190
MED05F9874797FB45028E5AFAE082FF2C9C

Såld!

Tyresö Centrum, Tyresö

Granitvägen 4C, 1 tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,300,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Totalrenoverad (2019) 3:a i populära Brf Solhöjden i Tyresö! Lägenheten är i genomgående toppskick och har rymlig inglasad balkong på bästa sydvästläge, med utsikt mot grönskande innergård. Fint beläget nära bl.a. Tyresö Centrum, naturen och kommunikationer.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,366 Inkl värme, vatten och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea78 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer14
Byggår1964-66

Bilder

Elegant kök med infälld spotlightbelysning i tak och rostfria vitvaror

Elegant kök med infälld spotlightbelysning i tak och rostfria vitvaror

Elegant kök med infälld spotlightbelysning i tak och rostfria vitvaror

Matplats i kök med utsikt mot grönskande innergård

Stort vardagsrum med utgång till balkong och infälld spotlightbelysning i tak

Stora härliga fönster och balkongdörr i glas ger ett rikligt ljusinsläpp

Inglasad balkong i sydvästläge med utsikt mot grönskande innergård

Inglasad balkong i sydvästläge med utsikt mot grönskande innergård

Utsikt från balkong

Helkaklad wc/duschrum med infälld spotlightbelysning i tak

Helkaklad wc/duschrum med infälld spotlightbelysning i tak

Sovrum (1) med gott om plats för dubbelsäng och infälld spotlightbelysning i tak

Sovrum (2) har också plats för dubbelsäng och infälld spotlightbelysning i tak

Hall med platsbyggda garderober och rymlig klädkammare

Rymlig klädkammare, som lätt kan anpassas utifrån dina önskemål

Fasad, mot innergård

Entrésida mot grönska

Tyresö slott

Vackra slottmiljöer vid Tyresö Slott

Ta en promenad i Tyresö Slottspark

Vacker skärgårdsmiljö vid Tyresö Slott och Notholmen

Notholmens café

Kumla Herrgård

Alby friluftsgård

Vackra Strandbadet

Strandtorget med mataffär och flera olika resturanger

Trinntorpsbadet med båtbryggan i bakgrunden

Brevik - Trinntorps brygga

Badplats vid Öringesjön

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Topprenoverad 3:a i populära Brf Solhöjden i Tyresö, på ett av föreningens bästa lägen, med balkong i öppet och insynsfritt sydvästläge!

Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till handa! Modernt renoverad 3:a med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Lägenhetens genomgående planering gör att den känns ljus och rymlig. Lägenheten är till stor del renoverad 2019, med bl.a. nytt elegant kök med rostfria vitvaror, nya ytskikt med parkettgolv i alla rum samt klinkergolv i hall och infälld spotlightbelysning i tak, i alla rum.

Elegant kök i grått med nya rostfria/integrerade vitvaror med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin och kolfilterfläkt. Här finns plats för en rymlig matplats vid fönster, med utsikt mot grönskande innergård. I tak finns infälld spotlightbelysning med dimmerfunktion och under väggskåp finns LED-belysning. Köket har ljusa ytskikt med parkettgolv och vitmålade väggar.

Helkaklad wc/badrum renoverat i samband med föreningens stambyte. Badrummet har mörkgrå/svart klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med en duschhörna med skjutbar glasvägg, kommod med handfat, spegelskåp med belysning och är förberett för inkoppling av tvättmaskin och torktumlare. Här finns även infälld spotlightbelysning med dimmerfunktion i tak och ett vädringsfönster.

Stort vardagsrum med elegant parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang, och från vardagsrummet är det utgång till lägenhetens inglasade balkong. Infälld spotlightbelysning med dimmerfunktion i tak.

Lägenheten har en väl tilltagen och inglasad balkong i öppet sydvästläge, med utsikt mot grönskande innergård. Här finns chans att sitta ute och njuta av många av dygnets soltimmar.

Två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Båda sovrummen har utsikt mot grönska och i tak finns infälld spotlightbelysning med dimmerfunktion.

I hall finns plats för avhängning vid entrédörr, och smart förvaring med platsbyggda garderober och en rymlig klädkammare, som med lätthet kan anpassas efter eget önskemål.

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd och ligger fint belägen, nära Tyresö centrum, närlivs, kommunikationer, förskolor, skolor och naturen.
Antal rum
3 rum
Boarea
78 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 4,366 Inkl värme, vatten och kabel-TV
Andel i föreningen
0.20684 %
Andel av årsavgiften
0.20684 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus
Byggnadsår
1964-66
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenheten har tillhörande förråd samt balkong i öppet och insynsfritt sydvästläge.
Förening
Namn
Brf Solhöjden i Tyresö
Om föreningen
Brf Solhöjden i Tyresö bildades i oktober 2009. Fastighetsbeteckningen är Bollmora Berg 1.

Fastigheten ligger välbelägen med närhet till bussar, skolor, förskolor och Tyresö C.

OVK besiktning utförd och godkänd årsskiftet 2015/2016.

Tillgång finns till cykelförråd, samt barnvagnsrum och källarförråd. I området finns även fina innergårdar med ytor för gemensamhet, med bland annat bouleplan, flertalet grillplatser, bollplaner, lekplatser och grönområden med parkbänkar.

Välutrustad tvättstuga i separat byggnad med tvättmaskiner, torktumlare, centrifuger, torkskåp samt elmanglar. I föreningens finns även en övernattningslägenhet för uthyrning.

Ny gästlägenhet Granitvägen 10 C, byggd 2016. Totalt 6-7 bäddar finns att tillgå. Även ett litet kök och vardagsrum finns.

P-plats från ca 136 kr/mån, flerbilsgarage från ca 309 kr/mån och enbilsgarage från ca 420 kr/mån. Kontakta HSB för mer info om kö och prisuppdateringar.

Digital-tv, bredbandstelefoni och internet genom Telias fibernät med hastigheter upp till 100 Mbit/s och ComHem.

Enligt föreningens hemsida så ingår kanalpaket Lagom från Telia i månadsavgiften.

Samtliga portar har nyligen renoverats och i portarna har det även installerats energisnål belysning, postboxar samt digitala informationsskärmar.

Föreningen genomför nu fönsterbyten, så alla bostäder kommer få nya fönster och balkongdörrar i glas. De har även tittat på att genomföra fasadrenoveringar och utbyggnationer till större balkonger med inglasning. Inget beslut är taget. På föreningens hemsida finns förslag gällande hur det kan se ut i framtiden: https://www.solhojdentyreso.se/showfile/?filID=139

Föreningen har sålt av marken mitt emot kyrkan, vilket påverkar föreningens ekonomi positivt.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Föreningen höjde månadsavgifterna med 2% den 1 juli 2018.

Mer information om föreningen och dess planer för framtiden finns på www.solhojdentyreso.se

Föreningens förvaltare är HSB Stockholm. Tel: 010-442 11 00. Hemsida: www.hsb.se/stockholm
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Granitvägen 4C, 1 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg