190
MED88D4586E1B8D4DE69EE07473170C6C92KlarlagtKommande®

Centrala Hisingen Kärrdalen, Göteborg


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Trevlig familjevilla i populära Kärrdalen. Villan är i två plan och bjuder i dagsläget på två sovrum och sociala ytor samt badrum med bubbelbad på entréplan samt ytterligare 1 sovrum samt sociala utrymmen (b.la egen bar) på det nyligen renoverade källarplanet. Källaren når du via trappa i anslutning till köket eller via separat entré från utsidan. Bostaden har omsorgsfullt renoverats och är i fint skick. Runt framsidan sträcker sig en altan perfekt för att njuta av middagar i solen. Det finns dubbelgarage och möjlighet till parkering för flera bilar på uppfarten, garaget nås även från insidan om man önskar slippa kylan på morgonen. Villan är belägen i ett lugnt villaområde med gott om grönska och närhet till kommunikationer såväl som serviceutbud.

Bostaden är totalt 121 kvm + 119 kvm biarea.

För ytterligare funderingar vänligen kontakta mäklaren.

Om området

Kärrdalen är ett primärområde i stadsdelen Lundby, Göteborg tillhörande stadsdelsnämndsområdet Lundby tillsammans med Brämaregården, Kvillebäcken, Sannegården och Slättadamm. Kärrdalen som är ett villaområde var huvudsakligen etablerat 1947-1948.Kärrdalen ligger i anslutning till Hisingsparken. Grunden av ett hus ligger kvar, i området går det under namnet "ödetomten". Huset är ett gammalt torp som hette Mossetorpet. Det byggdes i början på 1900-talet och beboddes fram till 1988. Det brann ner 1989. Det finns en skola här som heter Kärrdalsskolan. Här går ungefär 160 barn i åldrarna 6-11 år. Det finns också en förskola med cirka 45 barn. Den heter Myrekärrsvägen 45 förskola. (Info från wikipedia.org)

Kommunikation

Kärrdalen trafikeras av bussrna 22, 25, 36, 141 och 145. Hållplatserna heter Bjurslättsliden och Klara.
Information hämtat från Västtrafiks hemsida.

Närservice

Vid Bjurslätts torg finns närbutiker och restauranger. För större utbud finns Wieselgrensplatsen eller Backaplan någon km bort.

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea121 kvm
Tomtarea1,378 kvm

Bilder

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg