190
MED1CA2E4BECBFD439EAAC7AED58AFA15B9

Såld!

Torslanda - Amhult, Torslanda

Amhults Byväg 23


Såld!
Slutpris: SEK 2,600,000

Ansvarig mäklare

Snart finns möjligheten att förvärva denna härliga 2a i Amhult! Här har du nära till bussen, affärer och restauranger men ändå ett av Amhults mest naturnära lägen. Med 66 kvm och halvöppen planlösning finns här gott om plats för att bjuda hem hela familjen eller många vänner. Att dessutom ha en inglasad balkong i söderläge ger många soltimmar och en förlängd sommarsäsong. Här finns även badrum med tvättmaskin och torktumlare, en klädkammare modell större och sovrum med en hel garderobsvägg. Lägenheten ligger behändigt på våning 2 av 3. Låter detta intressant eller har du några frågor, kontakta ansvarig mäklare!

Om området

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Amhult har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, gym, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Från Amhult Resecentrum:
Buss 23: Sillvik - Amhults resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Buss 121: Partille C - Torslanda (och omvänt).
Buss 148: Amhult - Angered (och omvänt).
Buss 290: Burö - Göteborg (och omvänt).
Buss 291: Göteborg - Fotö (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).
Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Närservice

Amhultsgården F-3, Skutehagen F-6, Nordlyckeskolan 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Parkering

Finns pendelparkeringar i anslutning till Amhults resecentrum.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,053 Ingår i avgift: Värme, vatten, sopor
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea66 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer234083001-0225
Byggår2007
Driftskostnad208 kr/månad

Bilder

Välkommen till Amhults Byväg 23

Ljus och öppen 2a

Fräscht kök

Matplats med utsikt

Duka upp för många

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
66 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkommen in i en härligt ljus tvåa! Här möts vi av mörkt klinkrat golv och en stor klädkammare till höger, perfekt att få plats med vinterkläderna i. Här i hallen finns även plats om man önskar ha hatthylla eller liknande.
Badrum
Från hallen når vi lägenhetens helkaklade badrum som går i en snygg grå färg med svart klinker. Toalett, dusch, kommod och spegel finns såklart men här finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk, vask och överskåp. Detta gör tvättarbetet praktiskt och snabbt överstökat.
Kök
Vidare in i lägenheten pryder ekparketten golvet och köket finns i trevlig L-formation. Här har man vita luckor och i huvudsak rostfria vitvaror. Med fräsch ugn, induktionshäll (Bosch), kyl och frys (Electrolux) från 2017 kan den matintresserade komma att trivas gott här. Den halvöppna planlösningen gör också att du slipper se disken från vardagsrummet. I anslutning till köket finns plats för sittgrupp och här går absolut att duka upp för hela familjen om man skulle få besök.
Vardagsrum
Vardagsrummet bli med sin väl tilltagna storlek snabbt lägenhetens naturligt sociala yta. Här finns plats för soffa, TV och även bokhylla eller byrå om så önskas. Med stora ljusinläpp upplevs rummet ljust och trivsamt. Du når också balkongen från detta rum.
Balkong
Den inglasade balkongen vetter mot söder och blir som ett extra rum som förlänger säsongen. Här finns plats för ett par mysiga stolar och det är det perfekta stället att avnjuta eftermiddagskaffet på.
Sovrum
Från vardagsrummet når vi även sovrummet. Här finns gott om plats för den större sängen och de två fönster som finns här gör rummet mycket trivsamt. Ena väggen täcks av garderober, som ger extra mycket förvaring, och dess spegeldörrar gör att rummet även upplevs rymligt.
Uteplats
Inglasad balkong i söder.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 5,053 Ingår i avgift: Värme, vatten, sopor
Driftskostnad
SEK 2,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,500
Försäkring
SEK 1,000
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
2.21338 %
Andel av årsavgiften
2.21354 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljsbostad
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Cumulus
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Amhult 1:279 inom Amhult centrum i Torslanda, Göteborgs kommun. Föreningen består av 2st flerbostadshus i 3-4 våningar med sammanlagt 38 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt.
Det finns 38st p-platser samt 7 gästparkeringar.
Antal lägenheter
38
Tv och bredband
I avgiften ingår kabel TV med standardutbud. Vill man teckna sig för fler kanaler beställer man detta via Canal Digital.
Föreningen har förberett för internet/bredband i samtliga lägenheten med fiberkabel. Val av bredband tecknas av medlemmen själv.
Parkering
Varje lägenhet har rätt till en parkeringsplats för 260 kr/mån. Möjlighet finns för extra parkeringsplats. Besöksparkering finns i området.
Det finns 38 st parkeringsplatser och sju stycken gästparkeringar.
Renoveringar
OVK utfördes 2013.
Fasaderna byttes ut under 2016/2017. Riksbyggen och BRF Cumulus delade på kostnaden. Föreningen har utökat ett lån i samband med förlängning för att täcka sin del av utgiften.
Ekonomi
Inga planerade eller beslutade avgiftsändringar under år 2019. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbeloppet (1138 kr år 2018). Pantsättningsavgift tas ut av pantsättaren med 1 % av prisbasbeloppet (455 kr år 2018).
Övrigt
Föreningen har gemensamt tecknat kollektiv elavtal för hushållselen med Luleå energi. Förbrukningskostnaden läggs därefter på avgiften. Medlemmarna skall därför inte teckna egna elavtal.

Karta

Torslanda - Amhult Torslanda

Amhults Byväg 23

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg