MED55E40DE7DD9D4CEBB0E5FB95ED367A86

Välplanerade 30m² med stor balkong, snabbt tillträde möjligt!

Såld!

C Hisingen Porslinsfabriken, Göteborg

Kvillegatan 19


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Nu erbjuds 30 välplanerade kvadratmeter på våning 4 i populära Porslinsfabriken. Bostaden har genomgående fina ytskikt, stor balkong, välutrustat kök samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare. Här har vi även garage under husen med hiss som leder dig direkt in i bostaden.
Dessutom ingår Telia Triple Play i avgiften (Bl.a. 100/100 Mbit).
Bra läge med endast några 100 meter till shopping på Backaplan, restauranger runt hörnet och bra kommunikationer in till city/centralstation (ca 5 min).
Snabb inflytt är möjligt om så önskas!

Om området

Porslinsfabriken är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Inte heller långt ifrån ligger Lindholmen Science Park som är en stor internationell företagspark med både högskola och universitet och vid närbelägna Norra Älvstrandens kajer finns härliga promenadstråk.

Kommunikation

Backaplan är en stor knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger. Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Övrigt

I Lundby finns ett flertal kommunala förskolor och grundskolor. På Lindholmen finns både gymnasie-, högskola och universitet.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,743 inkl värme, kall-VA och Telia Triple Play
TypLägenhet
Antal rum1 rok
Boarea30 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer646
Byggår2010
Driftskostnad475 kr/månad

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
30 kvm
Beskrivning
Välkomnande hall som erbjuder goda förvaringsmöjligheter med 3 st garderober i vitt. Väggarna är genomgående målade i vitt och på golvet ligger en ekparkett som sträcker sig genom hela lägenheten.

På er högra sida har vi ett helkaklat badrum med svart klinker på golvet och vitt kakel på väggarna med en svart fondvägg. Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasdörrar, kommod med handfat samt badrumsskåp med spegel samt självklart komfortabel golvvärme, lyx! Här finns tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Vidare leds ni in i allrummet.

Till höger finner ni det välplanerade köket från högkvalitativa Myresjökök. Här det stilrent med vita luckor med svarta handtag, antracitfärgad arbetsbänk med dubbelho, ovan dessa sitter rött kakel. Maskinparken från Siemens är genomgående i svart, här har vi varmluftsugn, häll, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd micro samt köksfläkt. I anslutning till köket finner ni en matplats vid fönster.

Till vänster har ni vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti. Mellan vardagsrum och kök är det öppen planlösning vilket skapar en känsla av rymd. I anslutning till vardagsrummet finns sovalkoven, perfekt tilltaget för en dubbelsäng. Framför denna finns plats för soffa och tv. Sätter du upp en vägg här får du ett litet sovrum och fler väggar att möblera mot.

Från vardagsrummet når du den fantastiska balkongen som är belägen i ett härligt läge med utsikt över såväl Kvilebäcken och backaplan som den trevliga innergården. Tittar du riktigt långt skymtar även Liseberg där borta i horisonten.

Varmt välkomna att boka er för en visning!
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 2,743 inkl värme, kall-VA och Telia Triple Play
Driftskostnad
SEK 5,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,500
VA
SEK 1,800
Försäkring
SEK 2,400
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.49 %
Andel av årsavgiften
0.49 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 3/10/2014
Energiklass
B
Energiprestanda
60 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Flintgodset
Om föreningen
Adresstyp Kvillegatan 23
Föreningen består av adress Kvillegatan 15-25 (udda nummer)

Brf Flintgodset består av 110 lägenheter fördelat på 3 huskroppar som är 7 våningar. Bostäderna har uppförs av PEAB och inflyttningen i hus 5 skedde under våren 2012 och i hus 6 &7 under hösten 2012.

Gemensamma utrymmen
I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus i källarplan. Föreningens övernattningslägenhet finns i källaren under hus 5.

Utemiljö
Föreningen har en trevlig utegård. Det finns en lekplats, cykelparkering samt sittgrupper.

Värme, vatten och el
Uppvärming sker med värmepumpar som kompletteras med fjärrvärme. I lägenheterna finns det vattenradiatorer. Fjärrvärme försörjer allt varmvatten. Värme och kallvatten ingår i månadsavgiften. Det är separat mätning av hushållsel och varmvatten för varje lägenhet.
Antal lägenheter
110
Tv och bredband
Telia är leverantör av bredband, TV och telefoni. Abonnemangsavgiften för grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Parkering
Parkering
Föreningen har 63 parkeringsplatser i garage som kostar 900 kr/mån. Till dessa är det separat kö.

Karta

C Hisingen Porslinsfabriken Göteborg

Kvillegatan 19

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg