190
MEDA632E573EE4345819D59586296F8BE6B

Renoverad 3:a med moderna materialval & väldisponerade ytor!

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Arvesgärde 22


Såld!
Slutpris: SEK 2,250,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Fräsch gavel 3:a med inglasad balkong i populära Brf Måsängen. Här är det genomgående stilrent renoverat i modern tappning. Stambytt badrum, fräscht kök och tvättstuga med handfat är smidigt för familjen. Här ingår även bredband och digital-TV i avgiften.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,101 inkl värme, VA, Kabel-TV och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea81.5 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer263
Byggår1964-65
Driftskostnad375 kr/månad

Bilder

Arvesgärde 22, en bostad för dig som bara vill flytta in!

Hall med plats för avhängning

Kök där morgonsolen gör dig sällskap till frukost!

Stilrent kök!

Snygga materialval

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Arvesgärde 22 är en bostad för dig som bara vill flytta in och ha det bra från dag ett. Bostaden är i fint skick och belägen i en av Tuves populäraste föreningar. Arvesgärde är ett lugnt område med gångavstånd till såväl grönområde, kommunikationer in till city och Tuve Torg.

Ni stiger in i hallen med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Här är det vitmålade väggar och praktisk klinker som övergår till ljus parkett.

Rakt fram har vi det stilrena köket matplats för 4-6 personer invid fönster mot balkong. Köksinredningen består av vita högblanka luckor som matchas snyggt ihop med rostfria handtag samt en mörk bänkskiva. Mellan över och underskåp sitter ett vitt kakel som läckert sträcker sig upp till tak bakom fläkten. Maskinparken är i matchande rostfritt och består av inbyggd micro, spis med häll, fläkt, diskmaskin samt delad kyl- och frys. På golvet ligger laminat och väggarna är vita med en snygg randig fondtapet.

Bostadens härliga inglasade balkong nås från köket. Här är det österläge vilket innebär sol från tidig morgon till lunch men tack vare att den är inglasad kan du sitta här många och långa kvällar även när det inte är så varmt. Från balkongen är det härlig utsikt över området.

Sovrum ett är stort och rymligt. Här ligger laminat på golvet och väggen bakom sängen är grå, motsvarande vägg är tapetserade i en läcker mönstrad fondvägg. Även härifrån når ni bostadens härliga balkong, tänk dig att kliva upp på morgonen och endast ha ett par steg till att möta solens strålar.

Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med härligt ljusinsläpp. Här ligger parkett på golvet och väggarna är vita med en ljus randig fondtapet. Här finns plats för stor soffa och tv-möbel samt en arbetshörna.

I anslutning till vardagsrummet ligger det andra sovrummet med parkettgolv, vitmålade väggar samt en grå-/silverfärgad fondvägg. Med tre stycken dubbelgarderober och lägenhetens stora klädkammare ryms allt du behöver förvara på ett praktiskt sätt.

Bostadens helkaklade badrum renoverades i samband med stambytet 2011. Här sitter ett vitt kakel med en grå dekorrand och ljust tonat klinker ligger på golvet. Utrustningen här inne består av stor duschkabin med vikväggar i glas, handfat, spegelskåp med belysning, toalett samt handukstork för er bekvämlighet.

Bostaden har även en praktiskt helkaklad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt handfat. Har du stora tvättar finns även föreningens egna tvättstuga i samma hus. Tidigare fanns här en extra dusch så vill du hellre ha det får man ta bort arbetsbänken.

Denna välplanerade och renoverade 3:a, belägen i en trygg och stabil förening, erbjuder allt detta, så det är bara att flytta in och trivas!

Vid intresse, välkommen att kontakta Jonas Lindquist!
Antal rum
3 rum
Boarea
81.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 5,101 inkl värme, VA, Kabel-TV och bredband
Driftskostnad
SEK 4,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.39403 %
Andel av årsavgiften
0.39403 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1964-65
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 6/26/2008
Energiprestanda
129 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Bostaden har en härlig inglasad balkong belägen åt öst med förmiddagssol. Nås från kök och vardagsrum.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 120 kr/månad (utan el) 210 kr/månad (med el). Separat kö. Föreningen har även garage för 390 kr/mån. Separat kö. Det finns även garage för MC och moped för 50 respektive 100 kr/månad.

-TV/Internet
TV från ComHem. I avgiften ingår 17 analoga kanaler, 11 fasta digitala kanaler och 8 valfria digitala kanaler. Internet via NetAtOnce.

-Tvättstuga
Finns i huset i entréplanet.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Förråd
Finns i källaren nås via dörr bredvid entrén.

-Övrigt
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband (200/200 Mbit/s).

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.

Besök gärna föreningens utomordentliga hemsida med mycket information!

www.masangen.se
Förening
Namn
Brf Måsängen Tuve
Om föreningen
Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen äger fastigheterna Tuve 119-122. Fastigheterna bebyggdes 1964-1965 och består av 8 fristående flerbostadshus i fyra våningar samt en panncentral. I panncentralen finns fastighetsexpedition, styrelsekontor, föreningslokal samt en mattvätt. Föreningen upplåter 304 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheternas adress är Arvesgärde 9-24 i Göteborg.

Lägenhetsfördelning:
64 st 1 rok
112 st 2 rok
88 st 3 rok
40 4 rok

Gemensamhetslokaler:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen har man också tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd, mattvätt och tvättstuga med torkrum. Det finns även en festlokal att hyra för föreningens medlemmar. Festlokalen är placerad i mitten av området, Arvesgärde.

Förvaltning:
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum sköter:
* Ekonomisk förvaltning
* Lägenhetsförvaltning

Föreningen sköter i egen regi:
* Teknisk förvaltning

Besök gärna föreningens hemsida: www.masangen.se
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
304
Tv och bredband
Bredbandskapaciteten som ingår i avgiften är 200/200Mbit från NetAtOnce.
TV-utbud består av 17 analoga kanaler, 11 fasta digitala kanaler och 8 valfria digitala kanaler.
Parkering
Parkering:
P-plats går att hyra för 120kr utan elstolpe och för 210 kr med elstolpe. I dagsläget finns det lediga p-platser. Det finns även garageplatser i föreningen, men till dessa är det lång kö.
Renoveringar
Se föreningens hemsida.
Ekonomi
Från och med 1 oktober 2019 kommer hyran sänkas med 50 kr per månad. Sänkningen motsvarar omförhandling av bredbandsavtal.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Arvesgärde 22

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg