190
MED3A34319EAB7C4FF4883612137D0D1FDF

Unik etagelägenhet med uteplats i söderläge!

Såld!

Eriksberg Lindholmen, Göteborg

Verkmästaregatan 9


Såld!
Slutpris: SEK 3,000,000

Ansvarig mäklare

Unik etagelägenhet med uteplats i söderläge! I de gamla kvarteren på Lindholmen, Hisingens egna Haga, möter ni detta arkitektritade hus med spännande planlösning. Kök och matsal bjuder in till social samvaro, två sovrum, två badrum och ett vardagsrum med ett fönster från golv till tak (ca 5 m). Gratisfärjan Älvsnabben tar er in till Järntorget på bara 5 minuter där ni kan strosa runt i populära Linné med dess stråk och butiker. Detta är en unik lägenhet som måste upplevas. Spännande vinklar och vrår, genomgående ljusinsläpp och en underbar stor uteplats som badar i sol. Kontakta mäklaren redan idag för mer information!

Om området

Lindholmen började inte befolkas i någon större utsträckning förrän Lindholmens varv byggdes i mitten av 1800-talet. Många av varvsarbetarna och deras familjer byggde sina hus i närheten av varvet. Idag befinner sig Lindholmen i en expansiv period med många nya företag som etablerat sig, nyproduktion av bostäder, skolor på olika utbildningsnivåer. Anrika Port Artur med sitt mikrobryggeri - besöksvärd del av Lindholmen! Bio & teatersalong Aftonstjärnan en annan. Runt hela Lindholmen finns trevliga promenadstråk.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Sannegårdens köpcentrum med Ica Kvantum. Lite längre nordväst om Ica ligger Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och bank. På Norra Älvstranden finns flera kaféer och restauranger.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,697 inkl värme, VA och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea88.6 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1003
Byggår2002
Driftskostnad951 kr/månad

Bilder

23-

Unik bostad med spännande planlösning

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Unik etagelägenhet med uteplats i söderläge! I de gamla kvarteren på Lindholmen, Hisingens egna Haga, möter ni detta arkitektritade hus med spännande planlösning. Kök och matsal bjuder in till social samvaro, två sovrum, två badrum och ett vardagsrum med ett fönster från golv till tak (ca 5 m). Gratisfärjan Älvsnabben tar er in till Järntorget på bara 5 minuter där ni kan strosa runt i populära Linné med dess stråk och butiker. Detta är en unik lägenhet som måste upplevas. Spännande vinklar och vrår, genomgående ljusinsläpp och en underbar stor uteplats som badar i sol.
Antal rum
4 rum
Boarea
88.6 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 5,697 inkl värme, VA och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 11,412 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,224
Försäkring
SEK 2,400
Övrigt
SEK 4,788
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
8.38292 %
Andel av årsavgiften
8.383 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2002
Energideklaration
Utförd. 3/11/2009
Energiprestanda
55 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Bifrost Lindholmen
Om föreningen
Fastigheten:
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Lindholmen 14:2. Flerbostadshuset är byggt år 2002 med 13 bostadsrätter där totalytan är 1 057 kvm. I föreningen finns inga lokaler. Fastigheten är fullvärdesförsökrat hos Länsförsäkringar. Föreningen har en hemsida man kan läsa mer om dem på och som även fungerar som en kommunikationsyta mellan medlemmarna. Se mer på https://www.svenskbrf.se/bifrostlindholmen

Gemensamma ytor:
Föreningen har en gemensam bastu, redskapsbod och ett cykelförråd.

Tv och internet:
Kabel-tv och internet genom ComHem.

Parkering:
P-bolaget Göteborg har parkering på Plejadgatan/Västra Lindholmen. Inga fasta platser tillhandahålls och p-tillståndet gäller i mån av plats, pris ca 550-575 kr/mån. I dagsläget finns lediga p-platser på området Västra Lindholmen. Läs mer på www.p-bolaget.goteborg.se

Avgiftsförändringar:
Årsavgiften höjdes senast med 2% under 2013. Inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget.

Övrigt:
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren och köparen, pantsättningsavgift betalas av köparen. Överlåtelseavgiften är 2,5% av basbelopp (1107,50 kr för år 2016), pantsättningsavgiften är 1% av basbelopp (443 kr för år 2016).
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
13
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,108
Pantsättningsavgift
SEK 443

Karta

Eriksberg Lindholmen Göteborg

Verkmästaregatan 9

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg