190

Norsholm, Norsholm


Ansvarig mäklare

Snart finns denna supertrevlig 3:a på 88 kvm i populära Norsholm till försäljning. Ljus genomgående lägenhet på plan 2 av 2 med välplanerad planlösning. Badrum renoverat 2019. Balkong i söderläge med utsikt över innergården. Stabil och ordningsam förening. Lugnt och fridfullt område med gångavstånd till slussen och natursköna Götakanal. Matvarubutik endast några minuter från lägenheten. Detta är ett perfekt boende för dem som vill bo när naturen. För att anmäla intresse kontakta Caroline Gunnarsson på caroline.gunnarsson@husmanhagberg.se

Om området

Norsholm är belägen mellan Norrköping och Linköping, vid Göta Kanal, Motala Ström, sjön Roxen och motorvägen E4:an.

Det finns en förskola i Norsholm, Solbacken, är uppdelad i två hus där ett av husen består av tre avdelningar. Två avdelningar är för barn i åldern 1-3 och en avdelning är för barn i åldern 3-5. I det andra huset finns en avdelning för barn som är 3-5 år. På förskolan lagas mestadels av maten från grunden och på soppdagarna bakas eget bröd.

Kommunikation

Det är lätt att ta sig till Norrköping med hjälp av kollektivtrafiken. Från Norsholm går busslinjen 480 mot Norrköping. För snabbare färd kan man byta till tågtrafik vid Kimstad station och ta Östgötapendeln till Norrköping. En annan möjlighet är att ta busslinjen 513 mot Kimstad station och sedan åka vidare med Östgötapendeln.

Det är lika smidigt att ta sig till Linköping med hjälp av kollektivtrafiken. Du kan välja mellan busslinjen 480 eller 513 och byta vid Kimstad station till tågtrafik och åka vidare mot Linköping med Östgötapendeln.

Närservice

I Norsholm finns bl.a. apotek, ICA-butik, en köttbutik med servering, vandrarhem, pizzeria och café.

Parkering

Det finns både garage och parkeringsplatser i Norsholm med separat kö-system.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,431 värme, vatten och grundutbud tv.
Antal rum3 rok
Boarea88 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Ljuset strömmar in!

Vid matsalsdelen får det plats ett stort bord vilket är perfekt för middagsbjudningarna.

Kakel över arbetsytorna.

Njut och andas ut.

Nyrenoverat badrum från 2019.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg