad balkong mot älven, gavelläge som ger ljusinsläpp och utsikt i söder och väster. Allt detta paketerat i en av Eriksbergs mest uppskattade föreningar som erbjuder gästlägenhet, relaxavdelning med bubbelpool på den gemensamma takterrassen samt tvättstuga m.m

Om området

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamhet har Norra Älvstranden under 1990- och 2000-talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägen Eriksberg som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,035 inkl värme, Telia Triple Play
TypLägenhet
Antal rum3 rok
Boarea79.6 kvm
Våning6 (hiss finns)
Lägenhetsnummer601
Byggår2010
Driftskostnad579 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
79.6 kvm
Kök
HTH-kök med vita luckor och en antracit färgad lamminatbänkskiva med infälld ho. Handtag i rostfritt. Ovan arbetsbänken ett mörkgrått kakel som stänkskydd. Vitvaror från Electrolux, spishäll, inbyggnad varmluftsugn RF, inbyggd mikrovågsugn RF, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.
Badrum
Helkaklat badrum med vitt matt kakel och svart klinker på golvet som går upp i en väggfond. Handfat, spegelskåp, Raka duschvägg, samt elektrisk handdukstork. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare "Electrolux", ovan en arbetsbänk laminat och överskåp.
Gäst-WC
Helkaklad toalett med vitt matt kakel och en ljusgrå klinker på golvet. Handfatskommod, spegel samt WC.
Övriga lägenheten
Genomgående tapetserade väggar och ekparkett på golvet.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 14, hiss finns
Avgift
SEK 3,035 inkl värme, Telia Triple Play
Driftskostnad
SEK 6,944 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,820
VA
SEK 3,124
Beräknat antal personer
4
Andel i föreningen
2.1 %
Andel av årsavgiften
4.117 %
Tillträde
Från Juni
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utförd. 5/5/2011
Energiprestanda
92 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Malö
Om föreningen
Brf Malö omfattar 45 lägenheter i ett 14 våningar högt punkthus som var inflyttningsklart januari 2010. I föreningen finns i entréplan en gemensamhetslokal med rum för övernattning och på översta planet en en gemensam takterrass. Terrassen disponeras fritt av föreningens medlemmar och möbleras med utemöbler så fort vädret tillåter. Det finns en utomhusjacuzzi och bastu!

Det finns bastu, cykelförråd, barnvagnsförråd, festlokal, övernattningslägenhet, förråd och tvättstuga. Gästlägenheten kostar fn 300 kr/dygn och lokalen fn 300 kr.

Föreningen disponerar 44 garageplatser för personbil f.n. 1 000:- kr/månad i garaget för uthyrning till medlemmar. Separat kö
Dessutom disponerar föreningen 2 platser mc/moped f.n. 450:- kr/månad.

På gatan utanför huset finns parkeringsplatser där man kan stå gratis i två timmar, det finns dessutom 24-timmars betal-parkering

Båtplats finns att hyra i Dockan. Anmälan via Grefab på tel 031-3332037.

Överlåtelseavgiften som säljaren betalar är f.n. 1113 kr och HSB Göteborg debiterar denna avgift. Avgiften är 2,5% av basbeloppet och justeras varje år.
Pantförskrivningsavgiften är f.n. 445 kr för ett lån.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt f.n. 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.
Antal lägenheter
45

Karta

Eriksberg Frontview Göteborg

Monsungatan 61

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg