190
MEDD6CE6C06B9F545538DCDCB90C4FB82AE

Såld!

Trollbäcken, Tyresö

Tegvägen 22B


Såld!
Slutpris: SEK 4,400,000

Ansvarig mäklare

* TILLFÄLLE - dessa är sällan till salu
* Stor, inglasad balkong om hela ca 10 kvm
* Mycket stabil förening med låg avgift
* Diskmaskin & induktionshäll
* Ingår bredband & kabel-tv
* Förvaring i garderober & källarförråd
* Här bor du med privat läge utan insyn
* Promenadavstånd till Trollbäckens centrum
* Stabil Brf med 25 lgh & äger marken
* Tvättmaskin, torktumlare & golvvärme
* Garage i huset
* Bussen precis utanför huset
* Rofyllda Trollbäcken och Dreviken som närmaste granne
* Stilfull och modern nyproduktion 2015
* Högst upp i huset
* Snabb inflyttning för den som önskar
* Balkong i sydvästläge (eftermiddag och kvällssol)
* Maskinpark från Electrolux
* Badrum + extra wc

Jajamän, nu kommer en unik möjlighet att lägga vantarna på en helt underbar bostad. ÄNTLIGEN är denna pärla till salu - en ljus drömvåning med mittläge på tredje våningen.
Här bor du i Trollbäckens mest populära förening med låga avgifter i nyproduktion 2015 endast 20 sekunder från busshållplatsen och närhet till trollbäckens centrum.
Här får du ett ytterst privat boende med en enormt stor balkong.
Bostadens höjdpunkt är definitivt balkongen som är inglasad vilket innebär att den kan nyttjas under stor del av året om du installerar infravärmare. Den stora balkongen fungerar som extra utrymme och gör bostaden mer flexibel för after work, bjudning, solstund, avkoppling, relax och grillmöjligheter. Detta stilfulla boende passar dig som ställer högsta krav på bekvämlighet.
I denna bostad kan du själv bestämma när du vill flytta in – säljaren är flexibel.
Hela våningen visar upp en stilfull inredning med vita väggar som kombineras av parkettgolv i ek med matt lackförsegling som ligger genomgående. Modern öppen planlösning i kök och allrum vilket skapar sociala ytor för middagsbjudning eller fest med dina vänner. Här bor du modernt med fullmatad maskinpark i köket bestående av; kombinerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll, inbyggd mikrovågsugn. Det finns gott om förvaring i den vita skåpinredningen samt bra arbetsytor för en kräsen samt kreativ gourmet. Matplatsen är rymlig och klarar stora sällskap. Höga glaspartier i allrummet skänker ett enormt ljusflöde till lägenheten under stor del av dagen. Det stora sovrummet med privat läge rymmer både bred säng samt annan möblering. I badrummet erbjuds optimal komfort med egen tvättdel genom tvättmaskin och torktumlare.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Under rusningstrafik går också direktbuss från/till Cityterminalen(Klarabergsviadukten), restid på cirka 25 minuter.

Närservice

I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,093
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea104 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer21202

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
104 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 6,093
Byggnad
Förening
Namn
BRF Trollbäcksporten
Om föreningen
BRF Trollbäcksporten är byggt i 3-5 våningar med fasader i puts målade i ljus kulör och rymliga upplysta entréer med stora glaspartier. Föreningen har totalt 25 stycken lägenheter med varierande storlekar, 2-5 rum och kök.

Husen byggdes 2015-2016 med Peab som byggherre.

Samtliga lägenheter har balkong eller terrass mot Gudöviken med sol eftermiddag och kväll samt en skyddad gård angränsande till Gudö å i söder.

I källarplan finns ett gemensamt garage med 25 stycken parkeringsplatser varav 2 stycken handikapplatser, cykelrum, städförråd, förråd, elcentral, fläktrum, undercentral.

På entréplanet finns lägenhetsförråd, förråd för barnvagnar samt fastighetsförråd.

Varje hus är utrustat med hiss.

På gården finns 3 stycken parkeringsplatser varav en handikapplats.

Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme. Mekanisk ventilation frånlufts- och tilluftsventilation med värmeväxling (FTX)

Fastigheten är ansluten till allmänna elnätet samt till Telias fiber för tv, bredband och IP- telefoni.
Antal lägenheter
25

Karta

Trollbäcken Tyresö

Tegvägen 22B

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg