190
MEDB4E979D8FD3C490289865E039B1E5C0B

Såld!

Haga, Norrköping

Blommelundsgatan 10D


Såld!
Slutpris: SEK 1,660,000

Ansvarig mäklare

Nu finner vi denna ljusa och luftiga hörntrea som ligger belägen på bekväma våning 2. Här bor du i den privata och mycket välskötta föreningen BRF Krusbärsbusken.

Lägenheten är rymlig och välplanerad där alla rum har väl tilltagna ytor. Sovrummen är av större modell och här finns en hel del förvaring i form av skjutgarderober. I vardagsrummet märks det att lägenheten är belägen på en gavel. Här strömmar ljuset in både från de stora fönsterpartierna i burspråket men även från den inglasade balkongen. Den inglasade balkongen ligger i bästa söderläge där du kan njuta för fullt under alla årstider. Köket renoverades 2013 och är ett Kolmårdskök.

BRF Krusbärsbusken är en mindre, privat förening som genomgått en stor rad renoveringar de senaste åren såsom fönsterbyte, stambyte, fasadrenovering och inglasning av balkonger. Trots detta har föreningen ändå kunnat behålla sina låga månadsavgifter där mycket ingår såsom bredband, kabel-tv, vatten, värme, fasta avgiften el samt IP telefoni.

Här bor du i ett lugnt område där du har nära till det mesta. En kort cykeltur bort så har du Folkparken, Himmelstalundsområdet samt Ingelsta med all tänkbar shopping.
Varmt välkommen på visning!

Om området

Haga, som ligger i norra delen av Norrköping, är ett lugnt och barnvänligt område.

Det finns fyra förskolor som vänder sig till barn från ett år till dess att de börjar grundskolan.
I närheten av Haga finns Himmelstalundsskogen, ett paradis för alla som har intresse för natur, promenader och löpning. Kolonilotter finns att hyra från kommunen. I området kan du också spela aquagolf och minigolf.

Från Haga är det nära till Himmelstalundsbadet som har gratis inträde. Bra för personer i alla åldrar, eftersom bassängerna är i olika storlekar. På det stora gräsfältet bakom Haga kan man sola, grilla, spela spel med mera. Tycker man om att spela eller titta på fotboll så är Haga rätt plats med flera stora fotbollsplaner.

Kommunikation

Förbi Hagaskolan och Hagagymnasiet går spårvagnarna 2 och 3. 2:an fortsätter förbi Taborsberg och vidare mot Fridvalla. Vill man åka mot stan så går spårvagnen mot Ljura. Linje 3 går mellan Vidablick och Klockaretorpet, via city. Till resecentrum, där Du finner tåg och bussar, tar det bara 5 minuter.
På Finspångsvägen går bussen mot Finspång.

Med bil är Du är snabbt ute på E4:an, mot Stockholm, Linköping, Katrineholm eller Kalmar.

Närservice

Förskolor/skolor: I centrala området av södra Haga finns förskolan Hyacinten. Förskolan består av två avdelningar för barn mellan 1-5 år.
När barnen från Haga ska fortsätta i grundskolan så finns Karlshovsskolan och Matteusskolan i närheten.

Högstadieelever kan välja på två skolor. Hagaskolan som är en grundskola för elever som går i årskurs fyra till nio. Vissa av klasserna har musikprofil. Den andra skolan, Enebyskolan, har elever i årskurs 7-9.

När ungdomarna vill fortsätta till gymnasiet så är Hagagymnasiet det naturliga valet. Detta är ett gymnasium med många program. Ett bra alternativ då det är nära och ligger mittemot Hagaskolan. Det är inte heller långt till andra innerstadsgymnasier.

Livsmedelsbutiker: I området södra Haga finner man en "Nära dig butik" på Taborsbergsvägen. I Eneby centrum finns all tänkbar service med banker, apotek, blomsteraffär, pizzeria mm.

Från Haga är det inte heller långt till stora köpcentra som Ingelstaområdet.

Riks-City är ett aktivitetscentra med trevliga lokaler för äldre. Här är det varierande aktiviteter/teman varje månad, men också många återkommande. Riks-City har även en cafeteria där det serveras goda luncher (förbeställs), kaffe, smörgåsar m.m.
Riks-City har även en dagverksamhet för dementa.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,056 inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband, fasta avgiften el, IP telefoni
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea78.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer13
Byggår1954-1955
Driftskostnad274 kr/månad

Bilder

Välkommen till Blommelundsgatan 10D & denna gaveltrea!

Härlig inglasad balkong i bästa söderläge!

Njut av livet på balkongen!

Balkongen är rymlig, Här får vi plats med bord och stolar

Stilfullt Kolmårdskök från 2013

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL - Välkomnande hall med plats för avhängningsmöjligheter till vänster. Här finns förvaring i form av två garderober. Här står vi på klinkergolv & vita väggar.

SOVRUM 1 - Till vänster om hallen finner vi det första sovrummet. Här får vi plats med större säng och kontorsmöbel om så önskas. Här finns förvaring i form av en skjutgarderob längs ena långsidan & även längs ena kortsidan. Ljusa väggar & laminatgolv.

VARDAGSRUM - Längre in i bostaden ligger vardagsrummet. Ljust & luftigt vardagsrum med ljus från två väderstreck. Tack vare gavelläget finner vi ett charmigt burspråk med bredare fönsternisch. Parkettgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet når vi den härliga balkongen.

BALKONG - Rymlig inglasad balkong i bästa söderläge! Njut av solen nästan hela dagen. Här får vi plats med bord & stolar.

KÖK - Till höger om hallen ligger köket. Renoverat Kolmårdskök från 2013 som har skåpinredning som går i vitt med både över- och underskåp. Bänkskiva i granit & rostfritt och ovan arbetsbänken är det vitt stilfullt kakel samt infällda spotlights. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Intill köket finns plats för matbord och stolar. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis, ugn, spisfläkt och vask som är tvådelad. Skeppsgolv och vita väggar.

SOVRUM 2 - Intill köket ligger det andra sovrummet. Även det är rymligt. Här får vi plats med större säng & förvaringsmöbel om så önskas. Förvaring finns i form av en skjutgarderob som är längs ena långsidan. Laminatgolv och ljusa väggar.

BADRUM - Helkaklat badrum med vitt kakel och ljus klinker. Här är det förberett för tvättmaskin. Badrumsutrustningen består av dusch med skjutbara dörrar i glas, kommod, spegelskåp, wc, tre hyllor samt badrumsskåp.
Antal rum
3 rum
Boarea
78.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4
Avgift
SEK 4,056 inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband, fasta avgiften el, IP telefoni
Driftskostnad
SEK 3,289 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,600
Försäkring
SEK 1,689
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Den angivna driftskostnaden är individuell och kan variera beroende på egen förbrukning.
Andel i föreningen
0.028268 %
Andel av årsavgiften
0.028368 %
Byggnad
Byggnadsår
1954-1955
Energideklaration
Utförd. 10/17/2018
Energiklass
C
Energiprestanda
72 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Ett källarförråd & ett matkällarförråd finns till lägenheten.
Förening
Namn
Brf Krusbärsbusken 10
Om föreningen
Allmänt om föreningen
Föreningen Brf Krusbärsbusken 10 är en privat bostadsrättsförening med totalt 48 lägenheter. Adresserna är Blommelundsgatan 10A-10D.

Gemensamma utrymmen
Bastu med relax, gym, cykelförråd samt tvättstuga finns i källaren.
Organisationsform
Bostadsratt
Tv och bredband
Digital-tv med Telenor som leverantör ingår i avgiften.
Bredband 100 Mbit ingår i månadsavgiften, dessutom finns möjlighet till IP-telefoni där den fasta avgiften ingår i månadsavgiften, telefonsamtal får man bekosta själv.
Fiber är indraget.
Parkering
Garage kostar 250 kr/månad och en p-plats kostar 65 kr/månad. Separat kösystem. I övrigt fri parkering på gatan.
Renoveringar
2000/2001 - Stambyte
2012 - Nya tvättmaskiner och torktumlare
2013 - Tak- och fasadrenovering samt inglasade balkonger
2014- Byte av värmecentral
2019- Byte av fönster på hela fastigheten. Klart nu i Maj 2019 så lägenheten har helt nya fönster
Ekonomi
Enligt samtal med styrelsen i maj 2019 finns för närvarande inga planer på avgiftsförändring.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Pantsättningsavgift
SEK 100

Karta

Haga Norrköping

Blommelundsgatan 10D

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg