Vasastan, Stockholm

Hälsingegatan 6, 6 tr


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ljuvlig vindsvåning om totalt 138 kvm levnadsyta med flödande ljus, fantastisk utsikt och rymd. Generös solterrass med vy över gårdstak och himmel samt fransk balkong med fri vy över Hälsingehöjden. Skuldfri förening med låga avgifter i vacker hörnfastighet anno 1905 i attraktiva kvarter.

Här finns alla bekvämligheter i vacker harmoni med de klassiska vindsattributen med fokus på lyxiga sällskapsytor och gedigna materialval. Bl.a. erbjuds integrerade högtalare från Sonance samt smakfull takbelysning från Flos, platsbyggt kök, öppen spis samt vattenburen golvvärme i hela våningen. 3-4 möjliga sovrum där master bedroom erbjuder såväl walk in closet som badrum en suite.

Detta är den utmärkta vindsvåningen för dig med högt ställda krav. Våningen är producerad av välrenommerade Tribecagruppen. Tillträde enligt överenskommelse.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,617 inkl värme, vatten, bredband och kabel-TV(grund)
TypLägenhet
Antal rum4 rok
Boarea124 kvm
Biarea14 kvm
Våning6 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1601 (29)
Byggår1905

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
124 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 3,617 inkl värme, vatten, bredband och kabel-TV(grund)
Andel i föreningen
6.9 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadsfastighet
Byggnadsår
1905
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 7/23/2008
Energiprestanda
131 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Valkyrian nr 5
Om föreningen
Brf Valkyrian nr 5 är en äkta förening i vacker hörnfastighet anno 1905 med adress Hälsingegatan 6 samt Frejgatan 58. Föreningen äger marken och är i dagsläget skuldfria. Man har även goda lokalintäkter från 4 hyreslokaler. Byggnadens totalyta är 2 323 m², varav 2 028 m² utgör lägenhetsyta och 295 m² utgör lokalyta.

Besök gärna föreningens hemsida: www.valkyrian5.se

Förråd finns i källaren. Utöver huvudentrén finns en separat ingång från gatan med direktaccess till hissen och källare.
Cykelförråd finns i källaren samt på gården. Gemensam tvättstuga finns. Föreningen har en gemensam innergård med grill och utemöbler på sommaren.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
29
Antal lokaler i föreningen
4
Renoveringar
Föreningen har efter försäljningen av vinden genomfört flertalet renoveringar och efter slutförandet beräknas fastigheten vara i ett mycket gott skick.
F.n. pågår renovering av fasad och fönster (planeras klart dec 2019). Trapphus kvartal 1 2020, byte av el uppgång Hälsingegatan dec 2019, el är redan bytt för Frejgatan. 2 av föreningens 4 lokaler renoverades 2019 för uthyrning. Taket renoverades 2018 samt nya förråd byggdes i källaren. För mer information se senaste årsredovisningen.
Ekonomi
Föreningen är f.n. skuldfri. För år 2020 beräknar föreningen lokalintäkter om ca 730.000 kr vilket beräknas täcka en stor del av föreningens kostnader. F.n. finns inga planerade avgiftsändringar (stämt av med styrelsen 2019-08-08)
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, föreningen tillåter delat ägande.

Karta

Vasastan Stockholm

Hälsingegatan 6, 6 tr

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg