MED5401D956BBFA4464866647CEBC9FED2FNyproduktion

Bålsta

Skördevägen 21, hus 11


Fast pris från: SEK 4,195,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu har vi sänkt priset på Hus 11 och 12! Vi bjuder dessutom på ett praktiskt trädäck på baksidan för dessa två hus.
Totalt uppförs 30 par- och kedjehus i flera säljetapper. Husen får ett traditionellt uttryck exteriört och rymmer alla de funktioner som den moderna familjen ställer på sitt boende idag, såsom öppen planlösning, generösa förvaringsytor, allrum för barnen och ett kök som klippt och skuret för umgänge.

Bålsta är en levande tätort belägen i Håbo kommun ca 4 mil nordväst om Stockholm. Redan på 1800-talet blev orten något av en centralort och med sin närhet till både E18 och pendeltåg lockar den idag pendlare till och från både Stockholms- och Uppsalaområdet. Håbo kommun har idag kring 20.000 invånare men kommunen är i ett expansivt skede och befolkningsmängden ökar stadigt.

Om området

Bålsta är en levande tätort belägen i Håbo kommun ca 4 mil nordväst om Stockholm. Redan på 1800-talet blev orten något av en centralort och med sin närhet till både E18 och pendeltåg lockar den idag pendlare till och från både Stockholms- och Uppsalaområdet. Håbo kommun har idag kring 20.000 invånare men kommunen är i ett expansivt skede och befolkningsmängden ökar stadigt.

I hjärtat av Bålsta ligger Bålsta centrum. Här finns ett stort utbud av butiker och caféer. Bland annat finns det klädbutiker, mataffärer, sportbutiker, en heminredningsbutik samt optiker. Här finns också vårdcentral, folktandvård, bibliotek, apotek och bank. Centrumområdet står under de kommande åren inför en omfattande omvandling och upprustning. Läs gärna mer på kommunens hemsida www.habo.se.

Skola och omsorg

Bålsta har ett brett utbud av både skola och omsorg. I kommunen finns det hela elva förskolor varav tio ligger i Bålsta. Det finns också sju kommunala grundskolor, tre friskolor samt en grundsärskola. För de äldre barnen finns det ett gymnasium och två fritidsgårdar. I området finns också ett flertal service- och äldreboenden.

Fritid

För den som gillar att röra på sig finns det ett flertal alternativ. Utöver de natursköna strövområden som omger Bålsta så finns det också ett rikt föreningsliv med gymnastik- och sporthall, ishall, simhall, tennishall samt ett flertal fotbollsplaner. I Bålsta finns också Granåsens elljusspår som vintertid är känt för sina fina konstsnöspår. Och inte nog med det, här finns också frisbeegolfbana, slalombacke, utegym samt skatepark!

Kommunikation

Väppeby Park är perfekt för dig som längtar till en aktiv stad med bra pendlingsmöjligheter. Invid Bålsta centrum ligger ett stort resecentrum med både buss- och tågstation. Här finns också parkeringar för både cykel och bil. Pendeltåget till Stockholm C tar ca 40 minuter, 30 minuter med snabbtåget. Direktbuss finns till både Arlanda och Enköping. Föredrar du att åka med bil är det nära till E18 och därefter ca 45 minuter till Stockholm C och ca 50 minuter till Uppsala.

Övrigt

Åbergs museum

Vårt nyskapade område ligger granne med Åbergs museum. Skådespelaren, regissören och mångsysslaren Lasse Åberg är inte bara välkänd i svensk filmhistoria han är även starkt förknippad med Bålsta.

Muséet som blivit något av ett landmärke för Bålsta omfattar inte bara hans stora samling av Disneymaterial, här kan du också ta del av rekvisita, foton och kostymer från de klassiska Stig Helmer-filmerna, Lasses egna ikoniska konst och varför inte gå vilse i muséets egna tarzandjungel?

I muséet finns det en trevlig restaurang med både lunchservering och kafeteria. Utanför finns det en stor fantasifull lekplats för barn samt grillplats med picknikbord för hela familjen.

Fakta

TypKedjehus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea122 kvm
Tomtarea269 kvm
Byggår2017-18

Bilder

Välkommen in!

Kök

Kök

Vardagsrum med trapp till öv

Baksidan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Våra par- och kedjehus i Väppeby Park är moderna hus med traditionellt utryck.
Huset rymmer alla de funktioner som den moderna familjen ställer på sitt boende idag: öppen planlösning, generösa förvaringsytor, allrum för barnen och ett kök som klippt och skuret för umgänge.

Utvändigt har vi valt en traditionell tegelfasad i rött schatterat tegel.
Tegel är ett hållbart och miljövänligt material som är praktiskt taget underhållsfritt.
Kring fönster och knutar ligger vackert markerad omfattning.
Innanför entrédörren har man genomsikt till baksidan vilket skapar ett ljust och luftigt intryck. Här finns det plats för hatthylla och garderob om man önskar. I anslutning till entrén ligger wc/dusch och därefter tvättstuga.
Köket är vi extra stolta över, det har generösa arbetsytor och den extra djupa bänkskivan ger utrymme till både barstolar och bakplåtar. Även här slås man av ljuset som flödar in från både matplats och vardagsrum.
Kedjehuset har fönster även på sidorna vilket gör att ljuset når rummen från fler väderstreck.

Övervåningen rymmer tre sovrum som standard men behöver du ett extra går det att omvandla allrummet till ett sovrum som tillval.
Förvaringen är väl tilltagen med två ordentliga klädkammare.

Uppvärmning;
Bottenvåningen har vattenburen golvvärme medan övervåningen har radiatorer i de torra utrymmena. Badrumsgolvet på övervåningen har komfortvärmeslingor som standard.


När du köper en bostad från Götenehus känner du redan när du kliver över tröskeln att standarden är genomgående hög på alla ytor i huset.

Det första dina fötter möter i hallen eller groventrén är klinkers eftersom det är både praktiskt, tåligt och snyggt. Och eftersom golvvärme är standard i nedre planet behöver du aldrig frysa om fötterna. Husets torra golvytor läggs med ekparkett - ett vackert, nordisk träslag som bara blir vackrare med åren. Den höga standarden går igen även i köket, där du bland annat hittar induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft samt diskmaskin.

Vi lägger ner stor omsorg vid val av material och bryr oss in i minsta detalj för att skapa en harmoni och helhet som känns i hela huset. Men för att du ska kunna sätta din prägel på ditt boende handplockar vi även ett brett sortiment av inredningar, utrustningar och material att välja bland. Alla produkter är av högsta kvalitet och kommer från välkända varumärken som t.ex. Electrolux, Vedum och Gustavsberg.

Det här är en del av det vi brukar kalla för inbyggd omtanke!
Antal rum
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
122 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Kedjehus
Byggnadsår
2017-18
Uppvärmning
Vattenburen värme, värmepump Nibe
Ventilation
Mek vent med värmeåterv på frånluften
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
Fasad
Tegel
Fönster
3-glas isolerglas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Väppeby 6:32
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Summa pantbrev
SEK 257,500
Tomt
Areal
269 kvm
Tomttyp
trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
De 7 första fastigheterna har en varierande tomtstorlek om 269-483 m2
Intill huset finns det plats för två bilar varav en i carporten. Uppfarten och parkeringen är belagt med stenmjöl. Tomten är planerad med färdig gräsmatta samt grusade ytor för två uteplatser. Här finns också ett utvändigt förråd för t.ex. cyklar, trädgårdsredskap och utemöbler.
Planbestämmelser
Väppeby lindegård
Detaljplan: 0305-P08/6
Datum 2008-04-27 Laga kraft 2008-06-05
Genomförande Början 2008-08-06 slut 2018-06-05
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Väppeby GA:6

Karta

Bålsta

Skördevägen 21, hus 11

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg