190
MEDF045A6639CC34462BD59C6D880C00B8F

Såld!

Gustavsberg Charlottendal, Gustavsberg

Blå Blomvägen 1C


Såld!
Slutpris: SEK 1,950,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till denna härliga lägenhet med radhuskänsla. Optimalt planerad minitvåa om 32 kvm med gavelläge, egen entré och en stor, härlig uteplats som badar i sol. Bra kommunikationer med närhet till buss som smidigt tar dig in till stan. Nära Värmdö Marknads stora serviceutbud och vackra promenadstråk.

Om området

Välkommen till idyllen Charlottendalshöjden!

Det något upphöjda bostadsområdet beläget söder om Gustavsbergs hamnområde byggdes år 2006 av JM och präglas av radhus, villor och lägenheter av hög kvalité i olika storlekar. Mysigt uppväxt med buskar, lekplats, cykelvägar och en härlig grannsämja. Blå Blomvägen är en återvändsgata utan biltrafik. Med närhet till buss, service, natur, hav och sportmöjligheter utgör det ett av Gustavsbergs allra populäraste bostadsområden för såväl unga som äldre. Gustavsberg är vidare en mysig skärgårdsort med närhet till natur och hav på bara 20 minuter avstånd från Slussen och Stockholms enorma stadsutbud.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, skridskoplan, motionsspår, mm.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Ca 200 meter till busshållplats med mycket bra direktkommunikationer till och från Slussen, Ca 20 min. Supertät trafik under rusningstiderna (5 minut) annars var 10 minut.

Närservice

Promenadavstånd till Värmdö Marknad där det finns gott om affärer såsom; Coop, Plantagen, Biltema, ÖB, Mio m.fl.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,637 inkl värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea32 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer00714
Byggår2005
Driftskostnad250 kr/månad

Bilder

Kök med mycket förrådsutrymme och bra arbetsbänk med härligt ljusinsläpp

Trivsam, yteffektiv fin mindre 2:a med mycket ljusinsläpp

Vardagsrum med plats för matbord och soffgrupp

Badrum med cool fond dekorvägg

Sovrum med rikligt ljusinsläpp plats för 160 säng

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Missa inte denna lilla pärla med egen entré och en underbar uteplats som bjuder på många soltimmar! Möjlighet finns att flytta in redan till sommaren. Uteplatsen är en dröm belägen i bästa sydvästläge. Den sträcker sig runt gaveln och här finns gott om plats för både solstolar och soffgrupp. Stenläggning och gräsmatta över hela uteplatsen och för insynsskydd finns buskar och ett staket i vinkel. Odla dina egna kryddväxter och tomater och bjud över vännerna på grillkvällar. Bostadsytan är verkligen optimalt nyttjad med separat sovrum, badrum i bra storlek och kök/vardagsrum i öppen planlösning. Gavelläget gör att du har fönster i två väderstreck. Huset bygges 2005 och bostaden är i fint skick med ljusa färger och stilrena materialval - det är bara att flytta in. Här bor du i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med mycket bra kommunikationer in till stan. Kort promenad till Gustavsbergs hamn, de nya porslinskvarteren och strandpromenaden.

Hall med garderob, städskåp och plats för avhängning. Ljusa väggar och ljusgrå klinker.

Ljust sovrum med plats för 1,60 m bred säng. Väggarna är med brons målad fondvägg samt övriga målade i vitt och på golvet ligger ekparkett.

Fräscht badrum med vacker marockansk dekorerad kakelplatta som fond i duschen övrigt vita helkaklade väggar, duschvägg i glas och ljus klinker med golvvärme. WC, handfat, spegelskåp med belysning, samt tvättmaskin. Det finns tre väggskåp som rymmer mycket förvaring.

Stilrent och funktionellt kök med vit inredning, svart dekorkakel och Perstorp inspirerad Virrvarvs gråbänkskiva i . En trevlig detalj är fönstret ovan diskhon. Utrustningen består av spis, fläkt, inbyggnadsugn och kyl/frys i rostfritt utförande.

Vardagsrummet erbjuder utrymme för både soffgrupp och matplats. Trevlig öppen planlösning mot köket. Ett stort fönster ger fint ljusinsläpp och utsikt mot grönska. Vita väggar med mörkare fondvägg och ekparkett.
Antal rum
1.5 rum
Boarea
32 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 2,637 inkl värme och vatten
Driftskostnad
SEK 3,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
1.0412 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd. 8/31/2008
Energiprestanda
132 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Förråd i separat byggnad
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Denna marklägenhet har en vacker stenbelagd altan i direktanslutning till lägenheten. Här finns plats för både soffgrupp och solbäddar. Längs hela ena ytterväggen återfinns gräsmatta med vackra insynsskyddande buskar samt ett staket. Möjligheten för den med gröna fingrar är enorm att skapa sin egen oas. Här finns verkligen potential och ett ypperligt tillfälle för den intresserade att driva upp egna grönsaker nästan året runt.
Förening
Namn
Brf Charlottendalshöjden 1
Om föreningen
Brf Charlottendalshöjden 1 består av 5 flerbostadshus med totalt 65 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Varje hus har 3 våningar med 13 lägenheter i vardera. Husen uppfördes 2004-2005 av JM. Till varje lägenhet hör ett förråd som är placerat i separata byggnader inom området, där även gemensamma cykelrum finns. Samtliga flerbostadshus, radhus och villor i området ingår i en samfällighet som sköter alla gemensamma anläggningar inom området.

Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi.
Tv och bredband
Kabel-TV: Fastigheten är ansluten till kabelnätet via Comhem. Analogt grundutbud ingår i månadsavgiften. Digitalt utbud och fler kanaler beställs själv av lägenhetsinnehavaren.
Bredband: Abonnemang kan tecknas via Comhem.
Parkering
Föreningen har p-platser för uthyrning. Hälften av platserna är försedda med motorvärmaruttag och de kostar 375 kr/mån. Övriga platser kostar 250 kr/mån. Det finns även 9 gästparkeringsplatser.
Ekonomi
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp för varje pantsättning. En överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp tas ut av köparen.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Gustavsberg Charlottendal Gustavsberg

Blå Blomvägen 1C

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg