190
MEDFAAFE35922E84AFF8CD0697DC683BD28

Barnbäst i Björkalund!

Kommande®

Björkalund, Norrköping

Ridåstigen 5

Fakta

TypTomt
Tomtarea971 kvm

Utgångspris: SEK 2,795,000

Ansvarig mäklare

Mitt i den vackra naturen har området Björkalund vuxit upp och blivit ett av Norrköpings populäraste villaområden. Från början ett grönskande landskap, idag en nära plats, med skola, service och kommunikationer runt knuten. Men hästarna betar vidare i hagarna runt om kring och landet-känslan finns kvar att njuta av. I härliga Björkalund kan du se barnen spralla sig genom en lycklig barndom med minnen av de första cykelturerna på gatan med sina kompisar i släptåg. Lyckliga barndomsminnen är väl det vi alla vill ge våra barn som en trygg plattform att för sin egen utveckling.
Du väljer hus och utformning efter egen smak och tycke enligt de riktlinjer som gäller för just din tomt. Låt dig inspireras av grannen, husleverantörer eller varför inte naturen.
Endast ett stenkast utanför stan men ändå cykelavstånd till centrum bor du barnbäst i Björkalund. Vilken lyckad kombination!
Välkommen på visning och börja drömma!

Om området

Björkalund ligger strax söder om Vrinnevisjukhuset. Björkalund är en ny, barnvänlig stadsdel som är under uppbyggnad. Här ska det bli friliggande villor, radhus, parhus, kedjehus och lägenheter.
Här bor du med ett naturskönt läge med vackra promenadstråk och Vrinneviskogen alldeles intill. Ett perfekt läge för dig som vill bo nära naturen men ändå ha nära till stadskärnan.

Kommunikation

Bussförbindelse till centrala delarna av Norrköping finns från Gamla Övägen.

Närservice

I Vilbergsens centrum, ca 2 km från Björkalund finns förskola, skola, livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek, spelbutik, postombud, restauranger, gym och bowling.

Övrigt

Förskola, skola, mataffär och annan service kommer finnas i området.

Viktiga dokument & länkar

Detaljplan Björkalund, Norrköping
PM Geoteknik Björkalund
MUR Geoteknik Björkalund
Kommande

Bilder

Välkommen till Ridåstigen!

Vacker natur runt området

Tomterna utmärkta

Ridåstigen 5, tomt nr 3

Området

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Kulissen 3
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 3,030 / år
Taxeringsvärde
SEK 303,000
Taxeringskod
210, Småhusenhet, tomtmark
Tomt
Areal
971 kvm
Vatten/avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas.
Anslutningsavgift VA är: 178.695 kr
Övrigt
Största byggnadsarea är 150 kvm och man får bygga i två plan. Största byggnadsarea för komplementbyggnad är 70 kvm. Tomten som säljs i befintligt skick. Anslutningsavgiften för fiber är 19.000 kr inkl. moms, Nodra.

Max en tomt per familj eller juridisk person.

Karta

Norrköping Björkalund

Ridåstigen 5

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg