Centralt, Norrköping

Slottsgatan 88


Såld!

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Med gångavstånd från centralstationen finner vi denna pärla! Välplanerad tvåa med balkong på bekväma våning två med hiss. Huset färdigställdes 2015-2016. Fint ljusinsläpp tack vare hörnläget. Här finner vi ett stilfullt kök från Ballingslöv med full maskinell utrustning och intill köket ligger vardagsrummet, rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Balkongen är inglasad som kan användas året om! Det finns ett källarförråd som tillhör bostaden.

Brf Mässingen i Norrköping består av 62 st bostadsrätter och 4 st stadsradhus med en välskött innergård. Denna bostad är perfekt för dig som vill bo centralt och ha all service runt hörnet. Här är det bara att flytta in, välkommen!

Om området

Välkommen till centrala Norrköping. Här finns trevliga promenadstråk längs med promenaderna. Shopping, nöjesliv och mysiga restauranger.

Kommunikation

Från Norrköpings resecentrum avgår bussar för tätorts- samt länstrafik. Härifrån åker du även spårvagn inom Norrköping, och tåg och bussar till bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö.

Närservice

I centrum finns all tänkbar service med restauranger, banker, butiker m.m.

Parkering

Det går att beställa tillstånd för boendeparkering av Norrköpings kommun och på så sätt ha möjlighet att parkera till reducerat pris, 250 kr/mån.
I parkeringshuset Ankaret kan man hyra parkeringsplats för 450 kr/månad utan tak och 775 kr/månad under tak.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,911 Inkl. värme, vatten, kabel-tv. Obligatorisk tillägg om 98 kr avseende bredband tillkommer.
TypLägenhet
Boarea58 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1323
Byggår2015-2016
Driftskostnad429 kr/månad

Alla bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
58 kvm
Beskrivning
Modern tvåa i fint skick som har vita väggar och genomgående parkettgolv förutom i hallen där det är klinker.

HALL - Välkomnande hall med plats för avhängningsmöjligheter till vänster. Här finns även förvaring i form av 5 st garderober.

SOVRUM - Rakt fram från hallen ligger sovrummet. Här får vi plats med dubbelsäng och sängbord utan att det känns trångt. Förvaring finns i form av två garderober.

KÖK - Längre in i bostaden finner vi köket. Stilfullt kök från Ballingslöv med skåpsinredning som går i vitt med både över- och underskåp, fint vitrinskåp vid diskbänken. Bänkskiva i granit och ovan arbetsbänken är det vitt kakel. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Intill köket finns plats för ett större matbord och stolar. Infällda spotlights. Köksutrustningen består av hel kyl & frys, induktionshäll, inbyggd mikro, inbyggd ugn, spisfläkt och vask som är tvådelad.

VARDAGSRUM - I anslutning till köket ligger vardagsrummet. Mycket ljusinsläpp då det är fönster i två väderstreck.
Här får vi plats med soffa och soffbord samt vitrinskåp eller kontorsdel om så önskas. Från vardagsrummet når vi den underbara balkongen.

BALKONG - Härlig rymlig balkong som är inglasad. Här kan vi vara året om! Balkongen är belägen mot öster så här njuter vi av solen på morgonen.

BADRUM - Lyxigt helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinker. Här finns tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt förvaringsmöjligheter i överskåp. Badrumsutrustningen består av dusch med två glasdörrar, kommod, spegelskåp, eluppvärmd handdukstork samt wc.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,911 Inkl. värme, vatten, kabel-tv. Obligatorisk tillägg om 98 kr avseende bredband tillkommer.
Driftskostnad
SEK 5,148 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 2,148
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Schablonsumma: nuvarande säljare har 250 kr/mån avseende el. Denna summa kontrolleras 1 gång per år och regleras därefter. Denna summa kan ökas eller minskas då det är enligt schablon. Driftkostnaden är en individuell uppskattning.
Andel i föreningen
1.41 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2015-2016
Energideklaration
Utförd. 7/10/2018
Energiprestanda
71 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF Mässingen i Norrköping
Om föreningen
Byggnadsår 2015/2016. Föreningen består av 62 bostadsrättslägenheter och 4 stadsradhus. Lägenheterna är fördelade på tre trappuppgångar i fem plan och ett punkthus om fyra plan. Föreningenen omfattar adresserna Rodgagatan 6,8 10 12 14, Godsgatan 5 och Slottsgatan 88, 90.
Lägenheterna är fördelade enligt följande:
1 rok 16 st
2 rok 16 st
3 rok 25 st
4 rok 7 st varav 2 stadsradhus
5 rok 2 st varav 2 stadsradhus

Kostnad för egen förbrukad hushållsel och bredband tillkommer.

Fastigheten har ett inkommande abonnemang och därför bara en avgift för elnät. Elen förhandsdebiteras till respektive lägenhet och avläses och justeras en gång per år.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
62
Tv och bredband
TV via ComHem. Grundutbudet som ingår i avgiften. För den som önskar fler kanaler finns det möjlighet att betala extra för det.
Bredband via ComHem. Hastighet: 50mbit.
Parkering
Garage i källaren, 24 platser separat kö tillämpas. I dagsläget är det lång kö (kontrollerat 2019-01-09)
Det råder boendeparkering i närheten. Man ansöker om boendeparkering hos Norrköping kommun.
Ekonomi
Ingen avgiftshöjning är aktuell i dagsläget. Föreningen sänkte avgiften i april 2018, denna lägenhet nr 1323 sänktes avgiften med 6.42%. (kontrollerat 2019-01-09)
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Centralt Norrköping

Slottsgatan 88

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg