Torslanda

Lilletummeliden 12


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Välkomna till en av Hästeviks trevligaste villor!
Bostaden är högt belägen vilket ger en panoramautsikt över skärgården. Här kan ni njuta av ett privat läge med havet som fondvägg.
Denna sluttnigsvilla erbjuder 322 kvm fördelat på tre etage och nio rum.
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
Antal rum9 rok
Boarea322 kvm
Tomtarea1,310 kvm
Byggår2003

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
9 rum varav 5 sovrum
Boarea
322 kvm
Beskrivning
Välkomna till en av Hästeviks trevligaste villa!
Nu finns möjlighet att bli lycklig ägare till ett helt unikt hus med spännande arkitektur, ett fantastiskt läge samt magisk utsikt över den underbara skärgården.
Denna sluttnigsvilla erbjuder 322 kvm fördelat på tre etage och nio rum. När ni åker upp mot huset möts ni av en spektakulär arkitektur i form av röda fönsterkarmar som bryts av med ett modernt cederträ som sedan löper vidare i en vit puts. Husets framsida har en öppen famn mot havet med de stora fönsterpartierna som ger ett underbart ljusinsläpp, baksidan är mer sluten vilket ger en mer privat känsla mot grannen.
Villan erbjuder generöst med uteplatser i form av stenlagd uteplats, altan som löper längs bostadens sida där ni kan njuta av solen hela dagen samt en balkong som ni finner i anslutning till bostadens spektakulära tornrum.
Redan i entrén möts ni av stora fönsterpartier och utsikt över havet. Svart skiffer på golvet, vita väggar och garderober i ek finner ni i denna hall.
På entréplan erbjuds ni en generös takhöjd med massiva fönsterpartier mot skärgården. Tar ni till höger i hallen hittar ni bostadens socialaste yta. Köket ligger i anslutning till middagsplats, vardagsrum och altan. Ett kök med golv och bänkskiva i polerad granit som bryts av med skåpsluckor i lyxig ek. Resterande del av denna golvyta är beklädd med en härlig ekparkett. Här kommer många trevliga middagar lagas samt ätas med familj och vänner. När middagen är över kan ni antigen gå vidare till vardagsrummet för att mysa framför brasan eller ta er vidare ut på den generösa altanen för att njuta av kvällssolen.
Vidare genom vardagsrummet hittar ni bostadens trevligaste rum. Ett rum med harmoni och direkt anslutning till naturen genom de stora fönsterpartierna. Denna relaxavdelning erbjuder bastu och dusch samt yta för möblemang där man kan sitta och njuta av utsikten. Här finns även två takfönster som ger ett magnifikt ljusinsläpp och även här kan ni ta er ut till den generösa altanen.
På andra sidan av huset hittar ni två stora och ljusa sovrum som inrymmer plats för större säng samt möblemang. Båda sovrummen har bra med förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. I hallen erbjuds även en magnifik walk-in-closet.
På andra sidan hallen har vi ett av bostadens badrum. Ett helkaklat badrum med vita väggar och svart skiffergolv som går som en röd tråd genom huset. Dubbelhandfat med tillhörande marmorskiva och förvaringsskåp i ek. I detta badrum kan ni även njuta av ett bubbelbad efter en lång arbetsdag. Badrummet inrymmer även WC och dusch. Mitt emot ligger villans gäst-wc som går i ljusa toner som bryts av med ett orange handfat.
I hallen löper en ektrappa ner till den lika stora sluttningsvåningen. Här har vi generösa sovrum och sällskapsytor. Denna våning erbjuder tre generösa sovrum som alla har anslutning till bostadens trädgård. Inred dem efter behov och smak! Här nere finner ni också villans tvättavdelning med bra arbetsytor, dusch och förvaring. Vidare ut i hallen ligger ett till badrum med sobra toner i vitt och grått. Wc, handfat och dusch erbjuds här. I hallen finner ni även ett allrum, den perfekta platsen för barnen att leka fritt! På detta plan kan ni även ta er in till garaget.
Lyser solen för starkt och ni vill svalka er i skuggan så finns det möjligheter till det här! En stenlagd uteplats som ger er bra möjligheter att få plats med möblemang och annan inredning. Också en perfekt plats ifall regnet knackar på då uteplatsen skyddas av altanen på andra planet.
När vi nu går tillbaka upp på entréplan vidare upp till villans fantastiska tornrum som ligger på tredje etage. Här slås man av den fantastiska utsikten som är svårslagen. De stora glaspartierna gör att man kan njuta av utsikten även med stängda dörrar. Master bedroom? Kontor? Ateljé? Valet är ditt att göra detta rummet till bostadens trevligaste rum.
Byggnad
Byggnadstyp
Sutterängvilla
Byggnadsår
2003
Energiprestanda
53 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta med underliggande värmeisolering
Grundmur
Lecaelement
Stomme
Trä
Fasad
Träfasad av ceder/Puts
Fönster
3-glas
Bjälklag
Betong/Trä
Tak
Dubbelsfalsad gavlad plåt med underlagspapp
Fastighetsbeteckning
Hästevik 1:202
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad, varav
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
SEK 5,980,000
Byggnadsvärde
SEK 3,871,000
Summa pantbrev
SEK 7,420,960
Tomt
Areal
1310 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hästevik GA:1
Förmån: Officialservitut Väg Båtplats, 14-TRL-1731.2
Förmån: Officialservitut Väg, 14-TRL-1731.1

Karta

Torslanda

Lilletummeliden 12

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg