MEDE435E62EF7B4419F80C618925CAA7322

Knipuddevägen Dunö

Kommande®

Dunö


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Drömmer du om en egen sjötomt på Dunö med en vidsträckt havsutsikt och färdigbyggt hus i bästa kvalitet bara att flytta in? Här kommer det att komma en unik möjlighet att köpa ett helt nybyggt hus endast ett stenkast från Kalmarsund. Ett hus där inget sparats på så som skjutbara glaspartier på två håll i kök/vardagsrum samt i sovrum. Styr all belysning och flertalet av alla eluttag och vitvarorna i huset med som vanligt, med rösten, scenarion eller app från mobiltelefonen. Kök och badrum i bästa utförande med alla finesser och bästa materialvalen samt även inbyggda HIFI-takhögtalare. Ta en bok och sätt dig på din egen brygga och känn lugnet. Och pricken över i är den vackra solnedgången som du kan beskåda från husets baksida.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Att bo nära vatten är ren och skär livskvalitet. Här bor du strax söder och ca 30 min om Kalmar. Varför inte ta båten ut på en tur eller känna lugnet under en lugn paddeltur på morgonen när solen är på väg upp innan alla andra har vaknat. Här kan du lätt kombinera det lugna lantlivet i vardagen med närheten till arbetet och pulsen inne i stan. Lika perfekt och lugnt område för barnfamiljer så som för äldre/yngre.

Närservice

Förskola finns på Rinkabyholms förskola. Förskoleklass, fritidshem och skola år 1-6 finns på Rinkabyholmsskolan. Elever i åk 7-9 går på Falkenbergsskolan.

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea149 kvm
Tomtarea2,187 kvm

Alla bilder

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg