190
MEDE7B1D1E547D14BA59EF65666B49816B0

Såld!

Margretelund, Åkersberga

Gransättravägen 119


Såld!
Slutpris: SEK 2,060,000

Ansvarig mäklare

Vill du bo naturnära i vackra, populära och barnvänliga Margretelund, då ska du komma på min visning! Kanske ett av områdets bästa läge med skogen som granne på din baksida. Endast rådjuret som står och mumsar som kan kika in.

Trivsamt i två plan med tre rymliga sovrum på övre plan, badrum och praktisk klädkammare. På entréplan finner du kök och generös matplats för sex gäster samt helt insynsfritt vardagsrum, förutom skogens gäster. Generös altan om hela ca 30 m² i bästa sydvästläge, här kommer du njuta många timmar om vår, sommar och tidig höst.

Nära till förskola, skolor, bussar, Margretelunds alla bad samt gångavstånd till Lanthandeln Favoriten och Margretelunds Centrum. Vill du bo i markplan och med känsla av ett eget litet hus så har du kommit rätt. Ring för bokad visning!

Om området

Margretelund är bebyggt med villor och radhus. Här bor man med närhet till havet, Valsjön med badplats och kringliggande grönområden. På bekvämt gång- cykelavstånd finns skola, livsmedelsbutik, restaurang och apotek. Bra kommunikationer till såväl City som Danderyds sjukhus med direktbussar.

Närservice

I Margretelunds centrum finns diverse service såsom livsmedelsbutik, restauranger, apotek och husläkarmottagning.

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,316 inkl. vatten, kabel-TV, parkeringsplats, externt förråd
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea105.4 kvm
Lägenhetsnummer119
Byggår1985
Driftskostnad1,082 kr/månad

Bilder

Välkommen till Gransättravägen 119

Kök med vita luckor och lådor

Kök med goda förvaringsutrymmen

Matplats med fönster som vetter mot framsidan

Matplats i kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
---ENTRÉPLAN---

HALL
Välkommen hem! Hall med ljusa väggar och ekparkettgolv. Här finner du avhängningsmöjligheter och plats för liten byrå och fåtölj.

KÖK
Kök med vita luckor och lådor. Ljust kakel ovan rostfri diskbänk. Du finner även kyl och frys, ugn, spis samt fläkt. Ljusa väggar och en stycke mörklila fondvägg, på golvet ligger ekparkettgolv. Två fönster med utsikt mot framsidan. Matbord med plats för sex middagsgäster.

VARDAGSRUM
Helt insynsskyddat vardagsrum med grym utsikt över skogen. Generöst rum med ljusa väggar och ekparkettgolv. Utgång till den härliga altanen om ca 30 m² med skön eftermiddags och kvällssol.

ALTAN om ca 30 m²
Underbar och rymlig altan. Här finns plats för både loungegruppen, matbordet för flera gäster och grillen. Gå några meter och plocka in frukostens blåbär.

BADRUM
Halvkaklat vitt badrum och i övrigt vita väggar samt ljus våtrumsmatta på golvet. Handfat med spegel ovan. Dusch, wc och ett vitt högskåp. Du finner även ett vitt skåp ovan wc för praktisk förvaring av dina toalettartiklar. Tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedaren finns också här.

---ÖVRE PLAN----

ÖVRE HALL
Övre hall med ljusa väggar och ljust laminatgolv. Här finner du en stycke garderob.

MASTERBEDROOM
Stort sovrum med utsikt över framsidan via de dubbla fönstren. Ljusa väggar och en stycke fondtapet i snygga bruna toner. På golvet ligger även här laminatgolv.

SOVRUM
Även detta rum är generöst med ljuvlig utsikt över skogen. Ljusinsläpp genom dubbla fönster. Sovrummet har grå väggar och en vinröd fondvägg samt ljust laminatgolv.

SOVRUM
Sovrum med utsikt över trädtopparna. Även detta sovrum har ljusa väggar och ljust laminatgolv.

BADRUM
Badrum med vita kakelplattor på väggen med en blå/vit bård och på golvet ljusblå linoleummatta. Njut av ett skönt söndagsbad i ditt egna badkar! Handfat med spegel ovan och wc. Två stycken skåp med vita luckor.

KLÄDKAMMARE
Mycket rymlig och praktisk klädkammare med hyllplan och stänger för dina kläder. Ljusa väggar och ljust laminatgolv.
Antal rum
4 rum
Boarea
105.4 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 6,316 inkl. vatten, kabel-TV, parkeringsplats, externt förråd
Driftskostnad
SEK 12,978 / år
Driftskostnad, varav
Uppvärming
SEK 12,978
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnaderna är baserade på två vuxna i hushållet. Försäkring tillkommer men varierar mellan bolagen.
Andel i föreningen
0.044255 %
Andel av årsavgiften
4.4464 %
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
1985
Energideklaration
Utförd. 12/10/2008
Energiprestanda
99 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Njut av eftermiddags- och kvällssolen på den generösa altanen om ca 30 m²

Fiber finns

Förråd finns om ca 6 m²

Vind finns inredd med golv

Nyrenoverad gemensamhetslokal kan var och en i föreningen hyra för övernattning, fest, sammankomster eller kalas. Finns badrum, pentry och ett allrum med soffa och matbord. Mer information finns på deras hemsida: www.ronnsatra.se

RENOVERINGAR
Nymålad fasad
Hallen nymålad och nytt golv
Förening
Namn
Brf Rönnsättra
Om föreningen
Varmt välkommen till bostadsrättsföreningen Rönnsätra, en liten föreningen med 27 bostäder som byggdes 1985. Den totala boytan är 2253 kvm och markytan är ca 10 000kvm. Bostadsrätterna är uppdelade i 10 tvåor, 5 treor och 12 fyror, med tillhörande förråd. Till föreningen hör även en föreningslokal för gemensamma och privata tillställningar.

Organisationsform
Bostadsratt
Parkering
Till föreningen hör 34 parkeringsplatser varav 27 ordinarie, 4 extra och 3 gästplatser.
Parkering inom området är förbjudet. Det är dock tillåtet för i- och urlastning utanför lägenheten under max 10 minuter. Inom området gäller då krypkörning (max 10km/h).
Får du långtidsgäster som stannar mer än 6 timmar finns "Parkeringstillstånd" att låna hos medlemmarna i styrelsen.

Karta

Margretelund Åkersberga

Gransättravägen 119

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg